ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Το μάτς της χρονιάς με το Σουφλί την Κυριακή 4 Μαϊου στις 17:00 με δωρεάν είσοδο για παιδιά και γυναίκες και οι υπόλοιποι με 5 ευρώ!!!

  Λάκκωμα: Οι κόποι μιας χρονιάς με Σουφλί!
«Ζαριά» σωτηρίας θέλει ο Διγενής Λακκώματος στην έδρα του με τον Έβρο Σουφλίου (η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Αγροτικό Αστέρα μέσα στον Εύοσμο) και η διοίκηση καλεί τον κόσμο στο γήπεδο, ρίχνοντας την τιμή των εισιτηρίων. Δωρεάν γυναίκες-παιδιά, 5 ευρώ γενική είσοδος. Δυο επιστροφές για Μπαρκαουάν. 

Οι δυο ήττες από Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό, έστω και αν προήλθαν από τους δυο πρωτοπόρους, πείσμωσαν τον Διγενή Λακκώματος, που θα πατήσει... γκάζι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, για να αποφύγει τον υποβιβασμό (είναι στο μείον δυο από τη θέση σωτηρίας). Τα δυο πρόσωπα, το κοντράστ της ισχυρής επίθεσης, με την... αναιμική άμυνα, το 47-47 στα γκολ που μαρτυρά ισορροπία... ανισορροπία είναι ο βασικός «πονοκέφαλος» του Κοσμίν Μπαρκαουάν.
Ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει το ξέσπασμα των παικτών του στον «τελικό» της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου, μια ομάδα με ίδιες βλέψεις, στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος». Ο Μπαρκαουάν δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Μανουσαρίδη, αμφίβολος είναι ο Κωστικίδης, ενώ επανέρχονται από τιμωρία οι Γεωργιάδης και Τουλκερίδης.
Ο πρόεδρος της ομάδας της Χαλκιδικής, Πέτρος Ρούζιος, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για μαζική στήριξη, ανακοινώνοντας... ψαλίδι στα εισιτήρια, αφού από 10 ευρώ η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5, ενώ θα είναι ελεύθερη για γυναίκες και παιδιά, στην προσπάθεια προσέλκυσης φιλάθλων. «Η νίκη είναι μονόδρομος, παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Αν κερδίσουμε, στη συνέχεια μπορούμε να σωθούμε, στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρακλή Αμπελοκήπων και Μακεδονικό και ενδιάμεσα εντός με τη Δόξα Πετρούσας. Το πρόγραμμα δεν είναι απαγορευτικό» σχολιάζουν οι άνθρωποι του Διγενή.