ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλες νίκες "καρμπόν" πέτυχαν οι ομάδες Νέων και junior του Διγενή με σκορ (6-2)!!!!!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ


ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ME TON ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
     
  Μεγάλες νίκες "καρμπόν" με το ιδιο σκόρ (6-2) πέτυχαν σήμερα Σάββατο 1  Δεκ.2012 οι νέοι  του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  οπως και η  ομάδα JUNIOR!!!!

         Συγκεκριμένα η ομάδα των ΝΕΩΝ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και προπονεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κέρδισε  στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" τον ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΦΛΟΓΗΤΩΝ με σκόρ (6-2) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, με σκόρερς τους:  Μίμη Ευθυμιάδη (3), Τάσο Ορτουλίδη(1), Φωτη Μπράτζο(1) και Γιάννη Πουτελέση(1)  με την 7η του νίκη σε 9 αγώνες βρίσκεται στην δευτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα Επόμενος αντίπαλος της ομάδας ΝΕΩΝ για την 10η αγων. θα είναι ο ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 ωρα:11:00 στο γήπεδο του Πευκοχωρίου.

        Η ομάδα  JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κέρδισε με το ιδιο σκόρ (6-2) την ομάδα του ΜΠΕΜΠΙΔΩΝ 2000 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής και με την 5η της νίκη σε 6 αγώνες ο ΔΙΓΕΝΗΣ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκόλ για την ομάδα του  ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  πέτυχαν οι: Χατζηγρηγορίου Κώστας (2), Κόραβος Δημήτρης (1), Μπουντουρίδης Γιώργος (1), Χούμπουρλος Δημήτρης(1) και Αγγελος Τσάνης(1).  Επόμενος αντίπαλος της ομάδας JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ  για την 7η αγων. θα είναι ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ  το Σάββατο  8 Δεκεμβρίου 2012 και ωρα: 11:00 στα γήπεδα του "ΤΖΙΩΛΑ