ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ενισχυμένος στον Ακροπόταμο ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος!!!!! Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΡΗ Νίκου Καραμπατάκη στο dokari.gr για το παιχνίδι του Σαββάτου και την ρεβάνς του 8-2!!!!

Ενισχυμένος στον Ακροπόταμο ο Διγενής
Επανέρχεται ο Πασχάλης Δραγανίδης με τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
  ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:
Επανέρχονται για το Λάκκωμα ενόψει Άρη οι Δραγανίδης, Μανουσαρίδης και Γεωργιάδης. Μόνη απουσία για Βυρζαμάνη ο Βιτλής ο Σπανός και ο Αθανασιαδης.
Τρεις σημαντικές επιστροφές μετρά ο Διγενής Λακκώματος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, για την ομάδα της Χαλκιδικής επανέρχονται οι Δραγανίδης (φωτό) και Γεωργιάδης από τιμωρία και ο Μανουσαρίδης από τραυματισμό και συνεπώς αυξάνονται οι επιλογές μεσοαμυντικά. Μοναδική απουσία για τον Θωμά Βυρζαμάνη θα είναι ο Βιτλής, που θα παραμείνει εκτός ένα 20ήμερο ακόμα και Αθανασιάδης που αναρώνει οπως και ο Σπανός που εχει κάποιες ενοχλήσεις, ενώ οδηγό για τους κυανέρυθρους αποτελεί ο θρίαμβος του πρώτου γύρου (8-2)!!!!!!!!!.
Ο Διγενής απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο (τρίτοι οι Καβαλιώτες και αήττητοι στην εδρα τους 4 χρόνια!!!!!) θέλει να κάνει άλμα σωτηρίας, δίνοντας συνέχεια στο διπλό με το Κόσμιο. Το Λάκκωμα δούλεψε στη μίνι διακοπή και στο τεστ με τη Δόξα Πενταλόφου για την αμυντική βελτίωσή του, αφού παραγωγικά δεν υπάρχει... ανησυχία, παρόντων των Παπαποστόλου, Γκουγκουλιά (θέλει να «σπάσει» το ρόδι), Μιχάλη, Στασινόπουλου και Κωστικίδη.


 ΑΡΗΣ  ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ:

Ο προπονητής του ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ Νίκος Καραμπατάκης
 
Ο τεχνικός του Άρη Νίκος Καραμπατάκης μιλά στο dokari.gr για το Σαββατιάτικο ματς με τον Διγενή και τη... δύσπεπτη συντριβή του πρώτου γύρου, με 8-2 στο Λάκκωμα, που αποτέλεσε απαρχή αντεπίθεσης!!!!!!
Την ώρα που... ψαχνόταν αγωνιστικά στην αρχή του πρωταθλήματος, ήρθε για τον Άρη Ακροποτάμου η «μαύρη σελίδα» και το «χαστούκι» και το... Βατερλό του 8-2 στο Λάκκωμα από το Διγενή, επιφέροντας τριγμούς. Ο Νίκος Καραμπετάκης «φλέρταρε» με την έξοδο, αλλά παρέμεινε στο τιμόνι. Με την ομάδα της Καβάλας να πεισμώνει, να ξεκινά αντεπίθεση και να φιγουράρει πλέον τρίτη, ακριβώς έναν γύρο μετά, στον ανταγωνιστικό 1ο όμιλο και πίσω μόνο από το δίδυμο κορυφής, τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανσερραϊκό.
Ο Καραμπετάκης αναφέρεται σχετικά στο dokari.gr για τα ανυπολόγιστα κέρδη που μπορεί να επιφέρει σε δεύτερο χρόνο ένα... μακελειό: «Εκείνη η ήττα στο Λάκκωμα με 8-2 έφερε κλυδωνισμούς, ήταν η πιο άσχημη στιγμή στην ιστορία του Ακροποτάμου. Τελικά, φανήκαμε δυνατοί και εκείνο το... ναυάγιο μας ωφέλησε. Πεισμώσαμε από την κακή παρένθεση και ήταν το εφαλτήριο και η απαρχή της αντεπίθεσης. Οι παίκτες έδειξαν ποιοι είναι και άλλαξαν πολλά, δούλεψαν και βελτιώθηκαν σε πολλούς τομείς. Το Σάββατο στην έδρα μας δεν υπάρχει ίχνος ρεβανσισμού με τον Διγενή. Δε θέλω να αποπροσανατολιστούμε, μας νοιάζει μόνο η νίκη, όπως κάθε φορά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να χάσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Οι δυο πρώτοι του ομίλου είναι στο απυρόβλητο, εκτός συναγωνισμού και δίνουν τη δική τους ενδιαφέρουσα μάχη. Εμείς θέλουμε να σωθούμε. Ευχής έργον είναι να τερματίσουμε τρίτοι, αλλά και ως... όγδοοι δε θα μας πείραζε!».
Για τους κιτρινόμαυρους το Σάββατο θα λείψουν οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος και Κάμπατζης, ενώ στον Άρη στηρίζουν και πάλι πολλά στην επιθετική τετράδα των Δούμπλατζη, Σαουλίδη, Βλάχου και Αποστολίδη.