ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μπράβο ''Τόρο'': Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη Τοροσίδη!!!!!!

 
Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν από τους παίκτες της Εθνικής που έβγαλαν το περισσότερο πάθος στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Ο Ελληνας μπακ έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook για την Εθνική, τον Σάντος και τον Καραγκούνη.
Αναλυτικά:
"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που σταθήκατε δίπλα μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι του Μουντιάλ στην Βραζιλία.
Μπορεί να έμεινε μια μικρή δόση πικρίας στο τέλος για τον αποκλεισμό μας στα πέναλτι, αλλά πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, την πρόκριση από τον όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής μας ομάδας.
Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίχτες μου, γιατί έδωσαν ΟΛΑ όσα είχαν, σωματικά και πνευματικά!
Νιώθουμε χαρά, όχι τόσο για την επιτυχία μας, αλλά γιατί καταφέραμε με την πρόκριση μας να δώσουμε χαμόγελα ΣΕ ΕΣΑΣ και να σας κάνουμε για κάποιες νύχτες να σκεφτείτε ότι όλα είναι δυνατά, αν δεν τα παρατάς και αν δεν δέχεσαι την μοίρα που σου επιβάλλουν οι πιθανότητες.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς μας, τον Κύριο Φερνάντο Σάντος, για την δουλειά του και την πίστη του σε εμάς τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Του εύχομαι καλή τύχη σε ότι και αν κάνει από εδώ και πέρα, την επιτυχία του την θεωρώ δεδομένη, γιατί όποιος δουλεύει είναι "καταδικασμένος" να επιτυγχάνει. Obrigado coach!
Τέλος, με μεγάλη λύπη θέλω να αποχαιρετήσω από την Εθνική Ομάδα τον Αρχηγό μας, την ψυχή μας και έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες παίχτες όλων των εποχών, τον Γιώργο Καραγκούνη! Η Εθνική Ελλάδας πλέον είναι συνώνυμο του ονόματος του και τον ευχαριστώ για όλες τις επιτυχίες που μας πρόσφερε! Καλή τύχη Τυπάρα!!!".