ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Για... ματωμένα δίχτυα, δεν έχει δίωξη???

http://olapaok.gr/podosfairo/Eisitiria/article1109882.ece/BINARY/original/claus_lakkoma.jpg
Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε σήμερα δίωξη κατά του Στέφανου Αθανασιάδη για μια πλάκα που έκανε στο… twitter. Ευτυχώς γι΄ αυτόν, για τις περιπτώσεις, που σπάει πλάκα με τους αντιπάλους του στον αγωνιστικό χώρο, δεν προβλέπεται δίωξη…
Για... ματωμένα δίχτυα, δεν έχει δίωξη
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΛ Ο ΚΛΑΟΥΣ

Ο Κλάους είναι σε μεγάλη φόρμα φέτος, είναι ίσως ο πιο αξιόπιστος παίκτης του ΠΑΟΚ σ΄ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς την δουλειά του, την κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Την ώρα που όσοι δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν, δίνουν ένα ρεσιτάλ γραφικότητας, ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ πυροβολεί κατά ριπάς στο πρώτο δίμηνο των επίσημων αγώνων.

Μέχρι τώρα, το κοντέρ του έχει γράψει 8 γκολ σε 9 επίσημα παιχνίδια και το εκπληκτικό είναι ότι ο Αθανασιάδης έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, εκτός των δύο, στα οποία ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν. Στη ρεβάνς με την Ραπίντ στη Βιέννη, όπου μια κεφαλιά του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή, και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σ΄ όλα τ΄ άλλα, τα δίχτυα τα μάτωσε.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, πέτυχε ένα γκολ στο Ισραήλ κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα (0-2), ενώ άλλα δύο πέτυχε στη ρεβάνς (4-1). Γκολ πέτυχε και στο παιχνίδι με την Ραπίντ στην Τούμπα (2-1), φτάνοντας τα 4 ευρωπαϊκά γκολ σε 4 αγώνες.

Στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε με το γκολ της νίκης επί του Πανθρακικού στην Τούμπα (1-0), στο Περιστέρι δεν σκόραρε, πέτυχε το γκολ της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης ευστοχώντας από την άσπρη βούλα στο 88’ (2-1), άνοιξε το σκορ στην Ξάνθη, πάλι με εκτέλεση πέναλτι (0-3), ενώ πέτυχε ίσως το γκολ της χρονιάς, στον περίπατο επί του Άρη (4-1).

Ο Κλάους δεν σκοράρει απλώς, μοιράζει και ασίστ. Ήδη έχει 3 ασίστ μετά από 9 παιχνίδια. Έδωσε τις δύο στη ρεβάνς με την Μπνέι Γιεχούντα στην Τούμπα, ενώ από δική του ασίστ, πέτυχε ο Φωτάκης το 3-0 την Κυριακή επί του Άρη…

Football League 2: Εγινε η κλήρωση - Στις 21/10 η σέντρα

Football League 2: Στις 21/10 η σέντρα (photos) | onsports.gr
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Στα γραφεία της Football League έγινε το μεσημέρι της Τρίτης η κλήρωση στους δύο ομίλους της Football League 2, με τη σέντρα να ορίζεται τελικά για τις 21 Οκτωβρίου.
Όπως ανακοινώθηκε, θα ανέβουν συνολικά τέσσερις ομάδες στη Football League, δύο από κάθε όμιλο. Ο πρωταθλητής κάθε ομίλου, και μια ακόμη ομάδα, η οποία θα προκύπτει από αγώνες play off μεταξύ όσων τερμάτισαν στις θέσεις 2-5 κάθε ομίλου.
Αναφορικά με τον υποβιβασμό, πέφτουν οι δύο τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ θα παίξουν αγώνα play out οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη θέση από το τέλος. Αυτά τα δεδομένα ίσως αλλάξουν, καθώς αναμένεται η προκήρυξη της Δ' Εθνικής και το πόσες ομάδες θα προβιβάζονται από τους ομιλους της.
Το παρών στην κλήρωση έδωσαν παράγοντες από όλους τους συλλόγους του Νοτίου Ομίλου και αρκετοί από τον Βόρειο Όμιλο. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης τους ενημέρωσε ότι κάθε ομάδα έχει λαμβάνειν επιχορήγηση 50.000 ευρώ. Οσες ομάδες έχουν οφειλές από πέρυσι στην Ένωση, το ποσό αυτό κρατείται εις διπλούν από αυτό της επιχορήγησης.
Αναλυτικά η 1η αγωνιστική των δύο ομίλων:
Νότιος όμιλος
1η αγωνιστική
Αχαρναϊκός - Ρούβας
Πανηλειακός - Καλαμάτα
Αστέρας Μαγούλας - Παναιγιάλειος
Γλυφάδα - Φωστήρας
Εθνικός Αστέρας - Κόρινθος
Προοδευτική - Χανιά
ΡΕΠΟ: Επισκοπή
Βόρειος όμιλος
1η αγωνιστική
Βατανιακός- Δόξα Κρανούλας
Κασσιώπη - Απόλλων Καλαμαριάς
Εθνικός Σιδηροκάστρου- Οικονόμος Τσαριτσάνης
Τύρναβος- Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγινιακός- Ζάκυνθος
Οδυσσέας Κορδελιού- Τηλυκράτης Λευκάδας