ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Θανάσης Λαμπερνάκης: Φόντα για την έκπληξη ο Διγενής Λακκώματος

Ο Θανάσης Λαμπερνάκης, που στο παρελθόν έπαιξε σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Αιγάλεω, Λαμία, Οδυσσέα Αναγέννησης και πέρυσι Επανομή (συνολικά 180 επαγγελματικές συμμετοχές και 13 γκολ), τόνισε αρχικά στην ιστοσελίδα μας για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά για προσωπικούς λόγους ήθελα να είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του Διγενή με προσέγγισαν σωστά και ωραία, έδειξαν ότι με ήθελαν και με κάλυψαν στο οικονομικό. Διέκρινα οργάνωση και νοικοκυριό, ωραίο γήπεδο και βοηθητικό. Υπάρχουν υποδομές για τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής».
Για να συνεχίσει ο έμπειρος μέσος: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Κοσμίν Μπαρκαουάν, έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Είναι νεαρός, φιλόδοξος και θα μας μεταδώσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του, ειδικά στους νέους. Ως τώρα το ρόστερ είναι νεανικό, αλλά τα ονόματα δεν μετρούν τόσο, όσο η θέληση και ο ενθουσιασμός. Είμαστε νέα ομάδα, θέλουμε χρόνο, αλλά έχουμε τις βάσεις για να αποτελέσουμε την ευχάριστη έκπληξη και να έχουμε μια καλή πορεία. Ειδικά με τις προσθήκες έμπειρων παικτών και τη στήριξη του κόσμου. Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα υπάρξουν φέτος ιστορικές ομάδες, όπως ΑΕΚ, Λάρισα και Πανσερραϊκός».

ΠΗΓΗ:mikriliga.com
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΣΑΡΛΗΣ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Αλλο ενα ταλέντο στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ. Πρίν απο λίγο η διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Σαρλή απο τον ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Παραμένει στον Διγενή Λακκώματος ο Χρήστος Στασινόπουλος!!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
          Την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Χρήστο Στασινόπουλο ανακοίνωσε πριν απο λίγο ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός  συμφώνησε σε όλα με την  διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου και θα προσφέρει για τρίτη χρονιά της υπηρεσίες του στην ομάδα της Χαλκιδικής στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ , που εξακολουθεί να υλοποιεί τον σχεδιασμό του με σταθερά βήματα με τεχνικό Ηγέτη τον Κοσμίν Μπαρκαουάν.
Παρά τις προτάσεις από ομάδες της Football League και Football League 2 που είχε ο Χρήστος Στασινόπουλος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Διγενή Λακκώματος!!!!!!
         Ο 21χρονος άσος που ειχε αρκετές συμμετοχές στην Β΄ Εθνική με την ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, θεωρείται μεγάλο ταλέντο, έχοντας την έφεση να αγωνίζεται σε παραπάνω από μία θέσεις και η παραμονή του στην ομάδα είναι καλό νέο για τον προπονητή Κοσμίν Μπαρκαουάν.
         Την  σεζόν 2011-12, ο Στασινόπουλος είχε 27 συμμετοχές (23 στο πρωτάθλημα με 5 γκόλ και 4 σε κύπελλο με 2 γκόλ) με την φανέλα του Διγενή, συμβάλλοντας στην πολύ καλή του πορεία στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής (Δευτεραθλητής) και την κατάκτηση του κυπέλλου στην Χαλκιδική. Την σεζόν 2012-13 είχε 22 συμμετοχές ( στο πρωτάθλημα με 3 γκόλ και  κύπελλο με 4 γκόλ) και πανηγύρισε την ανοδο του Διγενή στην Γ΄ Εθνική.
Ο Στασινόπουλος θα φοράει και την νεα χρονιά στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ την φανέλα του Διγενή