ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ολα τα σενάρια παραμονής των ομάδων στην Α΄ Κατηγ. Χαλκιδικής. Τα πιθανά ζευγάρια!!! Ολη η εξαιρετική ανάλυση απο τον Σωτήρη Θωμαδάκη!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μία ''στροφή'' πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και το ζευγάρι του τελικού για την ανάδειξη του πρωταθλητή είναι γνωστό,με μοναδική ''εκκρεμότητα'' το πλεονέκτημα έδρας,για το οποίο φαβορί είναι ο Π.Ο.Τρίγλιας.
Στην μάχη της παραμονής όμως το ήδη διαμορφωθέν ζευγάρι Π.Ο.Μ - Αριστοτέλη,στο οποίο επίσης απομένει η διασφάλιση του πλεονεκτήματος,μπορεί να είναι και το μοναδικό,ίσως όμως να υπάρξει και δεύτερο,εφόσον κερδίσει ο Αετός Βαρβάρας στην Σάρτη.Τότε η ομάδα του Γιώργου Αλβανού θα αντιμετωπίσει,με μειονέκτημα έδρας,μία εκ των Α.Ο.Σάρτης,Προποντίδας Νέου Μαρμαρά,Νίκης Πολυγύρου. Ήδη έχει εξασφαλίσει την παραμονή του ο Διγενής Λακκώματος,μετά την μεγάλη νίκη,με ανατροπή μάλιστα,στην Βαρβάρα.!!!!!Έτσι ολοκληρώθηκε ένας πραγματικός ''άθλος'',αφού μιλάμε για μια ομάδα στο δυναμικό της οποίας υπήρχαν μόνο τρία δελτία το περασμένο καλοκαίρι και η συμμετοχή της ακόμα, ήταν στον ''αέρα''.Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια,τόσο στην Διοίκηση του Διγενή,όσο και στους Τάσο Θεοδωρίδη,που κάθισε στον πάγκο από την 1η μέχρι την 21η αγωνιστική και Αντώνη Κασάπη,που συνέβαλε τα μέγιστα στο βαθμολογικό ντεμαράζ των τελευταίων και ιδιαίτερα κρίσιμων εννέα αγωνιστικών.Την παραμονή της έχει εξασφαλίσει και η Άκανθος Ιερισσού,που έχει 35 βαθμούς και δεν μπορεί να εμπλακεί σε κανένα σενάριο συμμετοχής στα play-out.
PLAY-OFF
Πιο ξεκάθαρη η κατάσταση στην κορυφή,αφού στον τελικό των play-off για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Χαλκιδικής 2017-18, που θα πλαισιώσει τον Άρη Παλαιοχωρίου στην Γ' Εθνική της περιόδου 2018-19,θα αναμετρηθούν ο Π.Ο.Τρίγλιας με το Νέο Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας. Η ομάδα του Βασίλη Λευθερούδη προηγείται με 78 βαθμούς και στο ενδεχόμενο επικράτησης της επί του Τορωναίου Αφύτου στην Τρίγλια θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Νέος Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας,που ακολουθεί με 77 βαθμούς,θα αγωνιστεί στον Πολύγυρο με τη Νίκη και θέλει τόσο τους τρεις βαθμούς,όσο και ''στραβοπάτημα'' της Τρίγλιας(ισοπαλία ή ήττα),ώστε να καταλάβει αυτός την πρωτιά.
Περίπτωση ισοβαθμίας των δύο θα υπάρξει μόνο στο ενδεχόμενο ήττας της Τρίγλιας από τον Τορωναίο και ισοπαλίας της Καλλικράτειας στον Πολύγυρο,με το ''σενάριο'' αυτό να ευνοεί τον νυν πρωτοπόρο,αφού επικράτησε με 0 - 2 στην Καλλικράτεια,ενώ ηττήθηκε με 1 - 2 στην Τρίγλια.
PLAY-OUT
Το μόνο δεδομένο ζευγάρι των play-out,ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική,είναι αυτό μεταξύ του Π.Ο.Μουδανιών και του Αριστοτέλη Σταγείρων/Στρατονίκης,με μοναδικό ζητούμενο το ποιός από τους δύο θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας.Αυτή τη στιγμή το έχει ο Π.Ο.Μ,αφού έχει καλύτερη επίθεση,ευρισκόμενος στο +10 από τον Αριστοτέλη(45 γκολ υπέρ ο πρώτος,έναντι 35 του δεύτερου),μια και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα,2 - 2 στα Μουδανιά και 0 - 0 στην Στρατονίκη.
Στην περίπτωση νίκης του Π.Ο.Μ στην Ιερισσό,τότε αυτός θα το διατηρήσει ,ενώ εάν χάσει η φέρει ισοπαλία και επικρατήσει ο Αριστοτέλης των Μ.Κ Στρατωνίου,τότε αυτό περνάει στην ομάδα των Σταγείρων/Στρατονίκης.
Σε οποιαδήποτε μεταξύ τους ισοβαθμία,είτε στους 30(ήττα και των δύο) είτε στους 31(ισοπαλία και των δύο),είτε στους 33(νίκη και των δύο),το πλεονέκτημα θα είναι του Π.Ο.Μ.Το μοναδικό και πολύ ακραίο σενάριο,με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες και το πλεονέκτημα να περνάει στον Αριστοτέλη,θα συμβεί εάν αυτός καταφέρει στο τελευταίο παιχνίδι του να καλύψει το -10 από το οποίο υπολείπεται επιθετικά του Π.Ο.Μ!
