ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

   Και επειδή από το πρωί διαβάζω διάφορα "κουλά" στο διαδίκτυο, ο Αβράμης Παπαδόπουλος είναι από το Λάκκωμα Χαλκιδικής, όπως και ο Στέφανος (Κλάους) Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ. Οι Πόντιοι του Λακκώματος είναι πρόσφυγες από τη Χαψάμανα των Κοτυώρων και συγκεκριμένα από τους οικισμούς Μεσαλάν, Αντούζ, Εγριπέλ και Περνετζούχ. Από την πλευρά της μητέρας του, κατάγεται από τους Βαρυτιμάντες του
χωριού Σεμέν (περιοχή Τσάμπασιν, Μητρόπολη Κολωνίας και Νικοπόλεως). 

   Εντάξει, είπαμε στους χορούς και στα τραγούδια γεμίσαμε από Ματσούκα. Μη θέλετε και όλους τους ποδοσφαιριστές δικούς σας :)

Με γκολάρα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο 94΄ η ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ άλωσε την έδρα της ΜΕΤΑΛΙΣΤ (1-2)

avraam_papadopoulos_603278807.jpg
Χάρη σε γκολ του Λακκωματιώτη διεθνή αμυντικου Αβραάμ Παπαδόπουλο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τη Μέταλιστ, η Τράμπζονσπορ επικράτησε 2-1 της Μέταλιστ στο Λβιβ και άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο 12ο όμιλο του Europa League.
undefined
Η φάση του γκόλ του "παλίκαρου" Αβραάμ!!!!!

O διεθνής Χαλκιδικιώτης στόπερ προωθήθηκε στην τελευταία προσπάθεια της τουρκικής ομάδας για το διπλό στην Ουκρανία και μετά από κεφαλιά - πάσα έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Οι ποδοσφαιριστές της Μέταλιστ διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ, αλλά όπως ξεκάθαρα φαίνεται στη δεύτερη λήψη ο Παπαδόπουλος καλύπτεται.
Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Τράμπζονσπορ, αποτελώντας μαζί με τον Αλγερινό Μπελκαλέμ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Το γκολ μπήκε στο ΄94, δηλαδή στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα κάνοντας τον πάγκο και τις κερκίδες να παραληρούν. Ο προπονητής Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δικαιώθηκε για την επιλογή του να δώσει στον 29χρονο Πόντιο ποδοσφαιριστή φανέλα βασικού παίκτη. Για αυτό και μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ο Βόσνιος τεχνικός αγκάλιασε τον επί 6ετία Χαλκιδικιώτη αρχηγό του Ολυμπιακού. 
undefined
Ολος ο τουρκικός Τύπος μιλάει για τον Αβραάμ και για το «Θαύμα της τελευταίας στιγμής», ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με κάποιους να αποκαλούν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο «τελευταίο πολεμιστή» και άλλους να επισημαίνουν πως ο «Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένας από εμάς».