ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά το Κύπελλο με το ¨δεξί" και στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Διγενής Λακκώματος: 3-1 τον Εθνικό Σιδηροκάστρου!!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επανέρχονται Φορτούζι-Παπαποστόλου
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ
Ο ΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ 3ου ΤΕΡΜΑΤΟΣ

 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ  (3-1)

 Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Διγενής Λακκώματος, ο οποίος επικράτησε 3-1 του Εθνικού Σιδηροκάστρου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 41’ με την κεφαλιά του Παπαποστόλου, ωστόσο, στο 48’ ο Ιωαννίδης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Όμως, ο Εθνικός στο 64’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Γαβριηλίδης που ανέτρεψε τον Γιάννη Παπαποστόλου που ηταν ετοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Διγενής πίεσε για τη νίκη και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 88’ με πανεμορφο σε εκτέλεση γκόλ του Κωστικίδη με εκτέλεση φάουλ και στις καθυστερήσεις ο Αρης Μιχάλης ξεχύθηκε μπροστά  και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μεσα σε έξαλους πανηγυρισμούς.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
 2΄  σέντρα Βιτλή κεφαλιά Παπαποστόλου αποκρουει με υπερένταση ο Γαβριηλίδης
24΄ σέντρα Δραγανίδη καρφωτή κεφαλιά Σαραγιώτη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γαβριηλίδης
25΄ ακυρώνεται σωστά γκόλ που του Ρόβα αφου η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα την βρίσκει ο Διαμαντής που ηταν σε καταφανή θέση οφσαιντ
38΄ ο Λαμπερνάκης μόνος στην εστία του Εθνικού παει να περάσει την μπάλα πάνω  απο τον τερματοφύλακα  και φευγει λίγο αουτ
40΄ ωραία πάσα του Μιχάλη στον Παπαποστόλου μέσα στην περιοχή ο τελευταίος σουτάρει αουτ απο πλεονεκτική θέση.
42΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ ωραία σέντρα Στασινόπουλου κεφαλιά Παπαποστόλου και η μπάλα στα δίχτυα 1-0
45΄ σέντρα Βιτλή προβολη του Δραγανίδη λίγο αουτ
48΄ ΠΕΝΑΛΤΙ αυστηρό πέναλτι πού έδωσε ο Διαιτητής σε μαρκάρισμα του Τουλκερίδη στον Ρόβα ο Ιωαννίδης το εκτελεί και ισοφαρίζει!!! Ν α σημειώσουμε οτι αυτο ειναι το 5ο συνεχόμενο πέναλτι που δέχεται ο Διγενής στα 5 τελευταία φιλικα και επισημα μάτς που εδωσε (Καμπανιακός, Πλάγια, Κιλκισιακός, Κοκκινόχωμα, Σιδηρόκαστρο).
64΄ ΑΠΟΒΟΛΗ ο Ππαπαποστόλου περνάει και τον τερματοφύλακα και ειναι ετοιμος να σκοράρει τον ανατρέπει ο Γαβριηλίδης που δέχεται την κοκκινη κάρτα 
69΄ φάουλ του Μιχάλη μπλοκάρει δύσκολα ο Ασημώνης
71΄ η πρώτη φάση του Εθνικού οταν δυνατό σουτ του Παπαστεργίου διώχνει με τα πόδια ο Γκουτζελάς
78΄ σέντρα Στασινόπουλου κεφαλιά Τουλκερίδη μπλοκάρεο ο Ασημώνης
88΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Κωστικίδη η μπάλα στα δίχτυα του Ασημώνη και 2-1
90+΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ ο Μιχάλη πήρε την μπάλα κάτς απο το κέντρο και με μια κούρσα φτάνει στην εστία του Ασημώνη οπου τον κεραυνοβολεί και κανει μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς το 3-1!!!!!!

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ενα ευκολο παιχνίδι το "εχασε" ο διαιτητής Μηλιάδης (Κουλά και Λιάρης) της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν) Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραλιώτης, Γεωργιάδης (80’ Αθανασιάδης), Βιτλής (72΄Κωστικίδης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος, Μιχάλης, Παπαποστόλου (90’ Χότζα).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ:(Θεόδωρος Κερογλίδης) Γαβριηλίδης, Τσιατμάς (46’ Παπαστεργίου), Πετρίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Αμπαδίνης, Διαμαντής (65’ Ασημώνης), Τσεμπερίδης, Ρόβας, Μουτεσίδης (72’ Σαχπατζίδης), Ιωαννίδης.