ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης: «Ήρθαμε στην Γαλλία για τη νίκη»

 Αθανασιάδης: «Ήρθαμε για τη νίκη» | onsports.gr
Η αποφασιστικότητα του ΠΑΟΚ για το «διπλό» με την Γκινγκάμπ φάνηκε καθαρά στις δηλώσεις του διεθνούς Λακκωματιώτη επιθετικού Στέφανου Αθανασιάδη.
Θέλοντας να καταστήσει σαφείς τις προθέσεις του ΠΑΟΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ο Στέφανος Αθανασιάδης επεσήμανε πως οι Θεσσαλονικείς στοχεύουν μόνο τη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (1/10):
Για το αν θεωρεί ότι το επιθετικό κομμάτι της ομάδας τελευταία είναι το κλειδί για τα θετικά αποτελέσματα: «Από την αρχή της χρονιάς παίζουμε για τη νίκη, για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Γι' αυτό ήρθαμε εδώ, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Θέλουμε τη νίκη».
Για το αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει με διαφορετικό πνεύμα τα ευρωπαϊκά ματς: «Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να εξηγήσω το λόγο. Στην Ευρώπη παίρνουμε πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και αυτό θέλουμε και φέτος».
Για το αν βοηθά το γεγονός πως δεν υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο πρόγραμμα: «Δε νομίζω ότι κάποιο παιδί σκέφτεται τον Ολυμπιακό. Έχουμε πει ότι κάθε φορά βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς και θέλουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την αναβολή» .
Για την πολύ καλή στατιστική παρουσία του ΠΑΟΚ στη Ευρώπη και αν βοηθά μία νίκη: «Εμείς ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη, αυτό θέλουμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στη Γαλλία και αυτό θα καταφέρουμε, πιστεύω αύριο».

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ο ορισμός εκ νέου των αγώνων

 
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι οι αγώνες πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερ. κατηγορίας που αρχικά είχαν ορισθεί προς διεξαγωγή στις 4-5 Οκτωβρίου 2014 και αναβλήθηκαν λόγω πένθους για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, θα οριστούν εκ νέου για το Σαββατοκύριακο 25 - 26 Οκτωβρίου 2014, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος ( νέα τετράδα αγώνων ).
Αναλυτικά :
10-11 Οκτ. : Α΄ κατ 5η αγωνιστική, Β΄ κατ 4η αγωνιστική, Γ΄ κατ. 3η αγωνιστική ( ως έχουν ).
18-19 Οκτ. : Α΄ κατ. 6η αγωνιστική, Β΄ κατ. 5η αγωνιστική, Γ΄ κατ. 4η αγωνιστική ( ως έχουν ).
25-26 Οκτ. : Α΄ κατ. 4η αγωνιστική, Β΄ κατ. 3η αγωνιστική, Γ΄ κατ. 2η αγωνιστική
1-2 Νοε. : Α΄ κατ. 7η αγωνιστική, Β΄ κατ. 6η αγωνιστική, Γ΄ κατ. 5η αγωνιστική
8-9 Νοε. : Α΄ κατ. 8η αγωνιστική, Β΄ κατ. 7η αγωνιστική, Γ΄ κατ. 6η αγωνιστική
15-16 Νοε. : Α΄ κατ. 9η αγωνιστική, Β΄ κατ. 8η αγωνιστική, Γ΄ κατ. 7η αγωνιστική 

Το νέο πρόγραμμα ( τετράδα αγώνων ) θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014. Αιτήματα θα γίνονται δεκτά, μόνο εγγράφως διατυπωμένα και αιτιολογημένα, μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.