Ο Αετός Βαρβάρας θα αγωνιστεί στην Σάρτη με μοναδικό στόχο τη νίκη,αφού μόνο μ'αυτήν θα αποκτήσει σίγουρα το δικαίωμα συμμετοχής του στα play-out.Η ισοπαλία θα φέρει την ομάδα του Αετού στα play-out μόνο στο ενδεχόμενο ήττας της Προποντίδας Νέου Μαρμαρά στη Νέα Φώκαια.Σ'αυτή την περίπτωση,ακόμα και αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους 33 μεταξύ Προποντίδας,Π.Ο.Μ και Αριστοτέλη,η Προποντίδα έρχεται πρώτη,ο Π.Ο.Μ δεύτερος και ο Αριστοτέλης τρίτος.Οπότε τα ζευγάρια των play-out θα είναι Προποντίδα - Αετός και Π.Ο.Μ - Αριστοτέλης.Επίσης η Προποντίδα έχει το πλεονέκτημα στην διπλή ισοβαθμία στους 33,τόσο με τον Π.Ο.Μουδανιών,όσο και με τον Αριστοτέλη.Αυτά όλα όμως επαναλαμβάνουμε μόνο εφόσον ηττηθεί η Προποντίδα στην Φώκαια.
Εννοείται ότι στο ενδεχόμενο ήττας του Αετού Βαρβάρας στην Σάρτη,τότε αυτός υποβιβάζεται απ'ευθείας,με το ήδη διαμορφωθέν δίδυμο των play-out να είναι και το μοναδικό,από το οποίο θα προκύψει ο τέταρτος που θα ''συνοδεύσει'' τους Αστέρα Αγίου Νικολάου,Ηρακλή Νέας Φώκαιας και Αετό Βαρβάρας στην Β' Κατηγορία.
Η Προποντίδα,εφόσον κερδίσει στην Φώκαια,σώζεται απ'ευθείας .Εάν φέρει ισοπαλία και χάσει η Νίκη στον Πολύγυρο από την Καλλικράτεια,όπως και ο Α.Ο.Σάρτης από τον Αετό Βαρβάρας,τότε Α.Ο.Σάρτης,Προποντίδα Νέου Μαρμαρά και Νίκη Πολυγύρου θα ισοβαθμήσουν στους 34.Σ'αυτή την περίπτωση Σάρτη και Μαρμαράς σώζονται απ'ευθείας,ενώ το άλλο ζευγάρι των play-out θα είναι Νίκη Πολυγύρου - Αετός Βαρβάρας,εννοείται με πλεονέκτημα της ομάδας του Γιώργου Βούλγαρη.
Επίσης στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας Α.Ο.Σάρτης και Νίκης Πολυγύρου(ήττες και των δύο την τελευταία αγωνιστική) στους 34 και πάλι η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Αετό.Αυτό το σενάριο θα ισχύσει εφόσον κερδίσει η Προποντίδα στην Φώκαια
Στην περίπτωση ισοβαθμίας Α.Ο.Σάρτης και Προποντίδας Νέου Μαρμαρά στους 34(δηλαδή ήττα Α.Ο.Σ από Αετό και ισοπαλία της Προποντίδας στην Φώκαια)ευνοείται ο Α.Ο.Σάρτης και η Προποντίδα θα αντιμετωπίσει,με πλεονέκτημα έδρας τον Αετό
Η Νίκη Πολυγύρου σώζεται απ'ευθείας,ανεξάρτητα από τ'άλλα αποτελέσματα,στο ενδεχόμενο νίκης ή ισοπαλίας της κόντρα στο Νέο Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας.
Εάν ηττηθεί η Νίκη,πάλι παραμένει απ'ευθείας στην περίπτωση νίκης του Α.Ο Σάρτης επί του Αετού Βαρβάρας ή ισοπαλίας στο ίδιο παιχνίδι,αλλιώς εφόσον ηττηθεί η Προποντίδα στην Φώκαια.
Ο Α.Ο.Σάρτης θα αγωνιστεί στα play-out μόνο στο ενδεχόμενο ήττας του από τον Αετό Βαρβάρας,νίκης ή ισοπαλίας της Νίκης Πολυγύρου και νίκης της Προποντίδας Νέου Μαρμαρά.Τότε θα αντιμετωπίσει,με πλεονέκτημα έδρας,τον Αετό.
Σαν συμπέρασμα,''κλειδί'' για την διαμόρφωση ή όχι ενός δεύτερου ζευγαριού στα play-out είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι παραμονής μεταξύ του Α.Ο.Σάρτης και του Αετού Βαρβάρας,αφού ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων ''ακυρώνει'' όλα τα πιθανά σενάρια που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής
Άρης Κασσανδρείας 2005 - Όλυνθος Ολύνθου
Νίκη Πολυγύρου - Νέος Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας
Άκανθος Ιερισσού - Π.Ο.Μουδανιών
Ηρακλής Νέας Φώκαιας - Προποντίς Νέου Μαρμαρά
Α.Ο.Σάρτης - Αετός Βαρβάρας
Αριστοτέλης Σταγ/Στρνίκης - Τα Μ.Κ.Στρατωνίου
Διγενής Λακκώματος - Αστήρ Αγίου Νικολάου (3 - 0) α.α
Π.Ο.Τρίγλιας - Τορωναίος Αφύτου
Αναλυτικά και η βαθμολογία σε 29 αγωνιστικές
1.Π.Ο.Τρίγλιας 78
2.Ν. Π.Ο.Νέας Καλλικράτειας 77
3.Άρης Κασσανδρείας  64
4.Όλυνθος Ολύνθου 62
5.Τα Μ.Κ.Στρατωνίου 51
6.Τορωναίος Αφύτου 43
7.Άκανθος Ιερισσού 35
8.Α.Ο.Σάρτης 34
9.Διγενής Λακκώματος 34
10.Νίκη Πολυγύρου 34
11.Προποντίς Νέου Μαρμαρά 33
12.Π.Ο.Μουδανιών 30
13.Αριστοτέλης Σταγείρων/Στρατονίκης 30
14.Αετός Βαρβάρας 26
15.Ηρακλής Νέας Φώκαιας 19
16.Αστήρ Αγίου Νικολάου -1

