ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Απιστευτη εξέλιξη στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος"!!! Ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος κέρδιζε μέχρι το 81΄ (3-0) με Κωνσταντινίδη (2) και Κλήμη, έμεινε με δέκα παίκτες (αυστηρή αποβολή Δερνεξή), ισοφαρίστηκε (3-3) απο τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Σ/Σ και στο 92΄εκανε ο Αλέξ. Γιαλέτζής το (4-3) μέσα σε αποθέωση!!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.





 
Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Σ/Σ (4-3)

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας στο στάδιο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» του Λακκώματος, όπου ο τοπικός Διγενής πήρε δραματική νίκη στο κρίσιμο ματς με τον Αριστοτέλη Σταγείρων/Στρατονίκης. Σε τσουχτερό κρύο με βροχή, οι δύο ομάδες πρόσφεραν αρκετά καλό θέαμα, σε συνάντηση που σίγουρα χαρακτηρίζεται… ακατάλληλη για καρδιακούς. Από τον παράδεισο στην… κόλαση και ξανά το αντίθετο, βρέθηκαν οι γηπεδούχοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι, με θεαματικές εναλλαγές συναισθημάτων. Είναι χαρακτηριστικό πως το Λάκκωμα κέρδιζε 3-0 εννιά λεπτά πριν το τέλος μέχρι το 81΄, τα Στάγειρα ισοφάρισαν με τρία γκολ σε 7 λεπτά και τελικά ο Διγενής του Τάσου Θεοδωρίδη λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις!!!!! Αμφότεροι οι αντίπαλοι πάλεψαν για τη νίκη, έχοντας απόλυτη ανάγκη από τους βαθμούς. Στο 2΄ σέντρα του Φοιτά, ο Κλήμης με κεφαλιά έδωσε στον Σωτήρη Κωνσταντινίδη, που ελίχθηκε αποφεύγοντας αντιπάλους και με σουτ έκανε το 1-0. Με τον ίδιο τρόπο (γρήγορο γκολ) άρχισε και η επανάληψη για τους γηπεδούχους, μάλιστα με ίδιους πρωταγωνιστές: αυτήν τη φορά (47΄) ο Κλήμης εκτέλεσε φάουλ και ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 73΄ ήταν η σειρά του Στέλιου Κλήμη να σκοράρει, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και παρά την προσπάθεια του Μούμκα στη γραμμή (3-0). Δύο λεπτά αργότερα ο Κλήμης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ, ενώ στο 77΄ ο διαιτητής Φ. Σκούτας απέβαλε με αυστηρή κόκκινη τον Δερνεξή, για μαρκάρισμα στον Μποβάκη. Η κόκκινη αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, έτσι ο αξιόμαχος Αριστοτέλης που δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε, με διαδοχικά τέρματα των Άκη Μποβάκη (81΄), Π. Πέτκου (86΄ με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής και 88΄). Στο 92΄ ο Χατζηαναγνώστου γύρισε την μπάλα και ο Αλέξανδρος Γιαλετζής από το ύψος του πέναλτι έκανε το 4-3, ολοκληρώνοντας το «θρίλερ». Διαιτητής: Φ. Σκούτας (Χριστάκογλου, Μαυροπούλου). Στη διάρκεια των καθυστερήσεων του β΄ μέρους (σύνολο 9 λεπτά!!!!!!) αποβλήθηκε ο προπονητής των Σταγείρων, Μιχάλης Χρηστάρας. ΛΑΚΚΩΜΑ: Παρασχούδης, ΦΟΙΤΑΣ (83΄ Κουρατζίνος), Τζόβας, Τσακλίδης, Δερνεξής, ΚΛΗΜΗΣ, ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, Σέρα (60΄ Σιδηρόπουλος), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (89΄ Χαντζαρίδης), Τσίκο (78΄ Τσαχουρίδης). ΣΤΑΓΕΙΡΑ: Μαμάης, Δάμι, Σαραφιανός, ΜΟΥΜΚΑΣ, Μεσιάρης (56΄ Γκουτζαμάνης), Λαζαρίδης, ΣΤΑΘΩΡΗΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, Πάλλα, Μεντεσίδης (43΄ ΜΠΟΒΑΚΗΣ), Σιδηρόπουλος (63΄ ΠΕΤΚΟΣ).

Τρείς μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος!!! Στέλιος Κλήμης απο Καλλικράτεια, Κώστας Ευθυμιάδης απο Αιγάλεω και Στέλιος Γιαλετζής απο Κ. Σχολάρι (οι 2 τελευταίοι επιστρέφουν μετά απο 5 χρόνια)


Φωτογραφία του Ortoylidis Tasos.
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΛΗΜΗΣ
Φωτογραφία του Ortoylidis Tasos.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
Φωτογραφία του Ortoylidis Tasos.
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΛΕΤΖΗΣ