ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Τιμήθηκε σε μια βραδιά συγκινήσεων η ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα Χαλκιδικής την σεζόν 1977-78 και ανέβηκε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!

 Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (1977-78)!!!!

Την ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα Χαλκιδικής τη σεζόν 1977-78, και ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική τίμησε το νυν Δ. Σ. του συλόγου στον Χριστουγεννιάτικό του χορό που διοργανώσε το Σάββατο 23 - 12 -2017!!!.
Μία πλειάδα θαυμάσιων ποδοσφαιριστών με ήθος και σπάνιους χαρακτήρες, οι εξαιρετικοί προπονητές Τάκης Κωφίδης και ο Φίλιππας Παπαδόπουλος και η διοίκηση του Χρόνη Κατρανιά εγραψαν ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ στην 60χρονη ιστορία του μεγάλου συλλόγου μας. Ο πρόεδρος Αναστάσιος Ορτουλίδης και το Δ.Σ. τίμησε αυτην την φοβερή ομάδα μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, σε μια βραδιά για τα 60 χρόνια ιστορίας του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 1977-78 ΠΟΥ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ:
α. Ποδοσφαιριστές:
1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Στεφάνου
2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στεφάνου
3. ΓΚΛΑΒΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Στεργίου
4. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Γρηγορίου
5. ΖΕΡΖΕΜΠΟΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ +
6. ΚΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου
7. ΜΑΝΙΚΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Ευστρατίου
8. ΜΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ +
9. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Μιλτιάδη
10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ του Μιλτιάδη
11. ΣΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ +
12. ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Κων/νου
13. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Ματθαίου
14. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Λεωνίδα
15. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του Νικολάου
16. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του Νικολάου
17. ΤΣΑΜΑΣΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου
β) Προπονητές:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΚΩΦΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ +
γ) Πρόεδρος:
ΚΑΤΡΑΝΙΑΣ ΧΡΟΝΗΣ
*Φωτο: Φένια Χρηστίδου

 Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.