ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τα νέα των ομάδων του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής!!!



Οι τελευταίες ειδήσεις από τις ομάδες του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:
Ευχαριστήριο για τη διπλή άριστη φιλοξενία στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος από την ομάδα της Χαλκιδικής, παρά τις φωνές για τα… φαλτσοσφυρίγματα του Παπαγγέλη απο την Κομοτηνή.

Μαθήματα… ήθους παρέδωσε η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος, παρά την πικρία από την πρόσφατη ήττα στο Κοκκινόχωμα (1-0 από το Βυζάντιο). Η διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου στην ομάδα της Χαλκιδικής ευχαρίστησε δημόσια τους Καβαλιώτες για την άριστη φιλοξενία και στους δυο αγώνες (είχε προηγηθεί ο αντίστοιχος στο Κύπελλο) και δεσμεύτηκε να ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο, στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» του Λακκώματος.
cfoot2
O MEΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Και να σκεφτεί κανείς ότι στον Διγενή ακόμα… φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ στο φινάλε από τον Αθανασιάδη ως επιθετικό φάουλ, φάση που «σήκωσε» αντιδράσεις και πολύ συζήτηση, με τον ρέφερι Παπαγγέλη (Θράκης) να είναι ακόμα… αξέχαστος και «κόκκινο πανί». Την ερχόμενη Κυριακή οι κυανέρυθροι αντιμετωπίζουν το Κόσμιο, ξανά εκτός έδρας, με τον Κοσμίν Μπαρκαουάν να εχει επιλέξει τους 22 της αποστολής  για την Κομοτηνή με μοναδικό απόντα τον περσινό πρώτο σκόρερ της Δ΄ Εθνικής Γιάννη Παπαποστόλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού!!!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ:
Μετά από δυο απανωτές ήττες στο ξεκίνημα, η ομάδα του Απόστολου Πάππα καλείται να αντιδράσει θετικά την Κυριακή στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ:
Την ανάγκη να απαντήσει σε δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Ιερόθεου Γιαμουρίδη, αισθάνθηκε ο τεχνικός των Μουδανιών, Κώστας Ζαμπέτογλου, που ανέφερε στη mikriliga.com:  «Έμαθα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα να ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου. Όμως ο προπονητής του Ηρακλή Αμπελοκήπων είπε πολλές ανακρίβειες στις δηλώσεις του. Μάλλον δεν ήταν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Τον άκουσα πολλές φορές να ωρύεται και να φωνάζει στους παίκτες του ότι δεν υπήρχαν. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος δεν πέρασε τη σέντρα. Στο πρώτο μέρος έγινε πέναλτι από δυο παίκτες του, δεν δόθηκε και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Για το φάουλ που μπήκε το γκολ του αντιπάλου, είπε στους παίκτες μου ο ρέφερι «συγνώμη έκανα λάθος». Δεν θυμάμαι άλλη φάση εκτός από ένα τετ α τετ που είχανε. Ο κ. Γιαμουρίδης πρέπει να ασχολείται πρώτα με την ομάδα του και μετά με τους άλλους. Με αυτές τις δηλώσεις προσπάθησε να καλύψει το διαιτητικό τρίο  που είναι συμπατριώτες του προέδρου του, από την Πιερία. Όταν τελείωσε το ματς είπα συγχαρητήρια στο διαιτητή, το κάνω κάθε φορά, άσχετα με το αποτέλεσμα. Σέβομαι τους αντιπάλους και έμαθα να είμαι προσγειωμένος».


ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
Μετά τις ήττες από Ηρακλή Αμπελοκήπων και Δόξα Πετρούσας, ο Ορφέας Ελευθερούπολης αναζητά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, την Κυριακή εντός έδρας κόντρα στον Μακεδονικό. Από την πλευρά του, τεχνικός της ομάδας της Καβάλας, Νίκος Καραμπιμπέρης αναμένεται να έχει στην διάθεση του τους Καραβελίδη και Δουμάνη, με τον Κεχαγιά ωστόσο να παραμένει αμφίβολος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
Φιλική ήττα με 4-1 από την Κ20 του ΠΑΟΚ εντός έδρας γνώρισε η ομάδα των Σερρών, με τον Μουτεσίδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ των κυανόλευκων με πέναλτι. Ο Θόδωρος Κερογλίδης προφύλαξε βασικούς παίκτες όπως τους Γαβριηλίδη, Τσεμπερίδη και Καρυπίδη, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με το Αγιονέρι εκτός έδρας. Ιδιαίτερες απουσίες δεν υπάρχουν για το Σιδηρόκαστρο, που θα κυνηγήσει ένα διπλό μετά από σχεδόν… ενάμισι χρόνο! 

 ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ:
Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην εκκίνηση είναι το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που άρχισε με δυο νίκες και πλασαρίστηκε στο γκρουπ της κορυφής του 1ου ομίλου (με παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Πανσερραϊκός, ο Αγροτικός Αστέρας και ο επίσης «πρωτάρης» Ηρακλής Αμπελοκήπων), αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς.
Στην ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη παραμένουν προσγειωμένοι και κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ προετοιμάζεται με τις καλύτερες συνθήκες για το κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι της Καβάλας, με τον Άρη Ακροποτάμου στις Ελευθερές. Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καπνόπουλο, Σπυρίδη και στον ανέτοιμο Σαμαρά, με το Βυζάντιο να δείχνει ικανό για νέες...ζημιές.
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ:
Έχοντας τρία επίσημα ματς χωρίς ήττα (νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με Αγιονέρι, ισοπαλία εκτός έδρας με Αγιονέρι στην πρεμιέρα πρωταθλήματος και τρίποντο εντός με Ορφέα Ελευθερούπολης τη 2η αγωνιστική), η Δόξα Πετρούσας καλείται να συνεχίσει την ανοδική πορεία της και την Κυριακή μέσα στα Μουδανιά κόντρα στον ΠΟΜ. Επεκτείνοντας το αήττητο σερί με ατού την καλή ψυχολογία, αλλά και το μηδέν παθητικό σε τρία ματς (συνολικά τέρματα 3-0).
Ο Μπάμπης Καζεπίδης δεν υπολογίζει για τους Δραμινούς μόνο στον αρχηγό, Δημήτρη Κότιο, αφού ο έμπειρος στόπερ θα εκτίσει την 4η από τις 5 αγωνιστικές της περσινής ποινής του. Τέλος, σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε για γραφειοκρατικούς λόγους η απόκτηση του Κυριάκου Γραμματικού από την Καβάλα.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με αφορμή πρόσφατες υποτιμητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Αγροτικό Αστέρα, η πράσινη ΠΑΕ του Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στις «κατηγορίες», τονίζοντας ότι πλέον έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα, βαδίζει σε μια νέα εποχή και δεν υπάρχει καμία σχέση με το παρελθόν. Αναλυτικά:
«Αγαπητοί κύριοι,
Με μεγάλη μας έκπληξη και ταυτόχρονα λύπη διαβάσαμε σε χθεσινά δημοσιεύματα σε γνωστά site την κατάθεση του Κου Αλέξανδρου Κούγια στην πρώτη δίκη για τους στημένους αγώνες και το παράνομο στοίχημα όπου αναφέρεται και στο σύλλογο μας. Μεταξύ άλλων ο Κος Κούγιας λέει στην κατάθεση του (αν μεταφέρονται σωστά τα λεγόμενα του από τα ΜΜΕ) ότι:
«Ο Αγροτικός Αστέρας είναι ομάδα του στοιχήματος, είναι ομάδα σφραγίδα, δεν έχει φιλάθλους και παρόλα αυτά έχει πολύ ανοδική πορεία». Επίσης: «Ούτε εισιτήρια δεν σφράγιζε και έπαιζε ο Αγροτικός σε άδειο γήπεδο. Τον κρατούσε στην κατηγορία η ΕΠΟ» και τέλος: «Κάποιες ομάδες είναι διεφθαρμένες. Ο Αγροτικός Αστέρας,κλπ.».
