ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ο ΣΑΒΙΟΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ!!!!


Ο Αργεντινός επιθετικός είναι στον Πειραιά και οι εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθεώνουν τον Αργεντίνο.
Aποθέωση για τον Αργεντίνο από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να τον δουν από κοντά. Από νωρίς το απόγευμα οι φίλαθλοι της ομάδας συγκεντρώνονταν και λίγο πριν την άφιξη του περισσότεροι από 2500 έδιναν γεύση από... Καραϊσκάκη. Ο Σαβιόλα με καθυστέρηση έφτασε στα γραφεία του Ολυμπιακού και ο κόσμος του... έδειξε την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί τη νέα σεζόν. Στις 20.47 ο Σαβιόλα έφτασε και με κασκόλ του Ολυμπιακού έγινε δεκτός με συνθήματα όπως «Σαβιόλα, Σαβιόλα γ... όλα». Αποθέωση για τον Αργεντίνο φορ, ο οποίος κατευθύνθηκε αμέσως στα γραφεία για να υπογραψει το νέο του συμβόλαιο. Στις 20.53 ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε με τα πόδια και έγινε ένας μικρός πανικός με τον κόσμο να φωνάζει «Είναι τρελός ο πρόεδρος...». 
Ο Σαβιόλα θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα φορά πλέον την ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο 9 στην πλάτη!
«Ευτυχισμένος»!
Στις 9.30 το βράδυ, ο Αργεντίνος σταρ βγαίνοντας από τα γραφεία του Ολυμπιακού κι εν μέσω επιδοκιμασιών από τους φίλους της ομάδας τόνισε: «Όλα πήγαν καλά και είμαι ικανοποιημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έχω όρεξη να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω προπόνηση και να αγωνιστώ με την νέα μου ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και περιμένω να ζήσω όμορφες στιγμές με τον Ολυμπιακό»

Οριστική δικαίωση Μακεδονικού που παίζει Γ' Εθνική


 
Πανηγυρική δικαίωση του Μακεδονικού από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην προσφυγή του κατά της απόφασης της Επιτροπής Δ' Εθνικής της ομοσπονδίας να αποβάλλει το σύλλογο της Νεάπολης τη σεζόν 2011-12 από το εν λόγω πρωτάθλημα. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μακεδονικός είχε τιμωρηθεί με αποβολή από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής τη σεζόν 2011-12 εξαιτίας των χρεών προς τον ποδοσφαιριστή Τσίπεφ από την εποχή που ως ΠΑΕ αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική.
Η διοίκηση του Μακεδονικού, προεξάρχοντος του προέδρου Παύλου Ανδρώνη προσέφυγε κατά της συγκεκριμένης απόφασης στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο το οποίο δικαίωσε τη θέση του συλλόγου κηρύσσοντας άκυρη την τιμωρία της ΕΠΟ.

Στο κλάμπ των πιο γρήγορων χατ-τρικ ο Κλάους Αθανασιάδης

athanasiadis
ΣΤΑ ΙΕΚ "ΠΑΣΤΕΛ" Ο ΚΛΑΟΥΣ!!!!
  Ένα από τα πιο γρήγορα… πιστόλια στην ιστορία του Δικέφαλου και του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδεικνύεται ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης με το χατ τρικ που σημείωσε στο φιλικό απέναντι στην OGC Nice σε διάστημα επτά λεπτών (74’, 78’, 81’).
Στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος το πιο γρήγορο χατ τρικ ανήκει στον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου Γιώργο Δέδε, ο οποίος στις 28 Μαρτίου του 1965 πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (88’, 89’, 90’). Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν πως οι παίκτες του Πανιωνίου έκλεψαν την μπάλα αμέσως μετά την σέντρα και ο Δέδες σημείωσε τα γκολ. Το πιο γρήγορο χατ τρικ στην… τηλεοπτική εποχή είναι του Πίτερ Οφορίκουε, ο οποίος στις 17 Μαρτίου 2002 σκόραρε στο 66’, στο 68’ και στο 72’ της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Εθνικός Αστέρας 6-0.
Στα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ στην μεγάλη κατηγορία, δηλαδή από το 1959 και μετά, το πιο γρήγορο χατ τρικ έχει σημειώσει (και μάλιστα εκτός έδρας) ο Γιώργος Κωστίκος, ο οποίος υπέγραψε τη νίκη επί της Παναχαϊκής (3-0) στην Πάτρα την περίοδο 1984-85 σκοράροντας στο 69’, στο 77’ και στο 84’.
Δύο χρόνια νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 1982, στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 5-0 ο Χρήστος Δημόπουλος είχε χρειαστεί 24 λεπτά για να βρει τρεις φορές τα αντίπαλα δίχτυα (61’, 70’, 85’).