ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αν δεν βάζεις, γκολ το δέχεσαι!!!! "Εσπασε " τα δοκάρια ο Διγενής Λακκώματος εχασε ομως απο τον Ηρακλη Αμπελοκήπων (0-1)!!! Ο αγώνας....


 

 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  (0-1)

 Για ένα ακόμη παιχνίδι, πάλι μέσα στην εδρα του (γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος") , ο Διγενής Λακκώματος υπέστη την εφαρμογή του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου που θέλει οταν χάνεις ευκαιρίες οχι μόνο να δέχεσαι τέρμα, αλλα να χάνεις και το παιχνίδι!!!!!!!!
Αυτό συνέβη και με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων απο τον οποιο ηττήθηκε με σκορ 0-1 και εμεινε μακριά απο την κορυφή της βαθμολογίας.
Το ξεκίνημα για τους Χαλκιδικιώτες  που αγωνίστηκαν χωρις τους Παπαποστόλου, Δραγανίδη, Σπανό , Μπίκα και Μαραμπαϊδη ηταν πολυ δυνατό εχοντας ομως ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ καθώς στο 23΄ πλασέ του Αρη Μιχάλη απουκρούστηκε με τα ακροδάκτυλα του τερματοφύλακα  Ζιάκα και το αριστερο ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ της εστίας του!!!
Στο 26΄ κόρνερ του Μποντή καρφωτή κεφαλία του Μιχάλη λίγο αουτ ενώ στο 28΄ κεραυνός του Χρήστου Στασινόπουλου η μπάλα τράνταξε το ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ του Ζιάκα για δευτερη φορά!!!!
Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Ηρακλής ειχε ευκαρια με τον Παπαϊώννου  οπου αφύλακτος πλάσαρε αουτ.
Στο 56΄κόρνερ του Βιτλή  κεφαλιά του Μιχάλη ο Ζιάκας κάνει την απόκρουση του αγώνα!!
Στο 59΄ σουτ του Τσομπάνογλου φευγει λίγο αουτ.
Στο 61΄ πλασέ του Βεϊδαμενίδη αουτ.
Στο 71΄ η ευκαιρία του αγώνα οταν σέντρα του Λαμπερνάκη βγάζει φάτσα τον Μιχάλη με τον Ζιάκα το δυνατό σουτ του επιθετικού του Λακκώματος φευγει αουτ απο τα  πέντε μέτρα!!!!
Στο 76΄ γίνεται πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ στον Σαραγιώτη οπου τον γκρεμίζουν κάτω χωρις ο διαιτητής να καταλογίσει το φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης ο Βεϊδαμενίδης οταν διαμαρτυρονταν οι γηπεδούχοι με πλασέ κοντινό πετυχε το γκολ 0-1  μέσα σε διαμαρυριές των παικτών του  Διγενή!!!
Στο 80΄φάουλ Κωστικίδη καρφωτή κεφαλιά του Αθανασιάδη "εγλειψε" το οριζόντο δοκάρι του Ζιάκα.
Τέλος στις καθυστερήσεις ο Βεϊδαμενίδης σούταρε απο πλάγια αφου πέρασε την αντίσταση του Κουνουπάκη αλλα ο Παπαβασιλείου απέκρουσε.
Όπως φάνηκε ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο οποίος επικράτησε 1-0 στην έδρα του Διγενή Λακκώματος  στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ εθνικής.
Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων (20 β) με το τρίποντο το οποίο πέτυχε κατάφερε να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τον Διγενή (21β). Ταυτόχρονα βρίσκεται μόλις με ένα βαθμό μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο Καρατέρπος απο την Κοζάνη ηταν αρκετα καλός αλλα η φάση της επιτευξης του τέρματος του Ηρακλη που του ξέφυγε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί!!!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν) Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Κουνουπάκης, Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης, Μποντής (58΄ Κωστικίδης), Σαρβανίδης (86΄ Καρακώστας), Στασινόπουλος (77΄ Αθανασιάδης), Βιτλής, Μιχάλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ:(Θούλης Γιαμουρίδης) Ζιάκας, Ζαχαριάδης, Καρατζάογλου, Πομάκης, Γκιαούρης, Τσομπάνογλου (71΄ Νικολίτσας), Παπαϊωάννου, Αθανασιάδης (61΄ Αλεξόπουλος), Χαψάς, Ζγκούρι (85΄ Σαμπιασβίλι), Βεϊδαμενίδης.