ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πλάνα βράβευσης Α.Παπαδόπουλου από το ίδρυμα "Ελπίδα"

http://www.olympiacos.org/video-gallery/19252/plana-brabeysis-apapadopoyloy-apo-idryma-elpida 


Ο Λακκωματιώτης διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης (15/1) μαζί με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, έδωσαν το «παρών» στην ογκολογική μονάδα, πρόεδρος της οποίας είναι η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Μάλιστα, κάτι ανάλογο είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια, όταν είχε δωρίσει το ποσό των 5.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στο… πρωτοχρονιάτικο φλουρί που είχε κερδίσει. Στην σημερινή του επίσκεψη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη του έδωσε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του και ένα αστέρι με το όνομά του τοποθετήθηκε στον ειδικό τοίχο του κτιρίου, για την προσφορά του στο ίδρυμα.
Για μία ακόμα φορά, τόσο ο διεθνής ποδοσφαιριστής, όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνουν πως βρίσκονται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ακόμα και όταν δεν το… προτάσσουν οι καιροί, όπως οι γιορτές.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Με το "σπαθί" του στην κορυφή!!!!!

 
Είναι σίγουρο ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης θα θυμάται για όλη του τη ζωή το 2012, μιας και ήταν η χρονιά του, όπως λένε ποδοσφαιρικά. Ο Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ, ψηφίστηκε από τον κόσμο του "Δικεφάλου" ως ο MVP της χρονιάς που πέρασε. Ο στράικερ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 44 από τα 47 παιχνίδια που έδωσαν οι "ασπρόμαυροι" και δίκαια ο κόσμος του "Δικεφάλου" τον επέλεξε ως τον καλύτερο για το συγκεκριμένο έτος. Ακόμη, το γκολ του Αθανασιάδη κόντρα στον Άρη, ψηφίστηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ως το καλύτερο της χρονιάς.
Ο Κλάους βραβεύτηκε δις λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Αθανασιάδης κατέκτησε τα δύο βραβεία, μιας και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Άρη ήταν για... σεμινάριο, ενώ η συνολική του παρουσία είναι άξια επαίνου.

Ο 23χρονος Διευνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του Λάσλο Μπόλονι έδειξε ότι ο "Δικέφαλος" θα μπορεί να στηριχτεί στις πλάτες του για τα επόμενα χρόνια, κάτι που αποδεικνύει όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Σίγουρα, ο Κλάους δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε τα βραβεία, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο αυτά του τα επιτεύγματα θα μπορέσει να τα χαρεί στη συνέχεια, αφού δεν είναι και τόσο εύκολο έναν ποδοσφαιριστή 23 ετών (το 2012) να κατορθώνει σε μία ομάδα με μεγάλα ονόματα (Σαλπιγγίδης, Γκαρσία, Λίνο, Φωτάκης) να παίρνει την ψήφο του κόσμου και να παίρνει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της σεζόν.

Μετά το τέλος της βράβευσης ο Αθανασιάδης σήκωσε ψηλά τα βραβεία του και χαιρέτησε τον κόσμο δείχνοντας την ευγνωμοσύνη που τρέφει προς το προσωπό τους.

Εξιτήριο πήρε ο Χρίστος Στασινόπουλος απο το Νοσοκομείο του Κιλκίς.

7 λεπτά πρόλαβε να αγωνιστεί ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.......
  
         Εξιτήριο πήρε σήμερα ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Λακκώματος Χρίστος Στασινόπουλος από το Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς, μετά από την νοσηλεία του από τον σοβαρό τραυματισμό του στο 7ο λεπτό του αγώνα με τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ.
        Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μετα απο χτύπημα αντιπάλου υπέστη  εγκεφαλική διάσειση, αμνησία, κάταγμα ρινός, κάταγμα ζυγωματικού, και μπήκε σε θεραπευτική αγωγή με παράλληλο προστατευτικό κολάρο στον αυχένα τουλάχιστον για 15 μέρες. 
        Τον τραυματία  Χρίστο Στασινόπουλο επισκέφτηκε χθές στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ Μιχάλης Κεσίδης όπου ζήτησε συγνώμη και του ευχήθηκε περαστικά.

Συλλυπητήριο του Διγενή Λακκώματος

 Ένας πραγματικός… άγγελος, πρωταθλητής και άριστος μαθητής! (photos)



Καλό ταξίδι Άγγελε…

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο,  το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του 16χρονου Άγγελου Τσιπούρα ποδοσφαιριστή της Κ-17 του ΆΡΗ, για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του.