ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

"Χειρουργείο" στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ απο τον Ηλία Κώστογλου στα ΣΤΑΓΕΙΡΑ!! ΑΚΥΡΩΣΕ ΔΥΟ (2) πεντακάθαρα γκόλ του Τσίκο στο 70΄ και του Τσακλίδη στο 89΄!!!! Δεν σεβάστηκε ο Κώστογλου τον ιδρώτα των πιτσιρικάδων και την ιστορία του ΔΙΓΕΝΗ!!!!

Φωτογραφία του Κωνσταντίνος Ανατολίτης.
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-0)

Ταραγμένη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση στο γήπεδο Στρατονίκης, όπου ο γηπεδούχος Αριστοτέλης σημείωσε πολύτιμη νίκη επί του Διγενή Λακκώματος, με τη διαφορά ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τον επόπτη Κώστογλου . Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους διεξήχθει το παιχνίδι, που κρίθηκε με γκολ «από τα αποδυτήρια», καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό ο Μεντεσίδης ανατράπηκε από τον Τζόβα και στο πέναλτι ευστόχησε ο πρώην παίκτης του Λακκώματος, Μιχάλης Μεσιάρης. Από κει και πέρα, ισορροπημένα κύλησε όλο το υπόλοιπο ματς: οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Χρηστάρα έχασαν δύο τετ-α-τετ με τον Σαββίδη (απέκρουσε σωτήρια ο Παρασχούδης). Οι φιλοξενούμενοι, όμως, του Τάσου Θεοδωρίδη φωνάζουν για δύο περιπτώσεις τερμάτων που ακυρώθηκαν λανθασμένα πέρα ως πέρα με υποδείξεις του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ και ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ επόπτη Κώστογλου, στο 70΄ του Τσίκο (υπέδειξε οφσάιντ τον… Σέρα!!!) και το αποκορύφωμα στο 89΄, όταν ακύρωσε κακώς ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Τσακλίδη, υποδεικνύοντας ξανά ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ οφσάιντ!!!!! ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολύ καλός ο Δραγάτης και ο α΄ βοηθος Μαλανδρής, απάραδεκτος και επικίνδυνος ο β΄ βοηθός Κώστογλου που ΑΚΥΡΩΣΕ ΔΥΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΕΡΜΑΤΑ του ΔΙΓΕΝΗ!!!!

Οι συνθέσεις: ΣΤΑΓΕΙΡΑ: ΜΑΜΑΗΣ, Τανάσκος, Δάμη, Μούμκας, Πάλλα (46΄ Γκουτζαμάνης), ΣΤΑΘΩΡΗΣ (66΄ Καρσλίδης), ΤΣΙΛΙΓΚΕΡΙΔΗΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΜΕΣΙΑΡΗΣ, Μεντεσίδης (90΄ Φίλιος), Σαββίδης (89΄ Σιδηρόπουλος).
ΛΑΚΚΩΜΑ: ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ, ΤΣΙΚΟ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, Δερνεξής (46΄ ΙΑΤΡΙΔΗΣ), Τζόβας (83΄ Κουρατζίνος), Γιαλετζής, Μπαλάνος (65΄ Φοιτάς), Σέρα, Χατζηαναγνώστου, Ανατολίτης (46΄ ΔΑΓΚΛΗΣ). Αγανακτισμένοι ήταν όλοι στο Λάκκωμα με τη λήξη της συνάντησης, αναφορικά με τον επόπτη Κώστογλου. Οι άνθρωποι του Διγενή δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και τόνισαν χαρακτηριστικά ότι η διαιτησία του ήταν τραγική και εγκληματική, πως αλλοίωσε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα και στέρησε από την ομάδα τουλάχιστον ένα βαθμό, προσθέτοντας: «Είναι αδιανόητο σε παιχνίδι Α΄ κατηγορίας ένας επόπτης να στερεί με τέτοιο τρόπο την επιβράβευση από τον κόπο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας παρουσία μάλιστα στο γήπεδο της Στρατονίκης στο "χειρουργείο" και την "σφαγή", του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής Πέτρου Δροσινού!!!!». Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως για τον Διγενή σημαντική αποδείχθηκε η απουσία του κινητήριου μοχλού της ομάδας, του Σωτήρη Κωνσταντινίδη.

ΥΓ: Η ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ειχε στην 18αδα της 15 παίκτες κάτω των 21 ετων και μόνο 3 πάνω απο 21 (Τσακλίδης, Σιδηρόπουλος και Δαγκλής) ενω αντιθέτως ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ μόνο 2 παίκτες κατω των 21 ετών στην 18αδα του!!!!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΣΦΑΞΑΤΕ" ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ!!!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για μαχαιρι-σφαγη μπαλτασ


Φωτογραφία του Kyriakos Sidyropoylos.