ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

"ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, χαρακτηρίζει δώρο Θεού την επένδυση του ομογενή επιχειρηματία στον "Δικέφαλο"

Ο Λακκωματιώτης πρόεδρος Θανάσης Κατσαρής δήλωσε συγκεκριμένα στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά": "Είναι σωτήρια η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και επειδή η συγκεκριμένη επένδυση έγινε στη χειρότερη περίοδο που περνά η χώρα μας. Ηταν δώρο Θεού για τον ΠΑΟΚ και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι".
Συνέχισε λέγοντας: "Θα προσθέσω πως είμαστε από τις ευνοούμενες ομάδες του πρωταθλήματος και χρησιμοποιώ αυτή την φράση διότι τους δυο μήνες που βρίσκεται ο Σαββίδης στην ηγεσία της ΠΑΕ, έχουν τακτοποιηθεί πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που ταλαιπωρούσαν την ομάδα επί μήνες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως ο Σαββίδης είδε σε ποια οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και όμως αποφάσισε να επενδύσει στην ομάδα.
Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στις ομάδες που δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα το επόμενο χρονικό διάστημα και αυτό είναι σημαντικό για την βιωσιμότητα του συλλόγου, θα το επαναλάβω πως η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη είναι σωτήρια για την ομάδα ενώ και οι προοπτικές που παρουσιάζονται είναι θετικές. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Σαββίδη δείχνουν πως έχει σχέδιο για το μέλλον και δεν περιορίζεται μόνο στο παρόν. Ευχόμαστε να έχει διάρκεια, γιατί αυτό θέλουμε όλοι στον ΠΑΟΚ".
Τόνισε ότι: "Πιστεύω ότι όποιες του κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα θα έχουν ως σκοπό τη συσπείρωση του κόσμου, ούτως ώστε όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση και παίκτες να επιτύχουμε το ακατόρθωτο. Το πιο σημαντικό, είναι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης να έχει την ανάλογη συνέχεια. Να υπάρχει δηλαδή διάρκεια και σταθερότητα όπως όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες θέλουμε από τα βάθη της ψυχής μας. Και εφόσον συνεχίσει ο κ. Σαββίδης με αυτόν τον ζήλο, είμαι βέβαιος πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα σταθούν στο πλευρό του".

ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ (Σε 37 Αγωνιστικές)




Με βάσει τους ορισμούς που εχει κάνει η επιτροπή διαιτησιας της ΚΕΔ (πρώτα τους εβγαζε ο Γιώργος Δουρος και όταν αυξήθηκε ο αριθμός των μελών της επιτροπής ο Δημήτρης Καλυβας) μέχρι και σημερα που εχουν γινει οι 37 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ φτιάξαμε ένα πλήρη πίνακα με τον κάθε διαιτητή και μπορείτε να εχετε μια εγκυρη εικόνα για τις συμμετοχές τους την ποδ. περίοδο 2012-13. .Oι διαιτητές σε κίτρινο φόντο εχουν διευθύνει αγώνες του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ, ενω με γαλάζιο ειναι της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Ιδου τα αποτελέσματα:

ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Α.Ευαγγέλου (Αθήνας )Α.Βάτσιος (Δυτ.Αττικής) ,Ι.Τοπούζης (Θράκης )Σ Σελίμος (Λακωνίας)

ΜΕ ΟΚΤΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Ν.Παπαγεωργιου  ,Α Παπαπέτρου  ,Ι Σφακιανάκης (Αθηνών)  Α.Κουτσιαύτης (Αρτας) Γ Φουκάκης (Ηρακλείου) Ε Κιοτζένης, Φ Τερετίδης (Καβάλας )Χ.Γκράνας (Ξάνθης).
 
