ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Πάλεψε γενναία με πάθος ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος μέσα στην ΟΛΥΝΘΟ και υπέκυψε μόνο στο ασύλληπτο σουτ - γκολ στο (77΄)!!!! Και πάλι τέλειωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργαντά!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Μαρία Σιώνη και Xristos Karagiozidis, άτομα στέκονται, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες


OΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-0)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Όλυνθο, απέναντι στον Διγενή που πάλεψε γενναία, αλλά υπέκυψε, μένοντας σε άλλο ένα ματς με δέκα παίκτες (ΡΕΚΟΡ φέτος το Λάκκωμα σε ΑΠΟΒΟΛΕΣ και σφυρίγματα εις βάρος του ΠΕΝΑΛΤΙ απο όλες τις ομάδες στην Α΄ κατηγ. στις πρωτες 14 αγωνιστικές!!!!!). Πριν από τον αγώνα οι γηπεδούχοι τίμησαν τον Νίκο Πέπα για την προσφορά του (ήταν το τελευταίο παιχνίδι του, καθώς μεταναστεύει μόνιμα στην Αγγλία). Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής, δυσκόλεψε όλους τους παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις σημαντικές απουσίες τους (Κωνσταντινίδης, Τζόβας, Κιουλτζής) έπαιξαν με πάθος και υπέκυψαν μόνο στο ασύλληπτο σουτ του Σάββα Αθανασιάδη (77΄), ο οποίος εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο «Γ». Αμέσως μετά και πριν την σέντρα αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Γεωργαντάς του Διγενή και με 10 παίκτες προσπάθησε αλλα ηταν αδύνατον να καταφέρει τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Διαιτητής: Παυλίδης (Σιώνη, Αναστασιάδης). Παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι του Λακκώματος για την συμπεριφορά του παρατηρητή του αγώνα προς αυτούς!!!! ΟΛΥΝΘΟΣ: (Χρήστος Νεοφώτιστος) Πανισκάκης, Πανανός, Αποστολάκης (80΄ Ν. Μουρμούρης), Ψευτογιώργος, Καραγκιοζίδης(C), Αθανασιάδης, Γιώργης (67΄ Πέπας), Βέντζιος, Γεραντζής (80΄ Σολομωνίδης), Μέτσι, Στερμούγκου (46΄ Μυλωνάς). ΛΑΚΚΩΜΑ: (Γιώργος Παπαδόπουλος) Σιδέρης, Μπεκτάς, Σιδηρόπουλος(C), Θυμιανής, Τσακλίδης, Αδαμίδης (80΄ Φοιτάς), Χρυσογονίδης (69΄ Φουντούκης), Γεωργαντάς, Σέρα, Πασχαλίδης (89΄ Λάζος), Γιαννακόπουλος (87΄ Παπακωνσταντίνου).