ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αναδιάρθρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Ολο το νέο Δ.Σ.







ΟνοματεπώνυμοΘέση
1.Βούλγαρης ΑργύρηςΠρόεδρος
2.Ευθυμιάδης ΘωμάςΑ΄ Αντιπρόεδρος
3.Γιουβανάκης ΓεώργιοςΒ΄ Αντιπρόεδρος
4.Σαμαράς ΓεώργιοςΓενικός Γραμματέας
5.Χούτας ΣτυλιανόςΑν/τής. Γεν. Γραμματέας
6.Γιαννιώτας ΧρήστοςΤαμίας
7.Ευγενίου ΕυστράτιοςΜέλος
8.Πελέκας ΝικήταςΜέλος
9.Ψηλογιάννης ΑριστοτέληςΜέλος
10.Κωνσταντάρας ΑναστάσιοςΜέλος
11.Χρυσαϊδης ΑθανάσιοςΜέλος
Υπαλληλικό προσωπικό 
1.Θεοδώρου ΒασίλειοςΥπάλληλος
2.Τσιόλτας ΙωάννηςΥπάλληλος

To ρεκόρ του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη...που έχει και ..συνέχεια.........


Από τους πρώτους κιόλας μήνες παρουσίας του στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Αθανασιάδης είχε αποδείξει ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει την διαφορά. Ο Σάντος τον ξεκίνησε βασικό στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα, τον Απρίλιο του 2008, και ο 20χρονος τότε Κλάους τον έβγαλε ασπροπρόσωπο πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα του τέρματα με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανσερραϊκό, αλλά από την σεζόν 2010-11 που καθιερώθηκε στον ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της ιστορίας του Δικεφάλου. Και καλύτερος "μάρτυρας" γι' αυτό είναι ο μέσος όρος των γκολ του τα τελευταία 4,5 χρόνια.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός Στέφανος Αθανασιάδης, λοιπόν, από την περίοδο 2010-11 μέχρι σήμερα μετράει συνολικά 192 παιχνίδια -σε όλες τις διοργανώσεις- με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ στο ίδιο διάστημα έχει σημειώσει και 81 τέρματα. Κάτι που σημαίνει ότι ο Κλάους τις τελευταίες 4,5 σεζόν σκοράρει μέσο όρο σχεδόν μισό γκολ ανά ματς ή ένα γκολ ανά δύο αγώνες, ένα στοιχείο που αποδεικνύει, τόσο την προσφορά του στην ομάδα, όσο και την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Και να σκεφτεί κανείς ότι έχει ακόμη μπροστά του αρκετά χρόνια στην ενεργό δράση.