Ολα τα Αποτελέσματα της 29ης Αγωνιστικής (22 Απρ. 2018) στην Α΄ κατηγ. Χαλκιδικής. Η Βαθμολογία, οι Σκόρερς, οι Καλύτεροι της Αγωνιστικής και οι Επόμενοι Αγώνες της Α΄ Κατηγ.


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.




 ΕΠΟΜΕΝΗ   
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 30η) ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ - ΟΛΥΝΘΟΣ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΙΕΡΙΣΣΟΣ - Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Ν. ΦΩΚΑΙΑ - Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ
ΣΑΡΤΗ - ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Σ/Σ - ΣΤΡΑΤΩΝΙ
Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ - ΑΦΥΤΟΣ
ΛΑΚΚΩΜΑ - ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (3-0)α.α

Σκόρερς Α` Kατηγ. Χαλκιδικής (29η αγωνιστική):
Αποτέλεσμα εικόνας για γκολ


 20 ΓΚΟΛ:
Μέτσι (ΤΡΙΓΛΙΑ)
18 ΓΚΟΛ:
 Κωνσταντάγκας (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)
17 ΓΚΟΛ:
 Λεσάϊ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)

15 ΓΚΟΛ:
 Πανισκάκης (ΟΛΥΝΘΟΣ)
14 ΓΚΟΛ: 
 Νταμαρλής (ΣΑΡΤΗ)
12 ΓΚΟΛ:
Μετάϊ (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)

