ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ -ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 2-2, 2-4 παρ

2 γκόλ πέτυχε ο Βασίλης Χρυσοχοϊδης
Ο Βασίλης Μπούρκας θέλει πολύ να ξανασηκώσει το ΚΥΠΕΛΛΟ και πέτυχε και γκόλ!!!
 Συναρπαστικός ήταν ο προημιτελικός στην Πορταριά, όπου κέρδισε στην παράταση ο Διγενής, σε αναμέτρηση που είχε γκολ, θέαμα και αγωνία. Με τον Κοσμίν Μπαρκαουάν να παρατάσει την ομάδα του με πολλές  αλλαγές στη σύνθεσή της, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν. Στην επανάληψη, όμως, τα πράγματα δυσκόλεψαν, ο Θερμαϊκός έδειξε αποθέματα δυνάμεων, ισοφάρισε και απείλησε με αποκλεισμό, χάνοντας κραυγαλέα ευκαιρία με τον Σαϊτιώτη στο 87΄. Στο 10΄ οργανωμένη επίθεση του Διγενή και το δυνατό σουτ του Στασινόπουλου πέρασε άουτ, στο 15΄ ο Ψευτογιώργος έχασε την ευκαιρία. Στο 20΄ φάουλ του Σαϊτιώτη απέκρουσε δύσκολα ο Μπούρκας, στο 25΄ ο Χρυσοχοϊδης με σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, συνδυάστηκαν Μπίκας, Κωστικίδης, ο Στασινόπουλος προβολή και ο Χρυσοχοϊδης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (0-2). Στο 40΄ ο Μπούρκας απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Σαϊτιώτη, στο 44΄ φάουλ του Βράκα, σύγχυση στην περιοχή, ο Σαϊτιώτης «έστρωσε» στον Πατραλέξη, που μείωσε (1-2). Στο 60΄το Λάκκωμα ειχε σουτ του Στέλιου Μπίκα στο οριζόντιο δοκάρι του Σουνά. Στο 65΄ μετά από φάουλ του Σαϊτιώτη, ο Βράκας με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε, στο 75΄ σέντρα του Αναστασιάδη, κεφαλιά ο Χαρέλης λίγο άουτ. Στο 78΄ ο Σουνάς απέκρουσε εκπληκτικά στο σουτ του Κωστικίδη, στο 87΄ μοναδικό τετ-α-τετ του Σαϊτιώτη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Μπούρκας απέκρουσε την κεφαλιά του Χαρέλη, στο 98΄ της παράτασης χέρι του Αναστασιάδη στην περιοχή  και ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπούρκας ευστόχησε στο πέναλτι (2-3). Στο 115΄ ο Βασίλης Βιτλής πέρασε όλη την άμυνα, έδωσε στον Κωστικίδη που έκανε το 2-4.                                                                                                      Διαιτητής: Τσακαλίδης (Διαμαντής, Μαυροπούλου).
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ:(Θεόδωρος Σουγιουλτζής) Σουνάς, ΠΑΤΡΑΛΕΞΗΣ, Μαυραγγελίδης (55΄ Κουτρουμάνης), ΒΡΑΚΑΣ, Σαϊτιώτης, ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΣ, ΨΕΥΤΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, Καρυωτάκης, Ντάσης (63΄ Χαρέλης), Μπερμπερίδης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Κοσμίν Μπαρκαουάν) ΜΠΟΥΡΚΑΣ, Μπίκας, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (55΄ ΒΙΤΛΗΣ), ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΕΡΟΜΑΝΩΛΗΣ, Σαρβανίδης, Κωστίδης, Μανώλη (65΄ Δημητρακόπουλος), Στασινόπουλος, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Παπαποστόλου (73΄ Γκατζογιάννης).

VIDEO: ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1

VIDEO: ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  2-1 (Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ/2ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγων. 03 ΜΑΡΤ. 2013).
ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΟΛ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΒΑΣΙΛΗ ΒΙΤΛΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΣΤΑΘΗ ΣΑΡΒΑΝΙΔΗ

Στούς 4 του Κυπέλλου ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: 2-4 μέσα στον ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ( 4 ΑΓΩΝΕΣ )
1. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  2-2, 2-4 παρ.
2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ  2-0
3. Π.Ο. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
 2 - 0
4. ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ  1-1, 2-2, παρ.,3-2 πεν.
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης.
Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για τους ημιτελικούς ειναι ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ο Π.Ο.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ  ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ και τα Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι το τριήμερο της αποκριάς -  Καθαράς Δευτέρας, δεν θα διεξαχθούν αγώνες για τα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Ερ. κατηγορίας. Τα πρωταθλήματα αυτά θα συνεχιστούν στις 23-24 Μαρτίου 2013 με πρόγραμμα τριών αγωνιστικών.
Οι δυο ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Χαλκιδικής θα διεξαχθούν το τριήμερο αποκριάς - Καθαράς Δευτέρας, ενώ ο Τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου 2013.