ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (3ος Ομιλος/5η αγων.)

    
     Στην τελευταία αγωνιστική της επόμενης Κυριακής θα κριθεί ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική, στο Νεόκαστρο, όπου ο τοπικός Αχιλλέας θα υποδεχτεί τον Π.Ο. Μουδανιών.
Μετά τις σημερινές νίκες και των δύο ομάδων, η γηπεδούχος ομάδα του Αχιλλέα χρειάζεται τη νίκη με δύο τέρματα διαφορά για να παιχτεί άνοδος σε μεταξύ τους αγώνα μπαράζ, ενώ αν κερδίσει με τρία τέρματα διαφορά κερδίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Από την άλλη, τα Μουδανιά για να πάρουν το εισιτήριο θέλουν μια ισοπαλία ή μια ήττα με ένα τέρμα διαφορά.

            ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (26-5-13)
                 3ος   ΟΜΙΛΟΣ    (5η Αγων.)
   Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ    Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ       (2-0)
  ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ                (2-0)
                                  Β Α Θ Μ Ο Λ Ο Γ Ι Α (5η αγων.)
                       1. Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ                                       13
                       2. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ                      10
                       3. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ                                5
                       4. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ        0

                        ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)
 (ΚΥΡΙΑΚΗ 02 Ιουνίου 2013 ωρα:17:00)
  ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ -Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ
 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ-  Π. Ο.  ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 

                            Ρ Ε Π Ο Ρ Τ Α Ζ:
 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2 - 0

Εκμεταλλεύτηκε το δυνατό ξεκίνημα που έκανε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου και πήρε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2 – 0 του Αλμωπού και έτσι θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα από τα αποδυτήρια, ενώ πολύ γρήγορα ήρθε και το δεύτερο τέρμα που τους έδωσε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν αιφνιδιαστεί απόλυτα αφού το γρήγορο τέρμα τους άλλαξε τα πλάνα έχοντας όμως αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορρόπησε καθώς ξύπνησαν οι φιλοξενούμενοι και προσπάθησαν να πιέσουν τους γηπεδούχους που είχαν επαναπαυτεί στο υπέρ τους σκορ χωρίς όμως να το πληρώσουν αφού οι παίκτες του Αλμωπού δεν βρήκαν.

Στο 1’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν ο Γιώργος Σαμψωνίδης έγραψε το 1 – 0, ενώ σχετικά γρήγορα διπλασίασε τα τέρματά τους όταν στο 8’ ο Γιάννης Βαλδήρ έγραψε το 2 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ που δίνει ελπίδες στον Αχιλλέα ότι μπορεί την τελευταία αγωνιστική να πετύχει το θαύμα και να ανέβει στη Γ’ Εθνική καθώς αντιμετωπίζει εντός έδρας τα Μουδανιά και θέλει νίκη με δύο τέρματα για να οδηγηθεί σε αγώνα μπαράζ, ενώ με τρία τέρματα και πάνω παίρνει το εισιτήριο.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ: Σακελαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Ξαφέτης, Καφές, Σαμψωνίδης (66' Τοπαλίδης), Ντούλας (84' Μοσχόπουλος).

ΑΛΜΩΠΟΣ: Χρήστου, Μιχαηλίδης, Δεμίρης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης Θ. (66' Μονογενίδης), Ελευθεριάδης Γ., Παπαδόπουλος, Τσακώνης, Βακιάνης (36' Δημητριάδης), Σαββίδης (52' Παντελίδης), Μποζίνης.


Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
 
Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - Μ.Α. ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ 2 - 0

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών πήρε τη νίκη επικρατώντας με σκορ 2 – 0 του ΜΑ Βαφειοχωρίου και βρίσκεται κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες ορεξάτες για ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, να έχουν μια υπεροχή όμως χωρίς να δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις μπροστά στα καρέ των φιλοξενούμενων που ήταν πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Προς το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν πιο έντονα και έφτασαν στο γκολ, ενώ νωρίτερα είχαν και δύο δοκάρια, με τους Κάρτα και Ταρασίδη.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως το θέαμα να είναι καλό αφού και οι δύο ομάδες κυμάνθηκαν στην μετριότητα, ενώ προς το τέλος οι γηπεδούχοι σιγούρεψαν τη νίκη τους και πάνε τώρα στο Νεόκαστρο να παίξουν για δύο αποτελέσματα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Στέφανος Σπάσιτς έγραψε το 1 – 0 διώχνοντας το άγχος από συμπαίκτες και φιλάθλους, ενώ ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους στο 83’ όταν ο Βαν Τόρες έγραψε το 2 – 0 για τα Μουδανιά.

Π.Ο. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Μπέλλος, Μπερπερίδης, Ζαμπούρης, Κατσόγλου, Καράγαλης, Κάρτας, Σπάσιτς, Κελεσίδης, Γεροθανάσης, Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης (46' Βαν Τόρες). 
 Μ.Α. ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ: Θεοδωρίδης, Ηλιάδης Σ., Κουρουγιαννίδης, Ηλιάδης Ν. (90' Εκμέτσογλου), Νικολαΐδης, Κυπαρίσης, Κόλλα, Μανουσαρίδης (80' Πετράκης), Ευθυμιάδης, Γρηγοράκης (80' Κωτσάκης), Αναστασιάδης.

Ο Ζαγοράκης φέρνει πιο κοντά Θανάση Κατσαρή και Ιβάν Σαββίδη....

Ο Ζαγοράκης φέρνει πιο κοντά ΑΣ και Σαββίδη
ΣΑΒΒΙΔΗΣ - ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την χρήση του σήματος και του γηπέδου της...
Τούμπας έναντι συνολικού ποσού 3 εκ.ευρώ για πέντε χρόνια.
Όπως προβλεπόταν, τη φετινή σεζόν επρόκειτο να δοθούν 800.000 ευρώ από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη και τις επόμενες τέσσερις από 550.000 ευρώ.
Ο 55χρονος επιχειρηματίας υλοποιεί στο ακέραιο τη συμφωνία, ωστόσο οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη έχουν διαπιστώσει πώς από τη νέα σεζόν θα είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των τμημάτων, καθώς οι 550.000 ευρώ ετησίως, με δεδομένο το κλείσιμο της κάνουλας των επιχορηγήσεων, δεν φθάνουν για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες.
Γι' αυτό Λακκωματιώτης πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να ζητήσουν από τον Σαββίδη μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση. Στην προσπάθειά τους αυτή, θα έχουν τη βοήθεια του Θόδωρου Ζαγοράκη που πρόκειται να είναι παρών σε ραντεβού Σαββίδη-Κατσαρή, για να εξηγήσει και ο ίδιος πώς ακριβώς έχει η κατάσταση με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Η συνάντηση των τριών ανδρών επρόκειτο να γίνει την επόμενη μέρα του αγώνα στο Περιστέρι, ωστόσο το κακό αποτέλεσμα ανέτρεψε τον προγραμματισμό.