ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Οι διαιτητές της προημιτελικής φάσης

 
 
Τετάρτη 6 Μαρ. 2013   Ώρα : 15:30  
2 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΠΑΣΣΑΛΗΣ - ΡΗΓΑΣ  
3 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ - ΣΕΡΕΤΗΣ - ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η 16η Αγωνιστική του 2ου ομίλου με μια ματιά.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-3
Ανοδο και την 1η θέση θα πάρει ο νεοφώτιστος Ηρακλής Αμπελοκήπων που κέρδισε με 3-1 στην Κρηστώνη τον ΠΑΟΚ. Στο 29' ο Ζηρίδης άνοιξε το σκορ, όμως στο 47' ο Κουτσάγιας ισοφάρισε. Ο Σαμπιασβίλι είχε δύο δοκάρια στο 30' και στο 55', όμως τα γκολ της νίκης επιτεύχθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 83' ο Σάκαλης και στο 88' ο Παπαϊωάννου 'χτύπησαν' για τους Θεσσαλονικείς. Διαιτητής ήταν ο Θεολόγου (Πέλλας).
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Μάρκος Κουτσάγιας): Αλεξανδράκης, Γιόκα, Λαδης, Παπάκης, Γραμματικόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Λογγινίδης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης (63' Πότκας), Κουτσάγιας, Γραβιηλίδης (63' Λαζαρίδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Ηλιάδης, Αλεξόπουλος, Καρατζιάς, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Τσομπάνογλου (63' Βεϊδαμενίδης), Παπαϊωάννου (88' Μανωλόπουλος), Γιαξής, Χαψάς, Ζηρίδης (85' Αθανασιάδης Σ.), Σαμπιασβίλι.
Αχιλλέας Τριανδρίας-Καμπανιακός 0-0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς του Αχιλλέα Τριανδρίας με τον Καμπανιακό, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να νιώσουν πιο... καυτή την ανάσα του Κιλκισιακού. Διαιτητής ήταν ο Δράγκος (Χαλκιδικής).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Στέλιος Τσαντίνης): Αρβανιτάκης, Μέτσιος, Χαρίσης, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Βογιατζής, Μυλωνάς (63' Βασβάνης), Κουντίνης, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς (46' Εμμανουηλίδης), Μακρής (74' Τσίγγος)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Κελπέκης, Δουρμούσης, Παπαγαθονίκου, Σιούνης, Γαβανάς, Ελευθεριάδης, Σκόρδας (85' Θαμνίδης), Αβραμόπουλος, Ρακαβίνας, Τσαλώνης, Υψηλός.
Διγενής Λακκώματος-Αγροτικός Αστέρας 2-1
Σπουδαία ανατροπή ολοκλήρωσε ο Διγενής Λακκώματος στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα και εξασφάλισε την άνοδο στη Γ' Εθνική! Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Παπαποστόλου που βρήκε... δίχτυα δύο φορές (51', 81'), η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε με 2-1 τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που είχε προηγηθεί με τον Σπάχη στο 10'. Στο 45' ο Γκατζογιάννης είχε δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Κετεσίδης (Σερρών).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Κοσμίν Μπαρκαουάν): Μπούρκας, Μπίκας, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Γερομανώλης, Δημητρακόπουλος (84' Σαρβανίδης), Βιτλής, Τσερκέζης (63' Μανώλη), Γκατζογιάννης, Μιχάλης (70' Στασινόπουλος), Παπαποστόλου
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανέστης Τσιτενίδης): Γιώτας, Τσατσάς (86' Τσιώκας), Χουνουζίδης, Βαφέας, Χασιώτης, Παπαδόπουλος Γ. (75' Κανίδης), Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος Μ., Σπαχής, Παπατζίκος, Παππάς (55' Καραμουκίδης).
Δόξα Χέρσου-Εθνικός Ν. Αγιονερίου 2-3
'Αγκαλιά' με την άνοδο είναι ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, μετά και τη νίκη επί της ουραγού Δόξας στο Χέρσο με 3-2. Την αρχή έκανε ο Μήτσικας που πέτυχε δύο γκολ (1', 25') για το 2-0, ώσπου να μειώσει στο 44' ο Αϊβάζης σε 2-1. Στο 68' ο Βασιλειάδης έκανε το 3-1, για να γράψει το τελικό 3-2 ο Αϊβαζίδης στο 92'. Διαιτητής ήταν ο Καρυπίδης (Πέλλας).
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ (Γιώργος Κεμπάπης): Πάτκας, Κωνσταντινίδης, Ευθυμιάδης, Παρχουνταρασβίλι, Ησαάκ, Γιαξίδης (46' Τρυγώνης), Πανοδήμος, Παπάκης, Αϊβαζίδης, Καρανδρέας, Κεσίδης (46' Κουνουπάκης)
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Βασίλης Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Ζορμπάς, Τσουτσούδης, Δαλκίδης, Αποστολάς, Γεωργιάδης (60' Ηρακλής), Βερνής, Αποστόλου (65' Βασιλειάδης), Μήτσικας, Χασάνογλου, Μακρής (45' Χαριζάνης).
Εθνικός Ν. Μαλγάρων-Κιλκισιακός 1-2
Μια... ανάσα από την εξάδα βρίσκεται ο Κιλκισιακός, που πέρασε νικηφόρα από τα Μάλγαρα, επικρατώντας του Εθνικού με 2-1. Η ιστορική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 χάρις σε γκολ του Ντουντούκη (30') και του Σουλτανίδη (66'), ενώ ο Καραχαλίδης μείωσε με πέναλτι στο 96'. Διαιτητής ήταν ο Οικονόμου (Χαλκιδικής).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΛΓΑΡΩΝ (Κυριάκος Αβραμίδης): Ζηρίνογλου, Ατματζίδης (63' Παπαδόπουλος), Κουρτίδης, Τσαούσης (73' Πάγκος), Μαρίνης, Δάλλας, Τσόχας, Σταμάτης, Καραχαλίδης, Καλπακίδης (46' Λαζαρίδης), Αθανασιάδης
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σημαιοφορίδης): Μπαντής, Σερταρίδης, Κοτσαρής (8' Γεωργιάδης Γ.), Κεσίδης, Μαυροκεφαλίδης, Γεωργιάδης Γιωργ., Βασιλειάδης (52' Κουραλίδης), Κεφαλίδης, Σουλτανίδης, Ντοντούκης, Τριανταφυλλίδης (73' Αποστολίδης).

