ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αβραάμ και Κλάους και πάλι στις επιλογές για την εθνική Ελλάδος!!!!

ΑΒΡΑΑΜ & ΚΛΑΟΥΣ
Οι Λακκωματιώτες Αβραάμ και Κλάους και πάλι μαζί στην Εθνική!!!!

Νέες εκπλήξεις από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στις κλήσεις για τα ματς της Εθνικής με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία, καθώς τελικά άφησε εκτός τον Φάνη Γκέκα και κάλεσε τον Νίκο Καρέλη.
Εν τέλει η επιστροφή του Φάνη Γκέκα στην Εθνική δεν θα γίνει, τουλάχιστον όχι σε αυτές τις δυο αγωνιστικές των προκριματικών για το Euro 2016. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι άφησε εκτός 25άδας τον έμπειρο στράικερ, καλώντας στη θέση του τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος είναι κι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στις επιλογές του Ιταλού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, οι Γλύκος, Μανιάτης, Τζιόλης, Μήτρογλου, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Καρέλης είναι οι οκτώ ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα που βρίσκονται στις κλήσεις για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Οι υπόλοιποι έρχονται από πρωταθλήματα του εξωτερικού. Ειδικότερα, η αμυντική γραμμή απαρτίζεται μόνο από «λεγεωνάριους», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην προεπιλογή είναι οι νεαροί Καπίνο, Διούδης, Σταφυλίδης και Μαυρίας. Παράλληλα, οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος έχουν προβλήματα τραυματισμών και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Ο πρώτος έχει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ενώ ο δεύτερος στο ζυγωματικό.
Αναλυτικά η αποστολή:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), Σωκράτης Διούδης
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τράμπζονσπορ), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ)
ΜΕΣΟΙ
Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρομ), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός)
 
Ο κ. Κλάουντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2016, εναντίον της Φινλανδίας (11/10, 21:45, ολυμπιακό στάδιο Ελσίνκι) και Βόρεια Ιρλανδία (14/10, 21:45, γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»). Η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 6/10/2014 στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites και το απόγευμα στις 6 θα προπονηθεί στον Άγιο Κοσμά με την είσοδο ελεύθερη για φιλαθλους και ΜΜΕ.


<><><><><>
ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Ορέστης Καρνέζης Udinese Calcio
Παναγιώτης Γλύκος ΠΑΟΚ
Στέφανος Καπίνο 1.FSV Mainz 05
Σωκράτης Διούδης Club Brugge KV
Κωνσταντίνος Μανωλάς AS Roma
Ευάγγελος Μόρας Hellas Verona FC
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Borussia Dortmund
Χοσέ Χολέμπας AS Roma
Λουκάς Βύντρα Levante UD
Βασίλειος Τοροσίδης AS Roma
Αβραάμ Παπαδόπουλος Trabzonspor
Κωνσταντίνος Σταφυλίδης Fulham FC
Ιωάννης Μανιάτης Ολυμπιακός
Αλέξανδρος Τζιόλης ΠΑΟΚ
Ανδρέας Σάμαρης SL Benfica
Παναγιώτης Ταχτσίδης Hellas Verona FC
Παναγιώτης Κονέ Udinese Calcio
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος Hellas Verona FC
Κωνσταντίνος Φορτούνης Ολυμπιακός
Γεώργιος Σαμαράς West Bromwich Albion FC
Κωνσταντίνος Μήτρογλου Ολυμπιακός
Δημήτριος Σαλπιγγίδης ΠΑΟΚ
Στέφανος Αθανασιάδης ΠΑΟΚ
Χαράλαμπος Μαυρίας Sunderland AFC
ΝικόλαοςΚαρέληςΠαναθηναϊκός