ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλη νίκη των ΝΕΩΝ-Ατυχοι οι JUNIOR του Διγενή Λακκώματος!!!!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
     
  Μεγάλη νίκη πέτυχαν σήμερα Σάββατο 17 Noε.2012 οι νέοι  του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ μετά απο σπουδαία εμφάνίση ενώ ατυχη στάθηκε η ομάδα JUNIOR!!!!
         Συγκεκριμένα η ομάδα των ΝΕΩΝ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και προπονεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κέρδισε  στο γήπεδο ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ την τοπική ομάδα της ΚΥΠΡΟΥ με σκόρ (0-7) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, με σκόρερς τους:   Τάσο Ορτουλίδη(4), Παναγιώτη Τσίκο (1) και Βαλάντη Σέρα με την 6η του νίκη σε 7 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα Επόμενος αντίπαλος της ομάδας ΝΕΩΝ για την 8η αγων. θα είναι ο ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ  το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 ωρα:11:00 στο γήπεδο της ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ.
        Η ομάδα  JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ έχασε άδικα στα γήπεδα "ΤΖΙΩΛΑ" απο την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ με σκόρ (5-4) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής. Τα γκόλ για την ομάδα του  ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  πέτυχαν οι: Χατζηγρηγορίου Κώστας (2)Κόραβος Δημήτρης (1) και Μπουντουρίδης Γιώργος (1).  Τα αστεράκια του ΔΙΓΕΝΗ ηταν ατυχα αφού είχαν και 4 δοκάρια με τους Δημήτρη Κόραβo(2), Παναγιώτη Τσαμασλίδη(1) και Νίκο Φοιτά(1) παρόλα αυτά βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα Επόμενος αντίπαλος της ομάδας JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ  για την 6η αγων. θα είναι οι ΜΠΕΜΠΙΔΕΣ 2000  το Σάββατο  1 Δεκεμβρίου 2012 και ωρα: 11:00 στα γήπεδα του "ΤΖΙΩΛΑ