11 ΓΚΟΛ:
Σμυρλής ( ΑΦΥΤΟΣ)**
Καραδήμος (ΤΡΙΓΛΙΑ)
 Σπάσιτς(ΤΡΙΓΛΙΑ)
 Ραμιώτης (ΒΑΡΒΑΡΑ)
 Αθανασιάδης (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)***
 Φαϊταζόγλου (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)

10 ΓΚΟΛ:

 Ιβάνωφ (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)
 Σάλα ( ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ)*********
9 ΓΚΟΛ:
 Κωνσταντινίδης (ΛΑΚΚΩΜΑ)
 Καρνόπουλος (ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
8 ΓΚΟΛ:
Σκέμπι (ΟΛΥΝΘΟΣ)
Καφές (ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
 Παναγιωτόπουλος(ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
Τσίγκας (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)
 Αγγ.Παπαδόπουλος (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)
7 ΓΚΟΛ:
 Μπακαρόπουλος ( ΤΡΙΓΛΙΑ)
Μεγαλοοικονόμου (ΤΡΙΓΛΙΑ)
  Σαϊτιώτης (ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
 Αργυρίου(ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)
Τσομπανίδης (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)

6 ΓΚΟΛ:
Τσάνι (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
Σέρα (ΛΑΚΚΩΜΑ)
 Μανόλωφ (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)
 Κανάνι (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)
 Σιδηρόπουλος (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)
 Πανιτσίδης (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)
Μπαλικτσής (ΤΡΙΓΛΙΑ)
 Σαρβανίδης (ΤΡΙΓΛΙΑ)
Χύσα (ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
 Τσακίρογλου (ΦΩΚΑΙΑ)
 Παπαποστόλου (ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ)
 Κεφάλας (ΟΛΥΝΘΟΣ)
 Σύγγελης (ΣΑΡΤΗ)
 Γκούτζιος (ΒΑΡΒΑΡΑ)
 Μπάτσιος (ΒΑΡΒΑΡΑ)
5 ΓΚΟΛ:
Κατσόγλου (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)
 Καραπαυλος (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)
 Ελένζι (ΟΛΥΝΘΟΣ)
 Κίτα (ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
Γκότας (ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
Μποβάκης (ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
Παπαδόπουλος (ΙΕΡΙΣΣΟΣ)
Ντόι (ΦΩΚΑΙΑ)
4 ΓΚΟΛ:
Χαλούλι (ΙΕΡΙΣΣΟΣ)
Ψυχογιός (ΙΕΡΙΣΣΟΣ)
Γερασίμου(ΑΦΥΤΟΣ)
Τσεμεκίδης (ΑΦΥΤΟΣ)
 Μανώλη (ΑΦΥΤΟΣ)
 Μαρκογιαννάκης (Ν. ΦΩΚΑΙΑ)*****
 Μουράτι (ΦΩΚΑΙΑ)
 Νεστωράς (ΦΩΚΑΙΑ)
 Πετσάβας(ΣΑΡΤΗ)
 Λουκάκης (ΣΑΡΤΗ)
Βραχνός (ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
 Μεντεσίδης (ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
Πέτκος (ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
 Σιδηρόπουλος(ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
Κοσμίδης (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)
 Παπαποστόλου (ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ)
Δούμας (ΛΑΚΚΩΜΑ)
Μελίσης (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ)******
Νεστερόπουλος (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)
Κατσαμακίδης (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)
 Μιλκουδης (ΤΡΙΓΛΙΑ)
Σαπανίδης (ΤΡΙΓΛΙΑ)
3 ΓΚΟΛ:
 Κουτσάϊ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ)
 Μανωλακούδης (ΣΑΡΤΗ)
Χουμάς (ΣΑΡΤΗ)
Δερνεκξής (ΛΑΚΚΩΜΑ)
Γιαλετζής (ΛΑΚΚΩΜΑ)
 Χρυσογονίδης (ΛΑΚΚΩΜΑ)******
Δόμπρογλου(ΤΡΙΓΛΙΑ)
 Γεράντζης (ΟΛΥΝΘΟΣ)
Βαλμάρσκυ (ΟΛΥΝΘΟΣ)
Ουγκονσότο (ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
Βούλγαρης (ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ)*******
Μεμάϊ (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)
 Τσεκος ( ΣΤΡΑΤΩΝΙ )
Συρόπουλος (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)
Ντάσιος (ΒΑΡΒΑΡΑ)
Μπίντος (ΒΑΡΒΑΡΑ)

