ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Εφτασε τις 100 και συνεχίζει..................

 
Ο Λακκωματιώτης διεθνής επιθετικός Κλάους Στέφανος Αθανασιάδης δεν είναι πια ο «μικρός» από τις Ακαδημίες. Με εξαιρετικά ενεργή συμμετοχή στην ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά και παρουσία σ αυτήν για πρώτη φορά πριν από περίπου επτά χρονια, ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο πρώτος της σκόρερ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους.
Ο Αθανασιάδης έφτασε τις 100 συμμετοχές στην Superleague και πέτυχε το 37ο του γκολ στην Superleague, στην οποία έκανε ντεμπούτο στις 24 Φεβρουαρίου του 2007 σε μια οδυνηρή ήττα στην Τούμπα απέναντι στη Λάρισα με 1-3. Πήρε την εκδίκησή του όταν στις 20 Απριλίου του 2008 πέτυχε απέναντι στην ίδια ομάδα το παρθενικό γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Κλάους έχει σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους – ο αγαπημένος του είναι με μια επαφή – στις 37 φορές που πέτυχε γκολ στο Πρωτάθλημα. Αρκετά απ’ τα τέρματα που πανηγύρισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κοσμούν τα highlight αθλητικών εκπομπών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα γκολ του τα έχει πετύχει εναντίον του Λεβαδειακού (5), ενώ από τέσσερα έχει βάλει εναντίον της ΑΕΚ, του Αστέρα Τρίπολης, της Κέρκυρας, του Πανιωνίου και της Λάρισας.
Η επίδοση των 37 γκολ σε 100 συμμετοχές ίσως δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση για την εκτελεστική του δεινότητα. Εμείς ευχόμαστε να είναι μόνο η αρχή…