ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

O διαιτητής Τερετίδης της Football League απο Καβάλα στο ντέρμπι του Διγενή με τον Καμπανιακό την κυριακή 16/12/12

Ο Τερετίδης σφυρίζει το μπαράζ Ηράκλεια-Αναγέννηση
ΤΕΡΕΤΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ  16 ΔΕΚ. 2012 ΩΡΑ: 15:00 

ΓΗΠΕΔΟ: "Αβραάμ Παπαδόπουλος"
Διγενής Λακκώματος - Καμπανιακός:
Τερετίδης Φώτιος (Καραβασίλης Β. - Λαζρής Γ.) ΚΑΒΑΛΑΣ

                  Οι αλλοι αγώνες:

Εθνικός Μαλγάρων - Εθνικός Ν. Αγιονερίου:
Καρατζάς Στυλιανός (Τριανταφυλλίδης - Κουπαράνη) ΠΕΛΛΑΣ


ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Δόξα Χέρσου:
Κατής Αθανάσιος (Σουγαράκης - Ηλίας) ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Αχιλλέας Τριανδρίας - Κιλκισιακός:
Μελιτζανίδης Γεώργιος (Χρυσάνης - Παπαδάκης) ΗΜΑΘΙΑΣ


Ηρακλής Αμπελοκήπων-Αγροτικός Αστέρας:
Αναστασίου Ηλίας (Καρακώστας - Νίκζας) ΛΑΡΙΣΑΣ

Σπάει ολα τα ρεκόρ ο Κλάους!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο, αφού είχε κάποιες μικροενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Αυτό είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι, που θα χάσει ο Κλάους…
Από το ξεκίνημα της σεζόν, ο Στέφανος Αθανασιάδης αγωνίζεται ανελλιπώς. Από τις 2 Αυγούστου, που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τη Μπνέι Γιεχούντα για τα προκριματικά του Europa League, μέχρι την περασμένη Κυριακή, με τον Λεβαδειακό, στην Τούμπα.

Ο Κλάους έχει το «απόλυτο» με 18 συμμετοχές σε 18 παιχνίδια, όλες ως βασικός, έχοντας σκοράρει 12 φορές ως τώρα (8 στο πρωτάθλημα και 4 στην Ευρώπη). Το πιο ενδιαφέρον στοιχείo όμως είναι τα λεπτά συμμετοχής του…

Στα 15 από τα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε ως τώρα, ο Κλάους έπαιξε από το ξεκίνημα ως το τέλος του αγώνα. Σε δύο από αυτά (με Αρη και ΑΕΚ) αντικαταστάθηκε στο 89΄ και μόλις σε ένα (με τον Πανιώνιο), έγινε αλλαγή στο 77΄.

Είναι προφανές ότι ο Κλάους είναι ο πιο επιβαρημένος από όλους τους παίκτες και αύριο θα έχει την ευκαιρία να πάρει κάποιες ανάσες. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Δευτέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει και μετά τη διακοπή, με τον Πανθρακικό, θα μείνει και πάλι εκτός, λόγω τιμωρίας.

Στην Κλήρωση των αγώνων 2ης φάσης του πρωταθλήματος Νέων ο Διγενής Λακκώματος.

Η ομάδα ΝΕΩΝ του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ που πέρασε στην 2η φάση.

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι η κλήρωση για τους αγώνες της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Νέων, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης. Οι δυο όμιλοι της 2ης φάσης έχουν ως εξής :

1ος ΟΜΙΛΟΣ : ΕΛΠΙΔΕΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ, ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ, ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ και ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
.
2ος ΟΜΙΛΟΣ : ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 και ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
 
Στη 2η Φάση θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Ημερομηνίες αγώνων : 23 και 30 Δεκ. 2012, 6, 13, 20 και 27 Ιανουαρίου 2013 ( 6 αγωνιστικές ). Θα προκριθούν στην 3η φάση οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου, δηλαδή 4 ομάδες.

Στην 3η Φάση θα συμμετέχουν 4 ομάδες. Μετά από κλήρωση, θα προκύψουν δυο ζευγάρια διπλών ημιτελικών ( εντός και εκτός ). Ημερομηνίες αγώνων : 10 και 17 Φεβ. 2013.

4η Φάση ( Τελικός ) : Μεταξύ των δυο ομάδων που θα προκριθούν από τη διαδικασία των ημιτελικών, σε ουδέτερο γήπεδο την 24η Φεβρουαρίου 2013.