ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Κατάθεση ψυχής και δυνάμεων εβγαλε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ απέναντι στην ΟΛΥΝΘΟ οπου την κέρδισε δίκαια (1-0) με ηγετικές μορφές τον συγκινητικό ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΑΚΛΙΔΗ, τον σκόρερ ΣΩΤΗΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και τον 17χρονο γκολκήπερ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ατενίζοντας ετσι με αισιοδοξία το μέλλον!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
Ο "ΗΡΩΙΚΟΣ" ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ (1-0)

Δείχνοντας σε άλλο ένα παιχνίδι αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση, οι παίκτες του Διγενή Λακκώματος σημείωσαν κρίσιμη νίκη και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Μπροστά σε πολλούς φιλάθλους έγινε ο αγώνας στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος». Το νεανικό συγκρότημα του Αντώνη Κασάπη, είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση του, παλεύοντας να αποφύγει τα πλέι άουτ, ενώ από την άλλη και η Όλυνθος του Χρήστου Νεοφώτιστου ήθελε τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ. Τελικά οι γηπεδούχοι ψυχωμένοι και με πολλά αποθέματα δυνάμεων, τα έδωσαν όλα και δικαιώθηκαν. ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ: Κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση από τους νικητές, είναι ανάγκη όμως να γίνει ιδιαίτερη μνεία σε δύο παίκτες. Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης με δικό του γκολ χάρισε ακόμα ένα καθοριστικό τρίποντο στην ομάδα του, αλλά και ο Στέφανος Τσακλίδης ήταν πραγματικός ηγέτης και παρόλο που τραυματίστηκε στο 46΄ χτυπώντας ΣΟΒΑΡΑ στο κεφάλι (το ματς διεκόπη για 6 λεπτά και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες), όμως συνέχισε να παίζει με «δεμένο» το κεφάλι και καταβάλλοντας συγκινητική προσπάθεια μέχρι το τέλος!!! ενω μετά την λήξη του παιχνιδιού διεκομίσθει στο Διαβαλκανικό Ι. Κ. οπου του τοποθετήθηκαν αρκετά ράμματα.!!!  ΔΙΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ: Η φάση του αγώνα εγινε στο 14΄, όταν ο 17χρονος τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Δημήτρης Χατζόπουλος, έκανε σωτήρια διπλή εκπληκτική επέμβαση, διαδοχικά σε κεφαλιά του Πανισκάκη και έπειτα ισχυρό σουτ του Γεραντζή, κρατώντας την εστία του απαραβίαστη!!!!. Στο 36΄ μετά από κόρνερ του Αλέξανδρου Γιαλετζή, ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης  με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σουνά πραγματοποιώντας το 1-0 μέσα σε αποθέωση!!!. Αρκετά καλός ήταν ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Κεχαγιάς, Κώστογλου). ΑΠΟΒΟΛΕΣ:Τρεις αποβολές σημειώθηκαν στο φινάλε, συγκεκριμένα με απευθείας κόκκινη ο Κλήμης (96΄) για εξύβριση αντιπάλου, με δεύτερη κίτρινη οι Ψευτογιώργος (92΄), Αντουέλ Καράι (98΄). 
                                                                          ΛΑΚΚΩΜΑ:  (ΑντώνηςΚασάπης) Χατζόπουλος, Τζόβας (95΄ Χρυσογονίδης), Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Δερνεξής, Χατζηαναγνώστου, Γιαλετζής (91΄ Κλήμης), Κωνσταντινίδης, Σέρα (64΄ Τσίκο), Φοιτάς, Ντενίς Καράι.     
                                                         ΟΛΥΝΘΟΣ: (Χρήστος Νεοφώτιστος) Σουνάς, Σάγγος (64΄ Πασχαλίδης), Αποστολάκης (72΄ Ψευτογιώργος), Αντουέλ Καράι, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ, Βέντζιος, ΒΑΛΜΑΡΣΚΙ, ΚΕΦΑΛΑΣ (77΄ Αναστασιάδης), Γεραντζής (46΄ Ελέζι), Πανισκάκης, ΣΑΒ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ.