ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος στην Κασσάνδρα αλλα ηττήθηκε (2-0) απο τον ΑΡΗ. "Πεναλτάρα" στον Κωνσταντινίδη στο 69΄ δεν δόθηκε απο τον διαιτητή Φώτη Σκούτα και δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι που πλέον βλέπουν τώρα μόνο τον "τελικό" με τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ στις 14 Απριλίου στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος"!!!!!


 
Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

  Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
 Î¦Ï‰Ï„ογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
 Î¦Ï‰Ï„ογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (2-0) (Φώτο: Φένια Χρηστίδου)
Παρά την πολύ καλή εμφάνιση και την προσπάθεια που κατέβαλε σε όλο το 90λεπτο, ο Διγενής Λακκώματος δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα που τόσο χρειαζόταν, απέναντι στον ισχυρό (3ο στην βαθμολογία πίσω απο Τρίγλια και Καλλικράτεια) Άρη Κασσανδρείας. Οι γηπεδούχοι του Τριαντάφυλλου Μαχαιρίδη έδειξαν αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήραν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Κασάπη έμειναν μόνο με τις εντυπώσεις και τις ευκαιρίες, κρατούν όμως την προσπάθεια και το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν, ενώ έχουν έντονα δικαιολογημένα παράπονα για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ημίχρονο ο Διγενής κέρδισε 12 κόρνερ, έναντι ενός του αντιπάλου του. Στο 30΄ και σε μια ανύποπτη φάση, έγινε σέντρα, ο Χατζόπουλος ήλεγχε την μπάλα, όμως ο… αέρας της άλλαξε πορεία και με κεφαλιά ο Μπάμπης Σιδηρόπουλος πέτυχε το 1-0. Στην επανάληψη πίεσε ο Διγενής και φωνάζει για πέναλτι που δεν υποδείχθηκε στο 69΄, όταν ο Ταμπός κάνοντας άστοχη  έξοδο «γκρέμισε» τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Σκούτας έδωσε συνέχεια στον αγώνα κλείνοντας τα μάτια στο οφθαλμοφάνεστατο πέναλτι που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια!!!. Μάλιστα στη φάση αυτήν ο τερματοφύλακας της Κασσάνδρας τραυματίστηκε πέφτοντας στο χέρι και αντικαταστάθηκε. Στο 89΄ ο Γιώργος Μανώλωφ έδωσε τη «χαριστική βολή», γράφοντας το 0-2. Καλή η διαιτησία του Φώτη Σκούτα (Γούτας, Κωνσταντάρας), ελέγχεται πάντως για τη φάση του 69΄.    
     ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ: Ταμπός (69΄ λ.τ. Κράτσιος), Βαγιανής (75΄ Αναγνώστου), Μίζα, Κανάνι, Μανώλωφ, Μισαηλίδης, Κανέλης, Πουρσανίδης, Μίλκας, Παγίδας (46΄ Ρίτσα), Χ. Σιδηρόπουλος (46΄ Ευσταθίου).      ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Τζόβας, Κ. Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Δερνεξής, Χατζηαναγνώστου, Γιαλετζής, Φοιτάς, Σέρα, Κωνσταντινίδης, Χρυσογονίδης (90΄ Μπάρδι).   

             ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ: Την επόμενη μέρα βλέπουν ήδη στον Διγενή Λακκώματος. Η ομάδα ποντάρει στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει στα τελευταία συνεχόμενα παιχνίδια και πλέον θα συνεχίσει εντατικά την προετοιμασία της, ενόψει του επόμενου κρίσιμου αγώνα, που αποκτά χαρακτήρα «τελικού», καθώς το Σάββατο 14 Απριλίου φιλοξενεί στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» τον ΠΟ Μουδανιών, που δίνει επίσης μάχη παραμονής. Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Διγενής θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου του.