ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Εντείνει την αναζήτηση ο Οδυσσέας Κορδελιού!!!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Θέμα ημερών θεωρείται η πρόσληψη προπονητή για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, αφού ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Στέφανος Βογιατζής δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στον διάδοχο του Αλέξη Αλεξίου και μελετά προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχει στο… συρτάρι. Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν τα ονόματα των Λεωνίδα Υφαντίδη και Κυριάκου Αλεξανδρίδη, ως υποψήφια για τον πάγκο του Οδυσσέα, αλλά τελικά μόνο απίθανη δεν θα είναι κάποια άλλη έκπληξη, με τρίτη λύση που δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

Παράλληλα με τις… προπονητικές αναζητήσεις, η διοίκηση του Κορδελιού θα έχει τις επόμενες μέρες επαφές με το περσινό ρόστερ, για να ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν, μετά τον Αυστραλό αμυντικό, Κρίστοφερ Σάλιβαν. Βεβαίως, αρκετοί παίκτες δείχνουν περιζήτητοι από άλλες ομάδες, όπως οι Γρηγόρης Ευθυμιάδης (Άρης-ΑΕΚ), Κραβαρίτης, ενώ κάποιοι ίσως ακολουθήσουν στα Γιαννιτσά τον Αλεξίου (όπως ο Παλάσκας). Υπενθυμίζεται ότι έληξε ο δανεισμός των Λαμπάκη και Αγγελίδη, που σε πρώτη φάση γυρνούν στον ΠΑΟΚ.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ο.Μ

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
 
Το Διοκητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Μ σας προσκαλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου , που θα γίνει την Τετάρτη 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 και ώρα 19:00 στο κλειστό Γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών .
 
Θέματα ημερήσιας διάταξης
1.   Υποβολή και έγκριση αγωνιστικού και οικονομικού απολογισμού των τμημάτων του συλλόγου , μετά των έπ’ αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
2.   Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

                   Με εκτίμηση το Δ/Σ του Π.Ο.Μ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΛΜΠΕΡΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ
Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοινωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε και στο τυπικό μέρος της η συμφωνία με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για την αγωνιστική περίδο 2013-2014 στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, που ως τερματοφύλακας, φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα για τέσσερα συνεχή χρόνια, επιστρέφει στην παλιά του ομάδα από τη θέση πλέον του προπονητή.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης για την τιμή, που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν την τύχη της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα για την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από σήμερα και πέρα ξεκινά μια περίοδος, που απαιτεί συστράτευση όλων των δυνάμεων της Δυτικής Θεσσαλονίκης, με πολλή δουλειά, συγκέντρωση και ταπεινότητα"