ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Τέλος ο Γ. Στρατηλάτης από το Κοκκινόχωμα!


Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογήθηκαν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με τη διοίκηση του Γιάννη Λαζαρίδη να ανακοινώνει αιφνιδιαστικά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Στρατηλάτη (φωτό)! Αυτή η είδηση έπεσε σαν… κεραυνός εν αιθρία στους Καβαλιώτες, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο κύπελλο με τον Διγενή Λακκώματος, ενώ πλέον η διοίκηση των κιτρινόμαυρων ξεχώρισε δυο περιπτώσεις για τη διάδοχη κατάσταση και θα καταλήξει άμεσα στον «εκλεκτό», αφού ο χρόνος πιέζει.
Συγκεκριμένα, υποψήφιοι είναι ο Στέλιος Κατρακυλάκης, που έχει δουλέψει σε Καβάλα, Ξάνθη, Ένωση Αλεξανδρούπολης, Ορφέα Ελευθερούπολης και ο παλιός γνώριμος, Στέλιος Ιγνατιάδης (παλαίμαχος του ΑΟΚ), με θητεία πέρυσι στον Ηρακλή Καβάλας, ενώ εργάστηκε στο παρελθόν για μια τριετία συνολικά στο Βυζάντιο και άρα γνωρίζει καλά τα… κατατόπια στο Κοκκινόχωμα.


 Ανέλαβε ο Στέλιος Κατρακυλάκης!


Καμία έκπληξη δεν σημειώθηκε στο θέμα προπονητή για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αφού ο πρόεδρος, Γιάννης Λαζαρίδης, ανέθεσε τα ηνία στον Στέλιο Κατρακυλάκη (ήταν εξαρχής βασικός υποψήφιος, μαζί με τον Στέλιο Ιγνατιάδη), για τη διαδοχή του αποχωρήσαντα Γιώργου Στρατηλάτη. Ο Κατρακυλάκης (φωτό) θεωρείται από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους τεχνικούς του νομού, έχοντας εργαστεί παλιότερα σε Καβάλα, SKODA Ξάνθη, Ένωση Αλεξανδρούπολης και Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Διγενή Λακκώματος. Στα μεταγραφικά, δύσκολα θα υπάρξει άλλη προσθήκη για τους κιτρινόμαυρους, μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπρατσιάνι.

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ(mikriliga)