ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πάντρεψε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!!!!!!!

 

Φωτογραφία για ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Ο... ΑΒΡΑΑΜ! (ΡΗΟΤΟ)
Το απόγευμα του Σαββάτου ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παντρέυτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ξανθή Σταμουλάκη.

Τον διεθνή αμυντικό πάντρεψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τη μέλλουσα σύζυγό του, Τζοάννα Δέδη και το μυστήριο έλαβε χώρα στο Σούνιο, ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Εκεί ήταν τόσο ο Γιάννης Μανιάτης με τη σύζυγό του Ιωάννα Γαλλή όσο και ο Κώστας Μανωλάς.
Επίσης, ο πρώην ερυθρόλευκος, Βασίλης Τοροσίδης, που πλέον αγωνίζεται στην ιταλική Ρόμα.

Τελικά δεν είχε… παράταση ο γάμος...........

Την ώρα που θα μπορούσε να προετοιμάζεται μαζί με τους άλλους διεθνείς για τον αγώνα με την Ολλανδία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παντρεύτηκε την σύντροφό του, Ξανθή Σταμουλάκη με κουμπάρο τον διεθνή Λακκωματιώτη αμυντικό του Ολυμπιακου Αβραάμ Παπαδόπουλο!!!!!

Τελικά δεν είχε… παράταση ο γάμοςΠολύς λόγος έγινε για τον γάμο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Ξανθή Σταμουλάκη, αφού θα μπορούσε να είχε πάρει… παράταση, αν η Εθνική Ελλάδας είχε αποκλείσει την Κόστα Ρίκα και είχε προκριθεί εκείνη στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ στη Βραζιλία.

Λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την σύντροφό του και μητέρα του ενός παιδιού που έχουν αποκτήσει.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι συμπαίκτες του στη «γαλανόλευκη», πρώην συνάδελφοί του και προπονητές από την ΑΕΚ, αλλά και ο Χρήστος Χολίδης, κουμπάρος του Γιάννη Μανιάτη.

Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί από το 2006 και έχουν μία κόρη 4 μηνών, πάντρεψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ετοιμάζεται και εκείνος να «κρεμαστεί» στις 12 Ιουλίου!!!!!


inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner