ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΣΤΗΝ ΕΕΑ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΩΜΑ!!!!!

ΕΕΑ καλεί ΑΡΗ για το Λάκκωμα!!!!!!!!

Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των κιτρίνων ζητά ο Διγενής
[14-05-2012, 17:36] by AllAboutARIS.com
|
|
ΕΕΑ καλεί ΑΡΗ για το Λάκκωμα
Οι αμαρτίες προηγούμενων χρόνων και η άρνηση της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα να καταβάλει στο Λάκκωμα τα χρήματα από την μεταγραφή του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό, αφού αρνούνταν την ισχύ του συμφωνητικού που είχε υπογράψει ο ίδιος, συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη διοίκηση του ΑΡΗ.
Ο Διγενής Λακκώματος κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του ΑΡΗ για την γνωστή υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου που ταλανίζει τους κίτρινους τα τελευταία χρόνια και αφορά ποσό συνολικά 500.000 ευρώ το οποίο επιδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο στην ομάδα από την Χαλκιδική, με συνέπεια ο ΑΡΗΣ να έχει κληθεί να παρουσαστεί ενώπιον της ΕΕΑ.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΡΗΣ έχει ήδη καταβάλει το ποσό των 150.000 ευρώ που ήταν προσωρινά εκτελεστέο ενώ εκκρεμεί η αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει ο ΑΡΗΣ στον Αρειο Πάγο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο το εφετείο δικαίωσε τον Διγενή και του επιδίκασε τα μισά από τα υπόλοιπα 350.000 ευρώ του αρχικού κεφαλαίου(συν τους τόκους) τα οποία και ζητάει ο Διγενής μέσω της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής που έχουν καταθέσει οι κίτρινοι για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ βρίσκονται ήδη σε επαφή με τους παράγοντες του Διγενή για να λύσουν το ζήτημα, καταβάλλοντας το ποσό σε δόσεις αφού χωρίς εγγυητική επιστολή δημιουργείται πρόβλημα και με την αδειοδότηση της ομάδας.                                                                                                Θ.Ε.


Ο Διγενής Λακκώματος απειλεί τον Άρη