ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Με πολλά παράπονα απο την "εχθρική" διατησία του Κόκκινου ηττήθηκε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος στην Νικήτη (1-0). Εδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους και μαρς πέναλτι δεν δόθηκε υπέρ του ΔΙΓΕΝΗ!!! Δοκάρι απο φάουλ ειχε ο Τσαμασλίδης!!! Αποβολή του προπονητή του Λακκώματος στην φάση που ζήτησε το πέναλτι!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Διγενης λακκωματος


ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-0)
Ένα γκολ έκρινε την αναμέτρηση που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και για τις δύο ομάδες. Από τη μεριά του ο γηπεδούχος Φοίνικας έπαιξε με πάθος και αποφασιστικότητα, επιβεβαίωσε πως διανύει περίοδο φόρμας, με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και ατενίζει τη συνέχεια με αισιοδοξία. Από την άλλη ο πολύ νεανικός Διγενής πάλεψε επίσης σκληρά σε όλο το παιχνίδι για θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε και έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Κόκκινου. Οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων υποστηρίζουν πως η διαιτησία είχε άκρως εχθρική αντιμετώπιση σε όλο το ματς προς την ομάδα τους, με αποκορύφωμα το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Νικήτης, αλλά κι αυτό που ζητούν οι ίδιοι στις καθυστερήσεις. Η κατάσταση πλέον για τον ιστορικό Διγενή Λακκώματος είναι δύσκολη και χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αντιστρέψει τα δεδομένα. Πολλές συγκινήσεις είχε η αναμέτρηση. Το μοναδικό τέρμα επετεύχθη από τον Άλντι Μπλιγκάρι, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα. Στο 18΄ φάουλ του Τσαμασλίδη στο δεξί δοκάρι της Νικήτης. Στο 40΄ δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα του Χατζόπουλου στον Ντραγκότι, μέσα σε διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, το εκτέλεσε ο Τσαρτσίου άουτ. Στο 43΄ τρομερή φάση, με διαδοχικά σουτ του Τσαμασλίδη, που απέκρουσε με τα πόδια ο Θεοδώρου, στη συνέχεια πλασέ του Κεμεντζετζίδη απέκρουσαν στη γραμμή οι αμυντικοί. Στην επανάληψη ο αγώνας εξελίχθηκε σε «θρίλερ», αφού από τη μια το Λάκκωμα πίεζε για ισοφάριση και από την άλλη η Νικήτη έβγαινε πολύ απειλητικά στις αντεπιθέσεις. Πολύ σημαντικές αποκρούσεις έκανε ο γκολκήπερ Χατζόπουλος σε προσπάθειες των Αποστολούδη, Σιδηρόπουλου, Τσαρτσίου, κρατώντας το σκορ στο «ρευστό» 1-0. Στο 93΄ φωνές από το Λάκκωμα για καθαρό πέναλτι σε κράτημα - ανατροπή  του Κοντού, ο διαιτητής έδειξε συνέχεια και στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν, απέβαλε τον προπονητή του Διγενή με κόκκινη κάρτα. Διαιτητής: Κόκκινος (Παυλούδης, Π. Κωνσταντίνου) .                                       ΝΙΚΗΤΗ (Βαγγέλης Κουτσουρές): Θεοδώρου, Πιτσόλης (61΄ Αποστολούδης), Σακκιάς, Σιδηρόπουλος, Λάκκας, Ντραγκότι, Μελισσίδης, Τσαρτσίου, Τσιντάρης (78΄ Κανατάς), Μπετσάκος (91΄ Τσιάρας), Μπιλγκάρι (68΄ Παυλούδης). ΛΑΚΚΩΜΑ (Μιχάλης Χρηστάρας): Χατζόπουλος, Μηκές, Ανατολίτης (75΄ Μυλωνίδης), Φαγογένης, Τσεκούρας (91΄ Νικηταράς), Κοντός, Κεμεντζετζίδης (61΄ Μπράτσια), Γαβρικούδης, Γιαννακόπουλος, Τσαμασλίδης, Σελεμενάκης (66΄ Τσακίρης).
ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (μόνο 1) ΕΝΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (7)!!!!! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ) ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (σε 21 αγώνες)
Πέναλτι Υπέρ:
1. Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ 9
2. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ 6
3. ΣΤΑΝΟΣ 5
4. ΟΡΜΥΛΙΑ 5
5. ΙΕΡΙΣΣΟΣ 4
6. ΝΙΚΗΤΗ 4
7. ΚΟΣΜΟΣ 3
8. ΑΙΓΕΑΣ 3
9. ΑΡΝΑΙΑ 3
10.ΔΟΥΜΠΙΑ 3
11.ΛΑΚΚΩΜΑ 1

Πέναλτι Κατά:
1. ΛΑΚΚΩΜΑ 7
2. ΔΟΥΜΠΙΑ 6
3. ΝΙΚΗΤΗ 5
4. ΟΡΜΥΛΙΑ 4
5. ΣΤΑΝΟΣ 4
6. ΑΙΓΕΑΣ 4
7. ΚΟΣΜΟΣ 4
8. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ 3
9. Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ 3
10.ΑΡΝΑΙΑ 3

11.ΙΕΡΙΣΣΟΣ 1