ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ο… περιζήτητος Κλάους Αθανασιάδης!!!!!!!!

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!

Στο μετεγγραφικό κάδρο της Τορίνο, αλλά και γερμανικών ομάδων, φέρεται να βρίσκεται σημειωμένο το όνομα του Λακκωματιώτη επιθετικού του ΠΑΟΚ, Στέφανου - Κλάους Αθανασιάση.
Η ευχέρεια που δείχνει στο σκοράρισμα ο Κλάους Αθανασιάδης, αποτελεί προσόν που δεν περνά απαρατήρητο από τους συλλόγους του εξωτερικού.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «tuttomercato», ο επιθετικός του «δικεφάλου» αποτελεί τον «εκλεκτό» της Τορίνο, η οποία βλέπει στο πρόσωπό του, τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει το μεγάλο της επιθετικό όπλο, τον Ιταλό Ρολάντο Μπιάνκι, που αναμένεται να αποχωρήσει από την «γκρανάτα» στο τέλος της χρονιάς.
Ωστόσο στο κόλπο της απόκτησης του διεθνή Έλληνα φορ, φαίνεται να μπαίνουν και γερμανικές ομάδες, με τις Στουτγκάρδη και Λεβερκούζεν να δείχνουν το πιο έντονο ενδιαφέρον.
Βέβαια, τον πρώτο λόγο διατηρεί ο ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης είναι ευχαριστημένος στην ομάδα, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για όποιον σύλλογο θελήσει να κινηθεί για την απόκτησή του 24χρονου επιθετικού. 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση από ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ για τον ΠΕΤΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ


Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 
    <<Ο Πρόεδρος  Πέτρος Ρούζιος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, επί σειρά ετών παράγοντα ποδοσφαίρου του Ηρακλή, του Πανσερραϊκού, της ΕΠΑΕ και της Football League, για το θάνατό του.
     Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη ο οποίος υπηρέτησε εντιμα το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια και είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο έγινε φτωχότερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει>>