Με 2 γκόλ ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης εδωσε τη νίκη στον Οδυσσέα Κορδελιού!!!!!

VIDEO
Φωτογραφία
Με 2 γκόλ του ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ κέρδισε ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ 2-1

(22'φάουλ, 36' πεν Ευθυμιάδης  - 79' Θεοδωρέλης κεφ)

Στο 76' οριζόντιο δοκάρι ο Αχαλινόπουλος

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης (81' λ.τ Μπογδάνος), Θυμιόπουλος (62' Λαζαρίδης), Παπαργυρίου, Παλάσκας, Παπαδόπουλος, Λαμπάκης, Σάρρος, Κυριακίδης (85' Σάλιβαν), Ιβανίδης, Ευθυμιάδης, Αχαλινόπουλος.

Κασσιόπη (Ρομπέρτο Μπολάνο):
Γκίνης, Ανυφαντής (65' Κόκκινος), Βιτουλαδίτης, Γυφτοκώστας, Θεοδωρέλης, Καραγιαννίδης, Κονισπολιάτης (60' Πελάης), Πατινιώτης, Στεργίδης (75' Φούκης), Καραγιάννης, Τσούκλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πρασαϊτζής (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Παράσιου, Μαυρόπουλος (Ημαθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αχαλινόπουλος, Σάρρος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Επανήλθε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Οδυσσέας Κορδελιού, παίρνοντας τρίποντο-οξυγόνο με 2-1 κόντρα στην Κασσιόπη και διατηρώντας το όνειρο της πεντάδας… ζωντανό. Για να έρθει αυτό το «μπάσιμο» της ομάδας του Αλέξη Αλεξίου, προηγήθηκε μια πολύ καλή εμφάνιση με τους Κερκυραίους, που δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης ήταν ο Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που «καθάρισε» τη νίκη με δυο γκολ στο πρώτο μέρος, από στημένες φάσεις. Ο  πρώτος σκόρερ του Οδυσσέα στο 22΄ με καλοτραβηγμένο φάουλ άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους, ενώ στο 36΄ με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-0. Στο 76΄ ο Αχαλινόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ το μόνο που κατέφερε η Κασσιόπη ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 στο 80΄, με σκόρερ τον προωθημένο Λάζαρο Θεοδωρέλη.