ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στον Διαγόρα Ν. Πλαγίων με υποσχετική ο Μπλέντι Λεσάϊ!!!

  Ο Μπλέντι Λεσάϊ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο
Στον  ΔΙΑΓΟΡΑ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ (ομάδα Α΄κατηγ.) δόθηκε με υποσχετική ενος χρόνου ο 19χρονος μέσος του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Μπλέντι Λεσάϊ.Ο ταλαντούχος Μπλέντι είχε συμμετοχές σε ολα τα φιλικά παιχνίδια του ΔΙΓΕΝΗ και σε αγώνες Κυπέλλου αφου δεν ειχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ.

ΕΠΟ: Μέχρι και 10 οι όμιλοι στη Δ’ Εθνική!!!

Ε.Π.Ο.
          Επανήλθε στο τραπέζι η συζήτηση για διατήρηση των δέκα ομίλων στη Δ’ Εθνική, μετά την έντονη αντίδραση σωματείων και ΕΠΣ.
         Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ την Τετάρτη (1/8) συζητήθηκε το ενδεχόμενο των δέκα ομίλων, καθώς μετά την απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων. Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες θα είναι περίπου 125.
           Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 20 Αυγούστου και στη συνέχεια θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων. Αν ο αριθμός των ομάδων είναι μικρός, τότε δεν αποκλείεται οι όμιλοι να γίνουν οκτώ για να εχουν 15-16 ομάδες. Οσο για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, αυτό θα κριθεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ (λίγο πρίν η μετά την έναρξη  του πρωταθλήματος) και η απόφαση για το πώς θα είναι η κατηγορία, αλλά και οι υπόλοιπες την περίοδο 2013-14. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος θα κοινοποιηθεί στα σωματεία την ερχόμενη Δευτέρα 6 Αυγούστου. Η σέντρα του νέου πρωταθλήματος πάντως υπολογίζεται στις 7 η 14 Οκτωβρίου.
                                              «Μικροί» οι γεννηθέντες του 1993
Μια ακόμη παράμετρος που ενδιαφέρει τις ομάδες, είναι το γεγονός ότι «μικροί» πλέον λογίζονται οι γεννηθέντες μετά την πρωτοχρονιά του 1993! Και ο αριθμός των «μικρών» που υποχρεούται να έχει κάθε ομάδα στην ενδεκάδα της, είναι τρεις. Αυτή είναι απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, που προστέθηκε στην προκήρυξη της Δ’ Εθνικής για τη νέα περίοδο.