ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (1-1) ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ!!!!

 Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της ΝΙΚΗΣ Μεσημερίου στο πρώτο του φετινό τεστ!!

Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΑΪΝΤΟΥ ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του νεομεταγραφέντα έμπειρου ποδοσφαιριστή με εκατοντάδες συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες ΔΗΜΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ στο 7΄ του αγώνα όπου και αντικαταστάθηκε απο τον 14χρονο ΝΙΚΟ ΟΡΤΟΥΛΙΔΗ!!!
Όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ του εύχεται στον ΔΗΜΟ περαστικά σιδερένιος και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!!!!
Στο σκόρ προηγήθηκε η ΝΙΚΗ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λακκωματιώτη μεσοεπιθετικού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΛΕΤΖΗ που αγωνίζεται στο ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ισοφάρισε μ ενα πανέμορφο γκολ άψογης συνεργασίας των παικτών του Λακκώματος με τελικούς αποδέκτες τον ΒΑΣΙΛΗ ΡΟΥΒΑ που έβγαλε την σέντρα ακριβείας και με καρφωτή κεφαλιά ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ εστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΝΙΚΗΣ!!!
Οι δυο ομάδες είχαν και απο ένα οριζόντιο δοκάρι ο μεν ΔΙΓΕΝΗΣ με τον ΣΩΤΗΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ στο α΄ ημίχρονο και η ΝΙΚΗ στο β΄ μέρος με τον ΡΕΝΤΑΝ ΜΠΟΥΛΑΡΙ!!!
Ο τεχνικός ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΙΝΤΟΣ του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ξεκίνησε την αρχική ενδεκάδα με τους:
  1. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
  2. ΚΟΣΜΙΔΗ ΔΗΜΟ
  3. ΚΟΥΡΑΝΤΖΙΝΟ ΓΙΩΡΓΟ
  4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΙΛΤΟ
  5. ΡΟΥΒΑ ΒΑΣΙΛΗ
  6. ΓΑΒΡΙΚΟΥΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  7. ΚΟΝΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ
  8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΩΤΗΡΗ
  9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
  10. ΝΤΟΚΟΥ ΚΙΝΤΜΑΝ
  11. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
επαιξαν και οι:
12. ΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
13. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
14. ΓΑΒΡΙΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
15. ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ
16. ΣΟΥΛΙ ΕΛΓΚΕΡΣ
17. ΚΕΜΕΝΤΖΕΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
18. ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
****Επόμενο φιλικό του ΔΙΓΕΝΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΥΓ. ωρα: 18:30 στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