ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Εμεινε στο "Χ" με Ορφέα Ελευθερούπολης ο Διγενής Λακκώματος και απέκτησε και συγκάτοικους στην τρίτη θέση!!!

 
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (1-1)
 
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς του Διγενή Λακκώματος με τον Ορφέα Ελευθερούπολης με τις δύο ομάδες να ανακηρύσσονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ήταν αυτός που είχε την καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος όταν στο 40’ ο Παπαβασιλείου απέκρουσε από πολύ κοντά πλασέ του Λακκωματιώτη Γρηγόρη Ευθυμιάδη που ηταν ο καλύτερος παίκτης του Ορφέα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με απευθείας φάουλ του Φιλιππίδη στο 55’.Στο 62 σουτ του Δουμάνη, αποκρούει ο Παπαβασιλείου, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και βγαίνει εκτός, όμως ο Διγενής απάντησε άμεσα με τον Μιχάλη στο 65’μετα απο μπάσιμο και σέντρα του Παπαποστόλου και 1-1. Από εκεί και πέρα ο Διγενής κυριάρχησε χάνοντας πολλές ευκαιρίες(με Δραγανίδη, Μιχάλη, Κωστικίδη, Αθανασιάδη, Παπαποστόλου) για τη νίκη με αποκορύφωμα το δυνατό σούτ του Μπίκα που τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραβελίδη στο 85΄. 

**Διαιτητές: Δραγούσης, Νικηφορίδης (ΕΠΣ Κιλκίς), Ταταρίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Συνθέσεις:
Διγενής Λακκώματος:
(Κοσμίν Μπαρκαουάν)Παπαβασιλείου, Μπίκας, Σπανός,, Τουλκερίδης, Σαραλιώτης, Γεωργιάδης (63’ Αθανασιάδης), Βιτλής (88’ Μανώλης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (79’ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
Ορφέας Ελευθερούπολης:
(Μπάμπης Χρυσοστομίδης)Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης Κ., Χριστοδουλίδης, Ευθυμιάδης (82’ Σταματόπουλος Π.), Παπαδάτος, Οτέμπερης (75’ Εμινίδης), Δουμάνης, Τζαπέγια (90’ Πασχαλίδης).