ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επιστρέφει την Παρασκευή (15/06) στην Ελλάδα ο Αβραάμ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!!!

Την Παρασκευή (15/06) αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δέχθηκε ευχές για ταχεία ανάρρωση και από τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.
Ο διεθνής Λακκωματιώτης αμυντικός του Ολυμπιακού - ο οποίος φορώντας τη φανέλα με το Εθνόσημο κόντρα στην Πολωνία για την πρεμιέρα του Euro 2012, είχε ραντεβού με την ατυχία, με αποτέλεσμα να υποβληθεί τη Δευτέρα (11/06) σε εγχείρηση αποκατάστασης της ζημιάς που υπέστη στους χιαστούς στο αριστερό του γόνατο - ξεκίνησε σήμερα (12/06) ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στη Γερμανία, υπό τη επίβλεψη του ιατρού των «ερυθρολεύκων», Χρήστο Θέο, αλλά και του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Νίκου Λυκουρέση.
Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να πατήσει και πάλι ελληνικό… χώμα προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του, μαζί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, την Παρασκευή.
Στο μεταξύ, επιστολή με την οποία εκφράζει τη στήριξή του στον άτυχο αμυντικό, με ευχές για ταχεία ανάρρωση, απέστειλε σήμερα στον Ολυμπιακό ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ και πρώην «ερυθρόλευκος», Στέλιος Γιαννακόπουλος.
                                                                                                                                         Θ.Ε.