ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Εμφάνιση με πολλές θετικές εντυπώσεις, με πάθος και θέληση παρά τις αρκετές απουσίες ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος ηττήθηκε στο ΣΤΡΑΤΩΝΙ (3-1) με νέο προπονητή στον πάγκο τον Αντώνη Κασάπη.

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


Φωτο: ΦΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ

ΤΑ "Μ.Κ" ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (3-1)
Ανώτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, το Στρατώνι κέρδισε δίκαια, με όπλο την εμπειρία του και με αρκετά καλή εμφάνιση. Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο νεανικός Διγενής, που σε άλλο ένα ματς είχε πλήθος απουσιών, όμως όσοι αγωνίσθηκαν, έδειξαν πάθος και θέληση σε όλο το 90λεπτο. Για πρώτη φορά στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Αντώνης Κασάπης, που πάντως αποβλήθηκε στο 70΄ για διαμαρτυρία. Στο 31΄ ο Δαβίδ Κοσμίδης με πλασέ το 1-0 (αμφισβητήθηκε ως οφσάιντ προς τον δεύτερο βοηθό). Στο 33΄ ο Ανέστης Μετάι με κεφαλιά το 2-0. Στο 35΄ λάθος συνεννόηση στην άμυνα, ο Κλήμης "εκλεψε' έδωσε στον Βαλάντη Σέρα, που μείωσε σε 2-1. Στο 78΄ ο Προκόπης Τσομπανίδης με σουτ εκτός περιοχής το 3-1. Διαιτητής: Κλάψας (Ντούσκου, Νάνου). Κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση από το Λάκκωμα, κορυφαίος ο Χατζόπουλος.        
                                                                                         ΣΤΡΑΤΩΝΙ: Χομσίογλου, Τουμαντζίδης (54΄ ΤΣΕΚΟΣ), ΑΡΙΖΑΝΗΣ, Σαπρανίδης, Παπαζούδης, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, Μεμά (85΄ Βουδούρης), Ευστρατιάδης (66΄ Συρόπουλος), ΠΑΝΥΤΣΙΔΗΣ (84΄ Πάκο), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΕΤΑΪ.

ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Τσίκο, Χρυσογονίδης, Καράι, Τσακλίδης, Χατζηαναγνώστου, Γιαλετζής (73΄ Δαγκλής), Φοιτάς, Σέρα, Κλήμης, Μπάρδι (61΄ Σιδηρόπουλος).