ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

"Πέρα απο κάθε νοσηρή φαντασία" ....Καταγγελία του Διγενή Λακκώματος για οτι έγινε στην Ιερισσό!!!!!!





       Α.Σ ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

                           

KΑTAΓΓΕΛΙΑ



Α΄ Γύρος πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Χαλκιδικής ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ακάνθου Ιερισσού για την άψογη φιλοξενία που είχαν στο Λάκκωμα και υπόσχεση για ανταπόδοση της.    

15 Φεβρουαρίου 2015 η «φιλοξενία» ανταποδόθηκε!!!!!!! Όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινό αγώνα Άκανθος Ιερισσού-Διγενής Λακκώματος ξεπέρασαν και την πιο νοσηρή φαντασία. Με την λήξη του αγώνα οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας δίδαξαν «ήθος»  στα παιδιά τους, τα οποία πριν λίγες ώρες είχαν στεφθεί πρωταθλητές στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Παρουσία των παιδιών τους οι «κύριοι» αυτοί επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, η οποία αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από αθλητές ηλικίας 16 έως 19 χρονών, γρονθοκοπώντας τους ανελέητα και μάλιστα μπροστά στα μάτια του διαιτητικού τρίου, υπό την παρουσία της διοίκησης της γηπεδούχου ομάδας η οποία δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει. Το περίεργο της υπόθεσης είναι η μη αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα των περιστατικών από τον διαιτητή κύριο Γουρλομάτη. Και είναι περίεργο γιατί οι διαιτητές συνοδευμένοι από τον κύριο Δημήτριο Φόρα, κατά παράβαση κάθε κανονισμού αφού δεν αναφέρεται πουθενά , κλείστηκαν μαζί του στα αποδυτήρια και συνέταξαν το Φύλλο Αγώνα προφανώς υπό τις οδηγίες του. Ο κύριος Φόρας ο οποίος μετά από ερώτησή μας για την παρουσία του στα αποδυτήρια των διαιτητών μας συστήθηκε ως αστυνομικός και ότι βρισκόταν εκεί με την ιδιότητά του για να προστατέψει τους διαιτητές, συνόδεψε μετά το κλείσιμο του Φ.Α τους διαιτητές μέχρι το αυτοκίνητό τους για να φύγουν.

  Για τους κυρίους Γουρλομάτη και Γούτα τι να πούμε. Η απόφασή τους να εφεύρουν πέναλτυ στην τελευταία για αυτούς φάση του αγώνα, ενώ βρισκόμασταν στο 87’, το οποίο δόθηκε εκ παραδρομής, πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες. Οι κύριοι αυτοί  αφού έχουν αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί και έχει σφυριχθεί φάουλ υπέρ της ομάδας μας, δεχόμενοι επίθεση από τον προπονητή, παράγοντες που βρίσκονταν στον πάγκο,  ποδοσφαιριστές και «φιλάθλους» της Ιερρισού που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αφού άρπαξαν αρκετές «ψιλές», μετά από 8 λεπτά αποφάσισαν να δώσουν πέναλτυ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, μη σεβόμενοι την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Το κωμικοτραγικό της απόφασης είναι η εκτέλεση της ποινής μετά από 15 λεπτά και η εκπληκτική απόφασή του να απομακρύνει όλους τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας ότι μετά την εκτέλεση δεν υπάρχει συνέχεια στην φάση, προφανώς πιστεύοντας ότι διαιτήτευε αγώνα μπάσκετ και είχε δώσει ελεύθερες βολές σε νεκρό χρόνο!!!!!!!!!!!

 Τελειώνοντας θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές και μόνο αυτούς της ομάδας Νέων της Ακάνθου Ιερισσού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

  ΥΓ1: Συγχαίρουμε την  Β΄ Βοηθό κυρία Μαυροπούλου για την εξαιρετική απόδοσή της καθ. όλη την διάρκεια το αγώνα.

  ΥΓ2: Eυχαριστούμε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της Ακάνθου Ιερισσού κυρίους Συρόπουλο και Χατζηδρόσο για την ηρωική προσπάθειά τους να προστατέψουν την αποστολή της ομάδας μας.

Μετά τιμής
             Το ΔΣ του Διγενή Λακκώματος