ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Διγενής Λακκώματος: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με (2-0) επι της Αναγέννησης Επανωμής!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ: Επανέρχονται Φορτούζι-Παπαποστόλου
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΓΙΑΝ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓ. ΓΕΡΟΜΑΝΩΛΗΣ
 Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" κερδίζoντας δίκαια πέρα ως πέρα την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ ομάδα Β΄Εθνικής που κατέβηκε με όλα τα αστέρια της σαν τελικό "τέστ" λιγο πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.
     Η ομάδα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΜΠΟΚΗ ηταν κυρίαρχη σε ολες τις γραμμές και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του. Οι πράσινοι προβλημάτισαν ξανά τον ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΤΣΙΔΗ, καθώς έδειξαν δυο πρόσωπα, ένα κακό στο πρώτο μέρος και ένα πιο… υποφερτό στο δεύτερο, χάνοντας 2-3 ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα της Χαλκιδικής άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στη Δ΄ Εθνική. Για την ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ δέν αγωνίστηκαν λόγω κάποιων ενοχλήσεων οι ΧΡ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡ. ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΑΒ. ΤΑΧΜΑΖΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛ. ΜΑΝΩΛΗ, ΒΑΣΙΛ. ΒΙΤΛΗΣ. Από την Αναγέννηση έλειψαν οι τραυματίες ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ και ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ.

Φάσεις και γκολ

             Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 8΄, με κεφαλιά του Παναγιώτη Γερομανώλη, μετά από φάουλ του Κωστικίδη (1-0). Στο 18΄ το πλασέ του Δούμα για την ομάδα του Στέφανου Μπορμπόκη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 19΄ ο Τσερκέζης σούταρε σύριζα άουτ για τον Διγενή, ενώ στο 21΄ το σουτ του Αλέξη Ταχμαζίδη για την Επανομή πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαλαμής σταμάτησε το πλασέ του Δούμα στο 55΄, ενώ στο 65΄ ο Τέλλος σταμάτησε με τα χέρια το δυνατό σουτ του Δημητρακόπουλου, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών αξιοποίησε ο Γιάννης Παπαποστόλου, διαμορφώνοντας το τελικό (2-0) για το Λάκκωμα. Στη συνέχεια ο Πάτρικ Ογκουνσότο προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του, σουτάροντας στο 78΄ στον Μπούρκα και ακολούθως στο 85΄ λίγο άουτ. Στο 92΄ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ εκπληκτικό γκολ του Γκατζογιάννη για τον Διγενή.                                                                                                           Διαιτητής ήταν ο Σημαιάκης (Μαλανδρής -Αγγίδης )

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Στέφανος Μπορμπόκης). Μπούρκας, Φοιτάς, Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Κατσόγλου, Τσερκέζης, Δημητρακόπουλος, Κωστικίδης, Φακιρίδης, Δούμας, Παπαποστόλου. Έπαιξαν και οι Γκορτζής, Χατζηαναγνώστου, Γκατζογιάννης, Χρυσοχοϊδης, Γεωργίου, Πασούδης, Παπαντωνίου, Σαραγιώτης.

ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ:(Κώστας Γαλτσίδης) Τοπαλίδης, Μεϊντής, Νταντάμης, Τέλλος, Φωτιάς, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουκουλέκης, Μπαλασάς, Ταχμαζίδης, Ογκουνσότο. Έπαιξαν ακόμα οι Μαλαμής, Σικαλόπουλος, Ναστόσκι, Κουλίδης, Δραγανίδης, Μοράν, Παπατζίκος.