ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

"Παστελώνει" ανελλιπώς ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης!!!!!!

ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

                                 

ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΚΛΑΟΥΣ
O ΚΛΑΟΥΣ "ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ" ΠΑΛΙ.......

    Ένα και να... Κλάους!!!!!!

Όπως στο ματς με τη Ραπίντ έτσι και στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανθρακικό, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με γκολάρα του διεθνή Λακκωματιώτη Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη!!!!!!. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η ομάδα της Κομοτηνής, η οποία δυσκόλεψε τους Θεσσαλονικείς.




To πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Πανθρακικό να μπαίνει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ και να γίνεται απειλητικός δείχνοντας πως δεν φοβάται σε καμιά περίπτωση τον δικέφαλο του Βορρά. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα πολύ καλό σύνολο, συγκροτημένο αμυντικά, ενώ ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις με κύριους εκφραστές των προσπαθειών τους, τούς Λαδάκη, Μπαϊκαρά και Λουσέρο.

Σταδιακά ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του είχε ευκαιρίες για γκολ με πιο τρανταχτή το δοκάρι του Κατσικά στο 27', αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Έτσι έμεινε το στείρο 0-0 ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να βάλει γρήγορα το γκολ και να λυτρωθεί από το άγχος. Και τι γκολ; Από αυτά τα ωραία που μας έχει συνηθίσει ο Αθανασιάδης. Στο 57' ύστερα από σέντρα του Κάτσε, ο Λόρενς έστρωσε στον Κλάους, που έκανε αμέσως το σουτ και νίκησε τον Αντίλοβιτς. Σημειωτέον ότι αυτό ήταν το 5 γκολ του Αθανασιάδη σε 4 επίσημα ματς του ΠΑΟΚ.
 Man of the match: Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι παίκτης του αγώνα, εκτός από τον Κλάους Στέφανο Αθανασιάδη. Ο νεαρός διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός έχει βγάλει το όπλο του και πυροβολεί σε κάθε ματς, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον ΠΑΟΚ στις νίκες. Και το θέμα είναι πως ο μικρός δεν βάζει απλά γκολ, αλλά γκολάρες, όπως το σημερινό ή αυτό με την Ραπίντ στη Τούμπα.