ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!!!

         Πύρ και μανία ειναι στο ΔΙΓΕΝΗ απο την σφαγιαστική διαιτησία του ΙΣΑΑΚ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ που απο σήμερα είναι το πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο στο ΛΑΚΚΩΜΑ. Ο εν λόγω διαιτητής με τα σφυρίγματα του διαμόρφωσε  το τελικό απότελεσμα και έστειλε την ΑΡΝΑΙΑ στον τελικό του Κυπέλλου Χαλκιδικής.
         Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ διαμαρτύρεται προς κάθε αθλητική αρχή και κυρίως προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ για τον ορισμό του Τσακαλίδη στον προημιτελικό αλλα και στον ημιτελικό αφου υπήρχαν  παράπονα του ΔΙΓΕΝΗ και στον αγώνα της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ.
         Στο παιχνίδι με την ΑΡΝΑΙΑ ο "χειρούργος" ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ   εκτός απο τα πολλά λάθη του σε ολο τον αγώνα,  δεν εδωσε καταφανέστατο πέναλτι (χέρι -ορισμός) που εκανε ο ΕΛΚΑΣ μπροστά του!!!!!! ενω στο 79΄ δεν απέβαλε τον ΤΖΙΟΤΖΙΟ με δεύτερη κίτρινη (ορισμός της κίτρινης) και μάλιστα ο παίκτης που του "χαρίστηκε" ο Τσακαλίδης πέτυχε και το γκόλ της ισοφάρισης για την ΑΡΝΑΙΑ στο 85΄!!!!!!!!!!. 
        Δέν εφτανε μόνο αυτό!!!!!! ο ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ απέβαλε σε φυσική διακοπή και ενω ειχε  πετύχει γκόλ το ΛΑΚΚΩΜΑ και δεν ειχε σφυρίξει ακόμη την σέντρα(NΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!), τον ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ με τήν αιτιολογία οτι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο Χωρίς ΑΔΕΙΑ!!!!!! αφήνωντας άφωνους ολους!!!!!!! και τον ΔΙΓΕΝΗ με 10 παίκτες ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ για 45΄.!!!!!     ............ κύριε ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τώρα μετα απο αυτήν την διαιτησία σου είσαι έτοιμος να σφυρίξεις παιχνίδια της SUPER LEAGUE!!!!!!!
Υ.Γ. Κύριε ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΣΓΑΚΗ α΄βοηθέ το 1ο γκόλ της Αρναίας ηταν καθαρό οφσαιντ!!!!!!!!