ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΟΥΣ

ΤΑ τελευταία χρόνια η αγορά Ελλήνων ποδοσφαιριστών έχει ανοίξει τα φτερά της και στο εξωτερικό με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την πώληση του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ, έναντι του ποσού των 15 εκ. ευρώ.
Υπάρχει όμως ένας ακόμα Έλληνας επιθετικός που έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων ο οποίος φορά... ασπρόμαυρα.
Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ. Ο 25άχρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον δικέφαλο του βορρά, μετρώντας 41 συμμετοχές με 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα οποία μπορεί να τα κάνει ακόμα περισσότερα αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό σε Κύπελλο, πρωτάθλημα και πλέι οφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις ομάδες που εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να... ενοχλήσει τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, είναι η Βιγιαρεάλ που παλεύει για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο στην Ευρώπη τη νέα περίοδο (είτε προκριματικά Τσ. Λ. είτε Γιουρόπα Λιγκ).
Τι θέλει ο παίκτης
Ο Αθανασιάδης φέρεται να έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του, ολοκληρώνεται το 2015 και υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 3 εκ. ευρώ.  Από εκεί και πέρα όμως αν το ενδιαφέρον από το εξωτερικό ενταθεί και οι συζητήσεις με τον Δικέφαλο δεν πάνε όπως θέλει η πλευρά του παίκτη είναι πιθανό να δούμε κάποια πώληση που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές.
Δηλαδή και ο παίκτης να πάει στην Πριμέρα σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί, αλλά και ο ΠΑΟΚ να βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό. Είπαμε όμως, πρώτα έρχεται το... συναίσθημα και μετά όλα τα άλλα.