ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.




 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Έτοιμη να ταράξει τα… νερά για τα δεδομένα της κατηγορίας, δημιουργώντας μια πανίσχυρη επίθεση, είναι η ομάδα του Ευόσμου. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Χρόνη Αρετάκη, με εισήγηση του προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη, βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Βαγγέλη Καούνο! Η ηχηρή μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ άμεσα από τους «σταχυοφόρους», για μία ενέση… εμπειρίας, που θα ανεβάσει το ποιοτικό επίπεδο τους πράσινους και θα σπείρει ενθουσιασμό στον κόσμο.
Ο Καούνος είναι 36χρονος στράικερ, που ξεχωρίζει για το ύψος και την εκτελεστική δεινότητα, με πλούσιο παλμαρέ και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μάλιστα, ο Διλμπέρης τον ήθελε και πέρυσι στον Εθνικό Γαζώρου. Ο έμπειρος φορ έπαιξε πέρυσι στην Καλαμάτα και παλιότερα σε Αναγέννηση Άρτας, Κοζάνη, Ξάνθη, Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Λάρισα.

Εξελίξεις στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα θα δρομολογηθούν από Δευτέρα (δεδομένα θα έρθει ένας έμπειρος τερματοφύλακας, με τον Σάββα Ταταρίδη της Επανομής μεταξύ άλλων στη λίστα), ενώ την Κυριακή γυρνά από το σεμινάριο προπονητικής στη Ρόδο ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Υπενθυμίζεται ότι ο Αστέρας έχει ήδη αποκτήσει τους έμπειρους, Νίκο Σαμουηλίδη, Κώστα Γεωργιάδη και τον νεαρό γκολκίπερ, Γιάννη Κωφό.


ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Δυο ανανεώσεις και δυο αποδεσμεύσεις υπήρξαν στην ομάδα της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, συνεχίζουν με τον ΠΟΜ ο στόπερ, Άλμπι Σέχου και ο δεξιός μπακ, Χρήστος Μπερμπερίδης. Αντίθετα, παρελθόν για την ομάδα του Κώστα Ζαμπέτογλου αποτελούν οι μεσοαμυντικοί, Νίκος Κουτσουμούκης και Αντώνης Λοϊζος. Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι πρώτες μεταγραφές στα Μουδανιά, αφού προχώρησαν οι επαφές με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Σε διπλό «διαζύγιο» προχώρησε η ομάδα του Κιλκίς αφού παρελθόν αποτελούν δυο βασικά στελέχη της περσινής ανόδου, ο στόπερ Μιχάλης Κεσίδης και ο μεσοεπιθετικός, Γιώργος Ιωαννίδης. Ο προπονητής των κυανέρυθρων, Γιώργος Σημαιοφορίδης, τους ευχαρίστησε δημόσια για την πολυετή τους προσφορά στην ομάδα (ο πρώτος οκτώ χρόνια, ο δεύτερος πέντε), ενώ αμφότεροι συνεχίζουν λόγω άλλων υποχρεώσεων την καριέρα τους σε τοπικό επίπεδο και στον ΠΑΟ Κρηστώνης. Την ίδια στιγμή, ο Κιλκισιακός έχει προχωρήσει τις επαφές με αρκετούς στόχους, όπως ο Σταύρος Γκέρτσος, ο Αντώνης Καρατζιάς και τέσσερις-πέντε παίκτες ακόμα και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις.
  ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα επωφεληθούν από τις αλλαγές, τις ανακατατάξεις και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών είναι στον Οδυσσέα, έχοντας θετικές ενδείξεις και μηνύματα για άνοδο στη Football League την επόμενη εβδομάδα Προς το παρόν γιʼ αυτό το λόγο «παγώνει» ο αγωνιστικός σχεδιασμός και όλα θα κριθούν για τη διοίκηση του Στέφανου Βογιατζή με βάση την κατηγορία συμμετοχής.
ΝΕΣΤΟΣ: Συνάντηση με επιτελείς της SKODA Ξάνθη αναμένεται να έχει σύντομα ο πρόεδρος της ομάδας της Χρυσούπολης, Γιώργος Κωνσταντινίδης. Αντικείμενο συζήτησης θα είναι κατά βάση το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιων παικτών με υποσχετική από τους Θρακιώτες, ενώ πάντα υπάρχει παράθυρο επιστροφής του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Αντώνη Μαχαιρούδη στα πάτρια εδάφη μετά από αρκετά χρόνια. 



