ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Γ' Εθνική: Τα νέα των ομάδων εν συντομία....

Φωτογραφία
Ο ΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.: Συνεχίζεται ο εμπλουτισμός για το τεχνικό επιτελείο των «σταχυοφόρων». Πλάι στον προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη, τον βοηθό, Τάσο Κατσαμπή και τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Γιάννη Θεοφάνους, προστέθηκε ο γυμναστής Σάκης Γεωργάκης. Ο τελευταίος έχει δουλέψει και παλιότερα στην ομάδα του Ευόσμου, όπως και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, στην Παναχαϊκή και στον Διγενή Λακκώματος, ενώ φυσιοθεραπευτής θα είναι ο Σταύρος Τσιμαχίδης (πέρυσι στην Επανομή). Την ίδια στιγμή, εντείνονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις, με τον Νέστορα Στεφανίδη να είναι σε πρώτο πλάνο για τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ επαφές υπάρχουν και με παίκτες που ξεχώρισαν στα δοκιμαστικά. Επίσης, στην προετοιμασία των πράσινων θα ενταχθούν και περίπου οκτώ παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, όπως οι Ντούκα (δεξί μπακ), Βλάχος, Καρανίκας (αμυντικοί), Θωμαϊδης (επιτελικός μέσος) και Χατζητζόγλου (επιθετικός), με την προοπτική να αξιολογηθούν και να προωθηθούν όσοι κριθούν έτοιμοι για άμεση προσφορά στην πρώτη ομάδα.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μετά τον Χριστόδουλο Νουσδίλη, οι «γουναράδες» δείχνουν κοντά στην απόκτηση ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαββαϊδη, που είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά. Ο νεαρός πλάγιος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν πέρυσι στον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ στο παρελθόν έπαιξε και με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εκτός από τον Σαββαϊδη πάντως η ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου βρίσκεται σε επαφές και με άλλους παίκτες, όπως οι Γιώργος Μαντζάνας και Γιώργος Κεφάλας, ενώ συνάντηση θα γίνει με τον Χρήστο Παναγιωτίδη, ώστε να παραμείνει στην ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου. Αντίθετα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Φίλιππος Αντωνόπουλος, πιθανότατα μαζί με τον Θάνο Μπορόζη.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Μεταγραφή-επένδυση για την ομάδα της Χρυσούπολης, που απέκτησε τον 18χρονο επιθετικό, Γαβριήλ Καμπουρίδη, από το Πετεινό Ξάνθης. Τις επόμενες μέρες θα αποκτηθούν και κάποιοι έμπειροι, στα… κυβικά του νεοαποκτηθέντα Αντώνη Μαχαιρούδη, ενώ γύρισε από το γαμήλιο ταξίδι στην Ισπανία ο προπονητής, Θάνος Χατζηαθανασίου.

ΠΟ. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Στην ομάδα της Χαλκιδικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο μεσοεπιθετικός, Μάουρο Ταρασίδης, ο οποίος και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΟΜ για ακόμη ένα χρόνομετα τους Γεροθανάση, Κάρτα, Καράγαλη, Ζαμπούρη, Μπερμπερίδη, Παναγιωτόπουλου. Να σημειωθεί πως μετά τους Ντινιώτη και Στόικο, αναμένονται μεταγραφές και άλλων παικτών άμεσα στην ομάδα του Κώστα Ζαμπέτογλου.
Μεταγραφών συνέχεια για τα Μουδανιά, που μετά τους Ντινιώτη, Στόικο και Σουνά έντυσαν στα κυανόλευκα και τους Απόστολο Αποστόλου  και Δημήτρη Ζηρίνογλου. Ο πρώτος είναι 24χρονος αμυντικός χαφ, που έπαιξε πέρυσι στον Εθνικό Αγιονερίου (βασικό στέλεχος στην πορεία ανόδου για την ομάδα του Κιλκίς), ενώ έχει θητεύσει ακόμα σε Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟΝΕ, Καλλικράτεια και Μακεδονικό. Όσο για τον 20χρονο Ζηρίνογλου, είναι τερματοφύλακας και πέρυσι έπαιξε στον Εθνικό Μαλγάρων, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στην Καλλικράτεια.
Πλέον, η ομάδα της Χαλκιδικής «φουλάρει» για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη προσθήκη να ολοκληρώσει το ρόστερ για τον ΠΟΜ, αφού ο Κώστας Ζαμπέτογλου ως τώρα δεν εντόπισε άλλες ανάγκες.


  ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ : Κοντά στους Φιλιππίδη (αριστερό μπακ από Σιδηρόκαστρο) και Δημητρανόπουλο (μεσοεπιθετικός από Ηρακλή Αμμουδιάς) βρίσκεται η ομάδα της Ελευθερούπολης, ενώ «ναυαγούν» οι περιπτώσεις των Κολοκοτρώνη (μένει στην Αμμουδιά) και Μπουζούρα (είναι φοιτητής στις Σέρρες και υπάρχει θέμα μετακίνησης). Την ίδια στιγμή, παρελθόν από τους Καβαλιώτες αποτελεί ο αριστερός μπακ, Πάρης Σεμερτζίδης.