Αν λοιπόν τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην κατάθεση του Κου Κούγια, ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, αισθάνεται την ανάγκη σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου να υπενθυμίσει σε όσους την αμφισβητούν και να σημειώσει τα εξής:
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ανήκει στα Ιστορικά σωματεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει προσφορά στον Ελληνικό Αθλητισμό από την ίδρυση του το 1932. Και σφραγίδα έχει και μεγάλη ιστορία έχει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας μας, την οποία προφανώς ο Κος Κούγιας δεν την γνωρίζει γιατί οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις περιορίζονται στην Πετρούπολη και πιθανόν στις εκάστοτε ομάδες που εμπλέκεται ως παράγων ή ως μεγαλομέτοχος.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ την εποχή που ο Κος Κούγιας «έκανε» τον ποδοσφαιριστή μάζευε στο γήπεδο του 4.000-5.000 φιλάθλους που τον στήριζαν απο τα τοπικά πρωταθλήματα έως και την Β΄Εθνική κατηγορία. Έβγαλε από τα «σπλάχνα» του ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Φοιρός και ο Ντίνος Κούης που αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελλάδας και πολλούς άλλους που δεν χωράνε στην παρούσα που άφησαν το στίγμα τους, προσφέροντας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ έχει σε λειτουργία ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια αξιόλογα τμήματα υποδομής, που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και ανταγωνίζονται με επιτυχία τμήματα υποδομής συλλόγων Super League.
Τέλος Κε Κούγια την διαφθορά στον χώρο του ποδοσφαίρου την έχουν μεταφέρει οι όψιμοι παραγοντίσκοι και δήθεν μεγαλομέτοχοι που εμπλέκονται στον χώρο για δικούς τους λόγους και σκοπούς, χρησιμοποιώντας ως Δούρειο ίππο τους συλλόγους που καμία σχέση ως σύλλογοι δεν έχουν με το στοίχημα, και για την ύπαρξη των οποίων στο ποδόσφαιρο την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί που τους επιτρέπουν να εμπλέκονται (ο νοών νοείτω)!! Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ούτε διεφθαρμένος είναι, ούτε συμμετέχει σε τέτοιου είδους πρακτικές που υπαινίσσεστε και ναι σαφέστατα έχει και θα έχει ανοδική πορεία, στηριζόμενη πάντα σε υγιείς βάσεις, όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους. Δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία να συντάξουμε την παρούσα επιστολή αν ο Κος Κούγιας δεν χρησιμοποιούσε τον ενεστώτα χρόνο στην κατάθεση του σε όλες τις αναφορές του στον σύλλογο.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ είναι σήμερα ένας υγιής από όλες τις απόψεις σύλλογος. Συμμετέχει με στόχους και φιλοδοξίες στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, μετά την περσινή άνοδο του από την Δ΄ Εθνική και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με όλες μας τις δυνάμεις να σπιλώνει το όνομα μας, να μας εμπλέκει και να μας συγκρίνει με παρελθούσες καταστάσεις, που άλλωστε δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το παρόν και την πραγματικότητα. Εσείς, κ. Κούγια, που έχετε εμπλακεί σε πέντε –έξι Π.Α.Ε. ως σήμερα, θα έπρεπε να γνωρίζετε αφενός ότι οι Π.Α.Ε. λειτουργούν αυτοτελώς, και αφετέρου ότι οι σύλλογοι τίθενται υπεράνω προσώπων.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ είναι και θα είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Βαδίζει μπροστά με ήθος και σοβαρότητα όπως αρμόζει στην ιστορία του.
Τα «περίεργα» λοιπόν και η χρήση του ενεστώτα στην κατάθεση σας Κε Κούγια είναι τουλάχιστον ατυχή! Και αν έχουν σαν στόχο να σπιλώσουν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου μας και την σοβαρότατη προσπάθεια μας, πλανάστε αν νομίζετε ότι θα το αφήσουμε να γίνει!
Δεν μας αφορούν ούτε τα «προσωπικά» σας με πρώην «παράγοντες», ούτε η τάση σας όλοι οι άλλοι να φταίνε στο ποδόσφαιρο και εσείς να είστε το θύμα.
Ο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ είναι εδώ, υγιής, καθαρός και πάντα με προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο». 
 πηγή: mikriliga.com