ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ομάδα απο ατσάλι ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος "έκοψε" τα φτερά του ΑΕΤΟΥ Βαρβάρας πετυχαίνοντας καθοριστική σημασίας νίκη με 2 γκόλ του πολυσκόρερ Τάσου Δούμα!!! Κεραυνός του κορυφαίου Τέου Χ"αναγνώστου τράνταξε το δοκάρι!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Οι δυο ομάδες ΔΙΓΕΝΗΣ και ΑΕΤΟΣ

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Ο "αειθαλής" πολυσκόρερ Τάσος Δούμας αφιέρωσε τα γκόλ στον πρόεδρο Τάσο Ορτουλίδη και στον τερματοφύλακα Βασίλη Μπούρκα.
Φωτογραφία του Kyriakos Sidyropoylos.
Απο τους κορυφαίους του αγώνα Κούλης Σιδηρόπουλος, Τέο Χατζηαναγνώστου και Αλέξης Γιαλετζής
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (2-1)

Καθοριστικής σημασίας νίκη σημείωσε ο Διγενής στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» απέναντι στον Αετό, σε ένα αρκετά καλό ποιοτικά αγώνα, που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο "γερόλυκος" Τάσος Δούμας, που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, στο 15΄ το (1-0) έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Κωνσταντινίδη οπου "κρύψαν" την μπάλα, και στο 44΄ το (2-0), αξιοποιώντας εξαιρετική μπαλιά του Στέφανου Τσακλίδη. Το συγκρότημα του Τάσου Θεοδωρίδη έχασε μοναδική ευκαιρία στο 50΄ να κάνει το 3-0, όταν «κεραυνός» του Χατζηαναγνώστου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 62΄ σέντρα του Μπίντου και με «καρφωτή» κεφαλιά ο Μπάτζιος μείωσε σε (2-1). Στο 76΄ ο Παρασχούδης απέκρουσε σωτήρια σε τετ-α-τετ του Μπάτζιου. Πολύ καλή η διαιτησία του Ισαάκ Τσακαλίδη (Κώστογλου, Μαυροπούλου). Κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση από τους νικητές.
ΛΑΚΚΩΜΑ: Παρασχούδης, ΤΣΙΚΟ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Τσακλίδης, Δερνεξής, Τζόβας (60΄ Φοιτάς), Γιαλετζής (83΄ Τσάκαλος), ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, Σέρα (74΄ Τσαχουρίδης), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΔΟΥΜΑΣ.
ΒΑΡΒΑΡΑ: Στόικος, Μιχαηλίδης, ΚΟΥΜΑΝΤΣΙΩΤΗΣ (81΄ Κωτάκης), Τσιόγκας, Ντάσιος, ΜΠΙΝΤΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΑΤΖΙΟΣ, Παπαευσταθίου, ΓΚΟΥΤΖΙΟΣ, Αλβανός (89΄ Πεύκος).