ΜΕ ΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Σ.Κοσικίδης (Αθηνών) ,Ν Ρατσιάτος (Αργολίδος) Α.Καραλιόλιος( Γρεβενών) Γ Χατζής (Δυτ.Αττικής) Χ.Βρακάς Ι Κάμπαξης( Ευβοιας) ,Τ.Τίκας (Ευρυτανίας)  Α Κατσικογιάννης ,Κ Μπαλατσούκας (Ηπείρου) Φ.Φωτιάδης( Καστοριάς ),Α.Σέζος (Κιλκίς) Ι Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Γ.Μπλάνας (Μεσσηνίας) Χ Ανδρονικίδης ,Κ Καρυοφίλης Ε Κορδολαίμης( Πειραιά )Ρούσσος Μπεκερτζής (Πρέβεζας )Ι Μπλούνας Ι.Σωσώνης (Φθιώτιδας) Γ Γιαννουλάκης (Χανίων)
ΜΕ ΕΞΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :
Β Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας ),Δ Μαλούτας, Δ.Καραντώνης (Ημαθίας) Ι .Μουρτζάκης (Ηρακλείου) ,Ν Ανούσος (Λακωνίας) ,Α Βαλιώτης (Λάρισας) Α.Αγγελάκης Ν.Τεβεκέλης (Μακεδονίας) Χ Σελεμίδης (Πέλλας) ,Π.Συμεωνίδης (Πιερίας) ,Ε.Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Θ .Μπόρτσαρης (Αχαίας) Γ Κυριαζίδης (Εβρου) .Μ Σκουλάς (Θεσσαλίας) Γ Μάστακας (Μακεδονίας) Ν Πουλημάς (Κέρκυρας) Ι.Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) .

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Γ Παπαγεωργίου (Αρτας )Κ Κωνσταντάκης (Αχαίας )Δ.Ζούγγρας Π.Κοεμτζίδης (Κοζάνης) Α Τζήλος (Λάρισας) Α Σημαιάκης (Χαλκιδικής).

 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Π Βουρανής (Λέσβου)  Θ Μήτση (Πειραια).
 
ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
 Ι Μπινιχάκης (Λασηθίου)  Α Φωτιάδης (Σερρών).

ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Β Αποστολόπουλος( Ηλείας)  Α.Ζήλος( Λάρισας).
 

Το χρήσιμο τετ-α-τετ Κλάους-οπαδών έλυσε την παρεξήγηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και δεύτερος του πρωταθλήματος Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης βρήκε, κατά την επίσκεψη οπαδών στη Μεσημβρία, την ευκαιρία να λύσει την παρεξήγηση που δημιούργησε η ανάρτηση μιας παλιάς φωτογραφίας στο διαδίκτυο.

Κάποιοι πήγαν να δημιουργήσουν θέμα χωρίς να υπάρχει και να βάλουν στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ τον Στέφανο Αθανασιάδη. Όπως είναι γνωστό, ο Κλάους και ο Κώστας Κατσουράνης, μετά το ματς με τον Αστέρα ζήτησαν και πήραν άδεια για να μεταβούν στην Αθήνα και να μην ταξιδέψουν με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και οι δύο ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι και θέλησαν απλά να βρεθούν κοντά στα δικά τους πρόσωπα.
Ωστόσο, ορισμένοι είχαν την... φαεινή ιδέα να ανεβάσουν στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Κλάους από προ διμήνου παρουσία του, με τη σύντροφό του, σε νυχτερινό κέντρο και να διασπείρουν τη φήμη ότι ενώ η ομάδα του είχε χάσει το μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς, εκείνος έτρεχε στα μπουζούκια.
Έτσι, δημιουργήθηκε αναίτια κλίμα σε βάρος του, καθώς ο  Κλάους ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος, γιατί και αυτός περίμενε πώς και πως να πάει στον τελικό για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Η παρουσία των οπαδών χθες στην προπόνηση έδωσε την ευκαιρία στον διεθνή επιθετικό να λύσει την παρεξήγηση, εξηγώντας ότι το Σάββατο το βράδυ ήταν πολύ πικραμένος και φυσικά δεν είχε καμία διάθεση για γλέντια.