 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Μετά την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του Εθνικού, Νίκου Μουντουλάρη, με στελέχη της διοίκησης και συνεργάτες του, αποφασίστηκε τη Δευτέρα να ανακοινωθεί η είσοδος νέων μελών, για εμπλουτισμό του σχήματος. Στο θέμα προπονητή όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να γίνει μια επαφή για την παραμονή του Νίκου Γάδου, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι δεδομένο. Από το ρόστερ των Σερραίων πάντως ήδη παρελθόν αποτελούν οι Πεχλιβανίδης, Κουτογλίδης, Ασλανίδης και Κωνσταντινίδης.
 ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Μετά τους Παντελίδη, Νικολαϊδη και Τουρασανίδη, η ομάδα του Κοκκινοχώματος απέκτησε τέσσερις νεαρούς ακόμα και πλέον το βάρος θα πέσει στην έλευση κάποιων έμπειρων. Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη εντάχθηκαν οι Χρήστος Ζαροδήμος (21χρονος αμυντικός) και Ζήσης Κωνσταντίνου (23χρονος επιθετικός), αμφότεροι από τον Ολυμπιακό Καβάλας, ο 17χρονος αριστερός μπακ, Χρήστος Τσιλιγκίρης από τα Αμισιανά, αλλά και ο νεαρός μέσος του Ορφέα Ελευθερούπολης, Στέφανος Σάσος.
 ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Παρελθόν για τους Δραμινούς αποτελούν πέντε περσινά στελέχη και συγκεκριμένα οι τερματοφύλακες, Δημήτρης Λαμπρινουδάκης (για στρατιωτικούς λόγους, καθώς θα υπηρετήσει τη θητεία του) και Χρήστος Βέργος (θα συνεχίσει στη Μικρόπολη), αλλά και τρεις παίκτες του βασικού «κορμού». Συγκεκριμένα, παρότι αρχικά συμφώνησαν να παραμείνουν, οι Μιχάλης Κωνσταντινίδης και Πέτρος Παπαθεοδώρου αποτελούν παρελθόν για επαγγελματικούς λόγους (άλλες υποχρεώσεις), ενώ για τον ίδιο λόγο αποχωρεί από την Πετρούσα και ο Σωτήρης Υψηλός. Την ίδια στιγμή, «κλεισμένος» για την ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη είναι ο μέσος Δημήτρης Ουζούνης, ενώ άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τον έμπειρο επιθετικό της Προσοτσάνης, Λάζαρο Μουρατίδη, που επίσης έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί. Τέλος, η Δόξα απέκτησε τον τερματοφύλακα, Κώστα Κιουμουρτζή, που έπαιζε στον Ξηροπόταμο και ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητά και άλλον πορτιέρο.
 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ:. Τον… μπόμπερ της Αμμουδιάς, Νίκο Κολοκοτρώνη, που πέτυχε 24 γκολ στο τοπικό Σερρών αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει στη Γ' Εθνική τον Ηρακλή, θέλει να αποκτήσει η ομάδα του Νίκου Καραμπιμπέρη. Πιθανότατα η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει αίσιο τέλος για τον Ορφέα, με τον έμπειρο στράικερ να έχει παίξει ακόμα στο παρελθόν σε Οδυσσέα Αναγέννησης και Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Εκτός από τον Κολοκοτρώνη, η Ελευθερούπολη βρίσκεται σε επαφές και με τον μεσοεπιθετικό, Τόλη Δημητρανόπουλο, που επίσης πέρυσι έπαιξε στην Αμμουδιά και παλιότερα στο Σιδηρόκαστρο, ευελπιστώντας να τους αποκτήσει «πακέτο».

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Καβάλας περιμένει την απάντηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Σάββα Κυριακίδη, ενώ δεν προχωρά η λύση του μεσοαμυντικού, Γιάννη Τσεμπερίδη, που πιθανότατα συνεχίζει στο Σιδηρόκαστρο. Τέλος, ανανεώθηκε η συνεργασία των νεοφώτιστων με τον κεντρικό αμυντικό, Κοσμά Ελευθεριάδη