ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Επική ανατροπή του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος μέσα στην Βαρβάρα τον ΑΕΤΟ (απο 2-0 ημίχρονο 2-4 τελικό!!!!) με γκόλ των Κωνσταντινίδη, Δούμα, Χρυσογονίδη και Χ"αναγνώστου "σφράγισε" ΠΑΝΑΞΙΑ την παραμονή του!!!


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (2-4)
Ο τρομερός άθλος του Διγενή Λακκώματος ολοκληρώθηκε χθες, αφού η ομάδα «σφράγισε» την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία Χαλκιδικής. Μεγάλη νίκη, με απίστευτη ανατροπή στο σκορ, πέτυχε ο Διγενής, στο πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος. Πλέον με δεδομένο το 3-0 με τον Άγιο Νικόλαο στο τελευταίο παιχνίδι, η ομάδα του Αντώνη Κασάπη σώθηκε και μαθηματικά τερματίζοντας με τους απίστευτους 37 βαθμούς!!!!. Αντίθετα, ο Αετός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και κινδυνεύει άμεσα με απευθείας υποβιβασμό εάν δεν κερδίσει την Σάρτη την τελευταία αγωνιστική. Ο αγώνας είχε δύο όψεις, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν 2-0, όμως στην επανάληψη με την είσοδο του Τάσου Δούμα, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και παίζοντας πολύ ψυχωμένα, κυριάρχησαν δίκαια πέρα ως πέρα, ανατρέποντας το σκορ σε δέκα λεπτά!!!!!!. Στο 14΄ φάουλ του Παπαϊωάννου και ο Τσακλίδης αποκρούοντας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μέσα (αυτογκόλ). Στο 40΄ ανατροπή του Παπαϊωάννου από τον Φοιτά και ο Άγγελος Ραμιώτης με ευστοχο πέναλτι το 2-0. Στο 55΄ ο Δούμας έδωσε στον Σωτήρη Κωνσταντινίδη, που με έξοχο σουτ, μείωσε. Στο 58΄ κεφαλιά του Τσακλίδη στο χέρι του Αυγερινού και ο Τάσος Δούμας με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 65΄ εξαιρετική σέντρα του Δούμα και ο Πάρης Χρυσογονίδης με εκπληκτικό «τακουνάκι» το 2-3 μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς. Στο 90΄ ο Κώστας Ευθυμιάδης με "ασύλληπτη" πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Κωνσταντινίδη, που ανατράπηκε από τον Κουμαντσιώτη, στο πεντακάθαρο πέναλτι ευστόχησε ο Τέο Χατζηαναγνώστου πραγματοποιώντας το τελικό (2-4). Πολύ καλός ο διαιτητής Αλ. Τσακαλίδης (Κελάζογλου, Κεχαγιάς), στο 94΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Κουμαντσιώτης. ΒΑΡΒΑΡΑ: Στόικος, Αυγερινός (68΄ Παπαευσταθίου), Κουμαντσιώτης, Τσόγκας (78΄ Βεκόπουλος), Μπίντος, Ντάσιος (74΄ Αλβανός), Ραμιώτης, Παπαϊωάννου, Παυλάτος, Κεφαλάς (54΄ Σαμαράς), Γκούτζιος. ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Τσίκο (68΄ Σέρα), Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Δερνεξής, Γιαλετζής, Χατζηαναγνώστου, Τζόβας, Χρυσογονίδης (76΄ Ευθυμιάδης), Κωνσταντινίδης, Φοιτάς (45΄ Δούμας).
 ---------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον ΑΕΤΟ Βαρβάρας για την άψογη φιλοξενία του παρα την κρισιμότητα του μεταξύ τους αγώνα κάτι που συνεχίζουν τα δυο σωματεία μας εδω και αρκετά χρόνια προάγοντας ετσι το ποδόσφαιρο!!! Επίσης έυχεται στον ΑΕΤΟ να παραμείνει στην  Α' κατηγορία   και τον συγχαίρει δημόσια για την άριστη δουλειά του στα τμήματα υποδομής με αποκορύφωμα την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων!!