Καραστέργιος (ΙΕΡΙΣΣΟΣ)
Νικολαϊδης (ΙΕΡΙΣΣΟΣ)
Τοντώρ (ΑΦΥΤΟΣ)
Λογγινίδης (ΑΦΥΤΟΣ)
Τσούρι (ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
 Τερσενίδης (ΜΑΡΜΑΡΑΣ)******
Τσιλιγκιρίδης (ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
Μούμκας(ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
Ουσταμπασίδης (ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
2 ΓΚΟΛ:
Τσιτσίκας (ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
Παυλάτος (ΒΑΡΒΑΡΑ)
Τσίκο (ΛΑΚΚΩΜΑ)
Κλήμης (ΛΑΚΚΩΜΑ)****
Χατζηαναγνώστου (ΛΑΚΚΩΜΑ)
Δημούδης (ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ)
Χλιάπας (ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ)
Ασλανασβίλι (ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ)*********
Αυγέρος (ΟΛΥΝΘΟΣ)
Κωνσταντινίδης(ΟΛΥΝΘΟΣ)
Αναστασιάδης (ΟΛΥΝΘΟΣ) 
Καραγκιοζίδης (ΟΛΥΝΘΟΣ)
Παπαδόπουλος Αμβ. (ΣΤΡΑΤΩΝΙ)
Μπέσας (ΤΡΙΓΛΙΑ)
Σταυρόπουλος (ΤΡΙΓΛΙΑ)
Ιβάν (ΑΦΥΤΟΣ)
Φοιτάς (ΑΦΥΤΟΣ)
Ζάβας (ΣΑΡΤΗ)
Ψιλογιάννης (ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
Μίλκας (ΚΑΣΣΑΔΡΑΣ)
Μισαϊλίδης (ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ)
Νικολαϊδης (ΙΕΡΙΣΣΟΣ)
Κατσαρός (ΦΩΚΑΙΑ)
Σταθώρης (ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
Ζαχαριάδης (ΣΤΑΓΕΙΡΑ)
*ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ (73) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ (12) ΑΥΤΟΓΚΟΛ.
** Ο ΣΜΥΡΛΗΣ (ΑΦΥΤΟΥ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 11 ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
*** Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 11 ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΦΥΤΟΥ
**** Ο ΚΛΗΜΗΣ (ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
***** Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ(Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ΤΟΥ ΓΚΟΛ  ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΦΥΤΟΥ
****** O TEΡΣΕΝΙΔΗΣ (ΜΑΡΜΑΡΑ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
*******  O ΜΕΛΙΣΗΣ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΛΥΝΘΟΥ
******** Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
******** Ο ΣΑΛΑ (ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ 7 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
********** Ο ΑΣΛΑΝΑΣΒΙΛΙ (ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 1 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ  2 ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
*********** Ο ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗΣ (ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ) ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΑΡΧΕΙΟ: ΘΩΜΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ


OI ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (22 Απριλ. 2018) ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ AΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Μetrosport": 


1. Καλύτερος Τερματοφύλακας: Μιχάλης Σουνάς (Ολυνθος Ολύνθου) στο ΟΛΥΝΘΟΣ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

2. Καλύτερος Αμυντικός: Γιάννης Μπέσας (Π.Ο. Ν. Τρίγλιας) στο ΣΤΡΑΤΩΝΙ - ΤΡΙΓΛΙΑ

3. Καλύτερος Μέσος: Σωτήρης Κωνσταντινίδης (Διγενή Λακκώματος) στο ΒΑΡΒΑΡΑ - ΛΑΚΚΩΜΑ

4. Καλύτερος Επιθετικός: Γιώργος Σαίτιώτης (Π.Ο. Μουδανιών) στο ΜΟΥΔΑΝΙΑ -ΣΑΡΤΗ

5. Καλύτερος Μικρός Ποδοσφαιριστής: Θανάσης Τσακμάκης (Προποντίς Ν. Μαρμαρά) στο ΜΑΡΜΑΡΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Σ/Σ

6. Καλύτερο Γκολ: Πάρις Χρυσογονίδης (Διγενή Λακκώματος) στο ΒΑΡΒΑΡΑ - ΛΑΚΚΩΜΑ 

7. Καλύτερος Προπονητής: Αντώνης Κασάπης (Διγενή Λακκώματος) στο ΒΑΡΒΑΡΑ - ΛΑΚΚΩΜΑ

8. Καλύτερος Διαιτητής:  Δημήτρης Δραγάτης στο Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ -ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Σ/Σ