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σηκώνει… μανίκια η διοίκηση του Νίκου Μουντουλάρη στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και από κοινού με το νέο τεχνικό, Θόδωρο Κερογλίδη, ξεκινούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Ήδη συμφώνησαν να παραμείνουν στους κυανόλευκους τέσσερα στελέχη του περσινού «κορμού», ο τερματοφύλακας, Γιάννης Γαβριηλίδης, ο αρχηγός, Σάκης Καρυπίδης (στόπερ) και οι αμυντικοί μέσοι, Γιάννης Τσεμπερίδης (φωτό) και Γρηγόρης Ρούμπος.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξελίξεις για επεκτάσεις συμβολαίων, ενώ παρελθόν μετά τους Πεχλιβανίδη, Ασλανίδη, Κωνσταντινίδη, Κουτογλίδη αποτελεί και ο Αλέξης Πασχαλούδης, που συμφώνησε με τον Πήγασο.
Επίσης, στο Σιδηρόκαστρο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός Σερραίος αριστερός χαφ, Γιάννης Καραβαλάσης, που πέρυσι έπαιξε στην Κ20 του Άρη και παλιότερα στον Πήγασο.


 ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά που ήθελαν τον Γιάννη Πετράκη να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας της Χαλάστρας. Ο περσινός τεχνικός της… γειτόνισσας Ομόνοιας Σίνδου, που στο παρελθόν δούλεψε ακόμα σε ΠΑΟ Κουφαλίων και Ολυμπιακό Κυμίνων, έδωσε οριστικά τα χέρια με τον νέο πρόεδρο, Βασίλη Τρικαλινό. Ο Πετράκης, που ως παίκτης είχε αγωνιστεί και στον Άρη, αναλαμβάνει το «χτίσιμο» των κοκκινόμαυρων ενόψει Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας στα… σημεία την άτυπη «μάχη» από τον συνυποψήφιο, Θωμά Δράμαλη και διαδεχόμενος τον Γιάννη Ζαπρόπουλο.
Παράλληλα, η διοίκηση του Καμπανιακού ανακοίνωσε και την πρώτη μεταγραφή, που αφορά την επιστροφή του 25χρονου μέσου, Νίκου Κουντουρά, με θητεία ακόμα σε Εθνικό Μαλγάρων και Κύμινα, ενώ εύχεται καλή επιτυχία στις Ελπίδες Χαλάστρας και στον προπονητή τους, Γιώργο Νασιόπουλο.


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Για μεγάλα «ψάρια» θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, για να ενισχυθεί και να καλύψει κάποια κενά στο ρόστερ. Η κινητικότητα είναι έντονη στους κυανόλευκους, ώστε να προχωρήσει έγκαιρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ευελπιστώντας να ανακοινωθεί σύντομα η άνοδος στη Football League. Ο πρόεδρος Στέφανος Βογιατζής προχωρά κάποιες επαφές, με τη βοήθεια του Λεωνίδα Υφαντίδη, που όλα δείχνουν πως θα αναλάβει τον πάγκο του Οδυσσέα.
Κάποιοι παίκτες θα παραμείνουν, ήδη «κλεισμένοι» είναι οι Γραικός (Λαγκαδά), Καμήλαλης (Κ20 Ηρακλή) και Καρακώστας (ομογενής από Γερμανία), ενώ νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο, ανεξαρτήτως με την κατηγορία συμμετοχής. Στη λίστα του Κορδελιού βρίσκεται ο 33χρονος στράικερ, Παύλος Λεπτοκαρίδης, που πέτυχε πολλά γκολ την τελευταία τριετία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ακόμα έπαιξε σε ΠΑΟΝΕ, Μακεδονικό, Κιλκισιακό, Επανομή, Πολύκαστρο, Γιαννιτσά κ.α. Επίσης, κρούση έγινε στον 27χρονο τερματοφύλακα, Λευτέρη Τοπαλίδη, που πέρυσι έπαιξε στην Αναγέννηση Επανομής και παλιότερα σε Δόξα Δράμας, ΠΑΟΝΕ, Ζάκυνθο, Χαλκίδα και Ορφέα Ελευθερούπολης.
Παράλληλα, τον Οδυσσέα ενδιαφέρει και ο 25χρονος στόπερ, Μπάμπης Λουιζίδης, με θητεία σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΔ και Νίκη Πολυγύρου. Πάντως, το επόμενο διάστημα θα γίνει γενική συνέλευση, αφού μια ομάδα παραγόντων, όπως οι κ.κ. Περικλείδης και Ελευθερίου, εκδήλωσαν ενδιαφέρον επιστροφής στα διοικητικά, είτε μείνει ο Βογιατζής είτε όχι και ίσως υπάρξουν εξελίξεις.


 ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Συνεχίζεται η ενίσχυση για την ομάδα του Γιώργου Σημαιοφορίδη, που ενέταξε στο ρόστερ της τον Τριαντάφυλλο (καθιερώθηκε ως Άκης) Σαββίδη. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του ΠΑΟΚ και ακολούθως αγωνίστηκε σε Δόξα Κρανούλας και Αιγινιακό (πέρυσι). Παράλληλα, ο Κιλκισιακός ανακοίνωσε επίσημα όπως αναμενόταν την απόκτηση του μέσου του ΠΑΟ Κρηστώνης, Κώστα Λογγινίδη, αλλά και του 17χρονου επιθετικού, Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, που έπαιζε στη Δόξα Χέρσου (ο Ο νεαρός διατέλεσε και αρχηγός της μεικτής ΕΠΣ Κιλκίς.
Την ίδια στιγμή οι κυανέρυθροι εντείνουν τις προσπάθειες για ανεύρεση στόπερ και επιθετικού με εμπειρία σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ αναμένεται να ενισχυθούν και με δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα, η μεταγραφή του Σταύρου Γκέρτσου στην ομάδα του Κιλκίς «ναυάγησε», με τον υψηλόσωμο επιθετικό να βρίσκεται πολύ κοντά στη Σπάρτη.