ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.



  Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ και ωρα 18:00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας  οπου διαθέτει νεο χλοοτάπητα, κάτω απο την επίβλεψη του Κοσμίν Μπαρκαουάν.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τέλος εποχής σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013  για τον μέχρι πρότινος αρχηγών του Διγενή Λακκώματος Ηρακλή Γεωργιάδη, ο οποίος εμεινε σήμερα ελευθερος απο την ομάδα της Χαλκιδικής.
           Ο 33χρονος ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  μετα απο την εξοδό του απο τα γραφεία του Διγενή Λακκώματος δήλωσε: " Περασα 3 υπέροχα χρόνια στον Διγενή Λακκώματος, ευχαριστώ μέσα απο τη καρδιά μου τις διοικήσεις του Κώστα Κεμεντζετζίδη, Γιώργου Σαντή, Πέτρου Ρούζιου και τους προπονητές με τους οποίους ειχα την τύχη να συνεργαστω Ανδρέα Καρανάσιο, Κοσμίν Μπαρκαουάν, Θεοδωρο Σουγιουλτζή και Στέφανο Μπορμπόκη. Επισης τα παιδιά της ακαδημίας που ειχα την τιμή να εκπαιδευσω για 2 χρόνια. Θα θυμάμαι για πάντα τις 2 ανόδους και το κύπελλο που πανηγυρίσαμε!!! ευχομαι τα καλύτερα στη Γ΄ Εθνική!!! Ο Διγενής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!!!" Το βιογραφικό του Ηρακλή Γεωργιάδη είναι αξιοζήλευτο, καθώς εκτός από πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA, ενώ στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους. Πιο συγκεκριμένα:
          Τα τρία τελευταία έτη φόρεσε την "βαριά" φανέλα του Διγενή Λακκώματος, όπου την περίοδο 2010-2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Χαλκιδικής και συγχρόνως την δεύτερη τιμητική θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Τέλος, την σεζόν που μόλις τελείωσε (2012-13), πανηγύρισε την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική, ενώ παράλληλα ήταν και προπονητής τα τελευταία 2 χρόνια στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, όπου κι εκεί οδήγησε την ομάδα σε επιτυχία, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που συμμετείχε στην Θεσσαλονίκη ενω συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ της ΕΠΣ Χαλκιδικής της ομάδας του ΔΙΓΕΝΗ οπου προπονούσε ο Γιάννης Παπαποστόλου.
              Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ήφαιστο Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια μετεγράφη στην θρυλική τότε ομάδα των Λύκων, όπου έμεινε για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Μετά αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Θερμαϊκό Θέρμης, άλλα τόσα στον ΠΑΟΔ, όπου στη συνέχεια βρέθηκε στον Διγενή Λακκώματος, για να ολοκληρώσει μια ακόμη επιτυχημένη τριετία.

              Οσοι γνωρίζουν τον Ηρακλή Γεωργιάδη, ξέρουν καλά ότι πρόκειται για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, με ήθος, εξαίρετη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων και πάνω απ' όλα εργατικό, που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, όπου και να αγωνίστηκε. Τέλος, μελανό σημείο για τον ίδιο την σεζόν που μας πέρασε, ήταν η αποβολή του στον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής κόντρα στον Απόλλωνα Αρναίας, από τον διαιτητή Τσακαλίδη, η οποία ήταν πέρα για πέρα άδικη και που του στοίχισε την συμμετοχή του στον τελικό. Το γεγονός αυτό τον στεναχώρησε αρκετά, καθώς εκτός από όλα τα παραπάνω, πρόκειται για έναν άνθρωπο που τον διακατέχει το αίσθημα της δικαιοσύνης. H "οικογένεια" του Διγενή  Λακκώματος τον ευχαριστει θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχεται καθε επιτυχία στο οτι και αν ασχοληθεί.